Dyrekostumer til børn (til fastelavn)

Dyrekostumer til børn, fastelavnskostumer, børne fastelavns, udklædning til fastelavn, de bedste kostumer til fastelavn

Drømmer dit barn om at være et sødt dyr til Fastelavn eller Halloween?

Vi har fundet de sødeste dyrekostumer til børn i denne liste.

panda kostume, dyrekostumer til børn, fastelavns kostumer til børn, børne kostumer med dyr, søde fastelavns kostumer,

Oppustelig Panda dyrekostume

Pandaer er søde og sjove. Dette oppustelig kæmpe panda dyrekostume er ligeså sødt og sjovt. Kæmpe pandaer er kæmpestore, men også kæmpeglade, kæmperunde og kæmpefestlige!

Dyrekostumer er One size (børnestørrelse, 6-12 år) og pustes op ved hjælp af en lille ventilator på bagsiden, som fører luft ind i dragten.

Pris: 279 kr – Køb Panda dyrekostumer her

panda kostume, dyrekostumer til børn, fastelavns kostumer til børn, børne kostumer med dyr, søde fastelavns kostumer,

Panda dyrekostume

Dette one-piece ligner en sød panda og har en sød hætte med ører! Hør selv, vældigt hyggelig og vældigt kawaii!

Børnestørrelse, one-piecen er 140 cm lang (hætte til benmanchet) Kostumet er lavet af 100% Polyester.

Pris: 279 kr – Køb Panda dyrekostumer her

Flamingo kostume, kostume med flamingo, dyrekostumer til børn, fastelavns kostumer til børn, børne kostumer med dyr, søde fastelavns kostumer,

Yndig Falmingo dyrekostume

Kender du en pige eller dreng som drømmer om at være en flot pink flamingo til fastelavn eller halloween, så er her det perfekte kostume. Kostumet er lavet af 100% Polyester.

Pris: 249 kr – Køb Flamingo dyrekostumet her

Kat kostume, kostume med kat, dyrekostumer til børn, fastelavns kostumer til børn, børne kostumer med dyr, søde fastelavns kostumer,

Katte kappe til børn

Svøb dig ind i denne kappe, og lige pludselig er du blevet en sort kat, som bare ønsker at spise fisk og sove hele dagen lang. Sød og sjov dyrekostume til børn! Materiale: 100% polyester.

Pris: 99 kr – Køb kat dyrekostumet her

Katte kostume til børn

Sødt og enkelt katte kostume der forhandler alle små piger til en sød sort kat på inden tid. Sættet indeholder ører, hale og butterfly.

Pris 59 kr – Køb katte dyrekostumet her

flagermus kostume, kostume med flagermus, dyrekostumer til børn, fastelavns kostumer til børn, børne kostumer med dyr, søde fastelavns kostumer,

Flagermus kappe til børn

Du behøver ikke at kunne sove på hovedet for at blive en cool flagermus, du skal bare tage denne kappe på! kappen har en bølget kant forneden, der ligner flagermusens vinger og en hætte med både hugtænder og små vinger! Materiale: 100% polyester.

Pris: 149 kr – Køb flagermus dyrekostumet her

Lyserød Enhjørning kostume (Kigurumi)

Enhjørninger er også dyr, bare af den eventyrlige slags. Dette er et skønt lyserød On-piece enhjørninge kostume i kigurumi stil. Kigurumi er japansk og betyder noget i retning af dyredragt og det er hvad dette Enhjørninge kostume er. Kostumet har en rummelig og bekvem pasform. Den er lavet af 100 % polyester og kan sagtens bruges til hygge på sofaen når det ikke er fastelavn eller Halloween.

Pris: 389 kr – Køb Enhjørninge kostumet her

pikachu kostume, pokemon kostume, fastelavns kostumer, dyrekostumer til børn, børne dyrekostumer

Pikachu Børnekostume

Er Pokemons dyr? Ja naturligvis, hvad er de ellers – Så klæd dig ud som alles favorit pokémon Pikachu! Med dette børnekostume medfølger der maske, dragt og hale.Materiale: 100% Polyester.

Pris: 439 kr – Køb Pikachu kostumet her

kænguru kostume, kostume med kænguru, dyrekostumer til børn, fastelavns kostumer til børn, børne kostumer med dyr, søde fastelavns kostumer,

Kænguru dyrekostume

Bliv en sød kænguru iført denne kigurumi one-piece til børn! Med blød hætte og rummelig pasform bliver de mindste klar til alt fra udklædningsfest til sofahygge! I lommen på maven sidder der en kænguru-bamse, som medfølger. Kostumet er i børnestørrelse, one-piecen er 140 cm lang (fra hætte til ankel).

Pris: 289 kr – Køb Kænguru kostumet her

Leopard kostume, kostume med Leopard, dyrekostumer til børn, fastelavns kostumer til børn, børne kostumer med dyr, søde fastelavns kostumer,

Leopard dyrekostume

ført denne kigurumi one-piece til børn forvandles de mindste til en hyggelig og lidt vild leopard! Den hyggelige kigurumi har lynlås foran og en hyggelig hætte med ører og næse. Kostumet er i børnestørrelse, one-piecen er 140 cm lang (fra hætte til ankel).

Pris: 289 kr – Køb Leopard kostumet her

Dinosaurus kostume, dyrekostumer med dinosaurus, fastelavns kostumer til børn, børne kostumer med dyr, søde fastelavns kostumer,

Kigurumi Triceratops (dinosaurus) dyrekostume

De rigtige dinosaurusser er døde, men til fastelavn og Halloween genopstår de! Forvandl dit barn til en sød dinosaur i denne søde kigurumi one-piece til børn! Blød og skøn og med både hale og en hætte med et triceratopshoved på.

Børnestørrelser, vælg mellem forskellige længder: 116 cm og 128 cm. Materiale: 100 % polyester

Pris: 289 kr – Køb Dinosaurus kostumet her

You may also like...