Hylder til pigeværelset i flotte designs

Det kan en krævende, og til tider stressende, proces at skulle indrette et moderne pigeværelse. På den ene side skal det være stilrent og smart med plads til at lege og tumle, på den anden side skal der stadig være mulighed for at have legetøj, bøger, farveblyanter, bamser osv på værelset.

Til det er smarte opbevarings løsninger uundværlige. En smarte måde at opbevare nogle af de ting, der ofte leges med, er med hylder på væggen.

Hylder er også smarte til at opbevare bøger, bamser og dukker på.

Online kan du finde et stort udvalg af flotte og moderne hylder til pigeværelset, i et utal af stilarter og designs. Se vores favoritter her:

Done-by-deer-boghylde

DONE BY DEER Boghylde i rød

En stilfuld og meget smart hylde til børneværelset, der kan bruges til alt fra bøger og billedrammer til bamser og legetøj. Størrelse: 28 x 45 x 9,5cm.

Pris: 187 kr – Gå til shop

a-doodle-drop-pastel-roseRoommate Doodle Drop hylde i rosa

Super fed hylde fra Roommate i en romantisk rosa farve. Hylden kan også bruges om knagerække, det er kun fantasien der sætter grænser for de mange kreative muligheder denne hylde giver på pigeværelset.

Pris: 234 kr – Gå til shop

 

Bloomingville-sættekasser-Lyserøde

Bloomingville sættekasser i lyserrød

Kvadratiske sættekasser til børneværelset fra Bloomingville. Disse er malet lyserøde udenpå, og indeni er der print med søde motiver. Perfekt til pigeværelset.  De fine kasser kommer i et sæt af 2 stk. Vægophæng bagpå. Måler: Lille: 25 x 25 cm. og 19 cm. dyb og Stor: 28 x 28 cm. og 21 cm. dyb.

Pris: 599 kr. – Gå til shop

sættekasse-hus

Bloomingville husformet sættekasse – Lyserød m. striber

Lille husformet sættekasse fra Bloomingville med lyserøde og hvide striber som baggrund. Perfekt til enkelt og flot indrettet pigeværelse. Måler: 25 cm. bred, 32,5 cm. høj, 6 cm. dyb.

Pris: 159 kr – Gå til shop

Amagerhylde-collage-1024x686

Amager hylder i flotte farver

En amagerhylde pyntede på ungdomsværelserne i 80érne, og nu er de for alvor tilbage som topmoderne opbevaring på børneværelset. Disse amagerhylder er lavet i bejdset fyrretræ. Målene er: 39 x 45 x x 9 cm. Amagerhylden er indtil videre lavet i de 4 farver, der ses på billedet.

Pris 179 kr – Gå til shop

Sebra-Metalhylde-børneværelsetSebra Metalhylde i hvid

Lille stilren metalhylde fra danske Sebra i hvid. Snorene til ophænget er i grå. Hylden er perfekt til dukker, bamser og forskellige kreative hjemmelavet kreationer. Metalhylden måler 60×24 cm.

Pris: 299 kr – Gå til shop

DONE-BY-DEER-Wire-rectangle-Hylder

DONE BY DEER Wire rectangle hylder i grå

Endnu flere super flotte hylder fra Done By Deer. Hylderne har et flot tråddesign som vil se super ud i alle børneværelser. Hylderne skal skrues op på væggen via vægbeslaget på hver side – skruer medfølger. Materiale: Metal Lille:38 x 26 x 20 Cm. Stor: 42 x 30 x 22,5 Cm

Pris: 500 kr – Gå til shop

pixi-stair_lrs

Done-by-Deer-PixiDone by Deer – Pixi hylde med Zebee

Utrolig smart Done by Deer hylde i sort med zebraen Zebee på toppen af hylden. Hylden er perfekt designet til Pixi bøger og har netop dimensionerne derefter. Hylden kan selvfølgelig også bruges til alle de andre småting, man har brug for at holde styr på, på børneværelset.Det er muligt at hænge hylden op på væggen med hullerne i bagstykket, så den nemt kan skrues fast i væggen. Dimensioner i cm:
11,5x12x12

Pris: 119,95 kr – Gå til shop

Pixi hylde serien indeholder også:

Done-by-Deer-Pixi-hylde-OzzoDone By Deer pixi hylde med Ozzo

Flot Done by Deer hylde i hvid med flodhesten Ozzo. Dimensioner i cm: 11,5x12x12

Pris: 119,95 kr – Gå til shop

Done-By-Deer-Antee-Hylde

Done By Deer pixi hylde med Antee

Sød Done by Deer hylde i rosa med myreslugeren Antee på toppen

Pris: 119,95 kr – Gå til shop

 
Gem

You may also like...