Flotte smykkeskrin med Frost

frost smykkeskrin, smykkeskrin med frost, frostgaver, gaver med frost, smykker med frost, frost smykker, smykkeskrin frozen, frozen smykkeskrin

De smukke piger fra Frost, Elsa og Anna, er mange pigers helt store idol og børneværelses indretning bære ofte præg af dette.

Der er mange muligheder for at få de smukke Disney Frost prinsesser Anna og Elsa ind i børneværelset indretning. En af dem er med søde små smykkeskrin, hvor din lille pige kan gemme sine smykker og hemmeligheder.

Vi har søgt online og fundet en håndfuld smykkeskrin med frost motiver. Se dem alle her:

S30430-hjerte-smykkeskrin-frost-1.w490.h490.wm

Trousselier hjerte smykkeskrin med Frosts Elsa

Et fantastisk smukt smykkeskrin i hjertefacon. På ydre siden er der et stort foto med den elskede Elsa fra Disneys film Frost. Smykkeskrinet er i flot blå farve med snefnug på hele skrinet. Indeni smykkeskrinet er det lige så smukt dekoreret, med et stort spejl i låget og en figur af Elsa, der danser rundt, mens Melodien fra Let it go spiller. Elsa smykkeskrinet måler 15 x 11 cm. Køb Frost smykkeskrinet her for 179,95 kr.

S60430-smykkeskrin-frost.w490.h490.wm

Trousselier stort smykkeskrin med Elsa fra Frost

Et yndigt smykkeskrin i flot blå med den elskede figur Elsa fra Disneys film Frost. Smykkeskrinet er dekoreret med fint billede af dronning Elsa på forsiden og masser af snefnug, der hvirvler rundt om hende. Åbn låget og hør smykkeskrinet spille den kendte melodi Let it go fra filmen mens Elsa danser rundt. Der er masser af plads til opbevaring af hårpynt og smykker i skuffen eller det indvendige rum. Måler 18 x 13 cm. Køb Frost smykkeskrinet her for 209,95 kr.

S54430-smykkeskrin-med-frost-anna.w490.h490.wm

Trousselier stort smykkeskrin med Anna fra Frost

Smukt lyserødt og lilla smykkeskrin med Anna fra Frost. Smykkeskrinet er i flot lilla og detaljer i pink, dekoreret med stort billede af Anna på låget. Åbn låget og hør smykkeskrinet spille den af de kendte melodi For the first time in forever fra filmen mens Anna danser rundt inde i smykkeskrinet. Måler 18 x 13 cm. Køb Frost smykkeskrinet her for 209,95 kr.

 

S42430-frost-skattekiste-stor.w490.h490.wm

Trousselier stor skattekiste med Frost

En smuk stor skattekiste med kuffertspænder og flot dekoreret med snefnug der hvirvler og billede af Elsa, Anna, Kristoff, Sven og Olaf på låget. Skattekisten er stor, så der er masser af plads til alle hemmelighederne eller samlingen af Frost ting. Måler 30 x 18 cm. Køb Frost skattekiste her for 279,95 kr.

303-63027_360

Frost smykkeskrin med skuffe og spejl

Skøn Frost smykkeskrin med skuffe og spejl. Smykkeskrinet er lavet i forskellige lyserøde nuancer og har foto af frost prinsesserne på siden samt citatet “Sisters forever”. Måler: Højde 8,5cm x Bredde 10cm. Køb Frost smykkeskrin i lyserød her for 59,95 kr.

frost smykkeskrin, smykkeskrin med frost, frostgaver, gaver med frost, smykker med frost, frost smykker, smykkeskrin frozen, frozen smykkeskrin

Frost smykkeskrin med 2 skuffe og spejl

Et flot Disney Frost smykkeskrin med 2skuffe og spejl. Smykkeskrinet har 2 lyserøde skuffer og er stort billede af Frost prinsesserne Anna og Elsa på låget. Måler: Højde 9,5 cm x 19 cm x 10cm. Køb Frost smykkeskrin i hvid og lyserød her for 89,95 kr.

 

S90431-smykkeskrin-frost.w490.h490.wm

Trousselier Frost smykkeskrin med perlehank

Flot Frost smykkeskrin med kuffertspænde og hank lavet af smukke transparente perler ovenpå det buede låg. Smykkeskrinet er dekoreret med fine snefnug og et billede af Elsa, Anna, Kristoff, Sven og Olaf på låget. Indeni er der en skuffe med opdelte rum med plads til fingerringene og andre smykker og i låget sidder et lille ovalt spejl. Når man åbner låget spiller musikken fra Let it go mens Elsa danser rundt. Køb Frost smykkeskrinet her for 229,95 kr.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

You may also like...