Disney Frost Gaver

Frost gaver, Frozen gaver, gaver med Frost, Gaver med Frozen, Disney frost gaver, Disney Frozen gaver, Gaver med Disney Frost, Gaver med Disney Frozen, Frost fødselsdagsgaver, Fødselsdagsgaver Frost

Skal du til fødselsdag med en ægte lille Disney Frost fan, så er Frost gaver helt sikkert en populære gaver hos fødselaren.

Frost er uden tvivl en af de Disney film, hvor der efterfølgende er blevet lavet aller flest produkter, og dermed findes der et stort udvalg af Frost gaver til store og små piger.

Note: Siden bliver løbende opdateret med nye ideer til Frost gaver:

sengetøj-frozen

Sengetøj med Elsa, Anna og Olaf

Skønt sengetøj med Disney karaktererne fra Frost (Elsa, Anna og Olaf. Dynebetræk måler 135cm x 200cm. Hovedpudebetræk måler 50cm x 75cm. Frost sengetøjet er lavet i 100% Microfiber.

Pris: 299 kr. – Gå til Shop

frost-rygs_k-med-penalhus

Frost skoletaske med tilhørende penalhus

Frost skoletasker er super populære og dermed også en oplagt gave med frost til fanen. Frost skoletasken kommer med tilhørende penalhus i samme design. Husk enhver Frost skoletaske skal have en Frost madkasse. Tasken måler: 41 cm (H) x 30 cm (B) x 16 cm (D).

Pris: 275,95 kr. – Gå til Shop

frost-madkasser-sistersFrost madkasse

Frost tin madkasse med stort flot motiv på fronten af Anna og Elsa. Madkassen har bærehank med flotte blå perler og flotte motiver på alle flader.

Pris: 94,95 kr. – Gå til Shop

Frost-gaver-smykker

Frost Smykkesæt

Fine smykker i Frost farver med Frost motiver af både Elsa og Anna. En fin Frost gave i den billige ende af skalaen. Frost smykkerne kan meget vel købes sammen med et Frost smykkeskrin.

Pris: 59 kr. – Gå til Shop

 

FROST-GAVER-HOPPEBOLD

Frost Hoppeboldt

En Frost Hoppeboldt er også en sjov fødselsdagsgave til små Frost fans. Bolden fås i blå med foto af Disney prinsesserne Elsa og Anna.

Pris: 159 kr. – Gå til Shop

disney-frozen-play-tent_319220

Disney Frost Legetelt – Isslottet

Sødt lille isslot-legetelt med motiver af Elsa og Anna fra Frost filmen. Teltet er godt til leg og kan anvendes både inde og ude. Frost teltet er en super Frost gave til en lille fødselsdagsprinsesse.

Pris: 219 kr. – Gå til shop

frost-badeponchoFrost badeponcho i lyserød

Smart lyserød badeponcho de 2 Disney prinsesser Anna og Elsa. Elsa på forsiden og Anna på bagsiden. Badeponchoen er i  100% bomuld og måler 50 x 100 cm

Pris: 142,95 kr.  – Gå til shop

disney-frozen-crystal-sleeping-bag_311301

Frost Sovepose – Anna, Elsa Og Olaf

Lækker letvægts Frost sovepose med Disney figurerne Anna, Elsa og Olaf, der vil holde små prinsesser varme hele natten. Pose til opbevaring er inkluderet, så i let kan have Frost soveposen med på tur. Frost soveposen kan vaskes i vaskemaskine. Materiale: 100% polyester Måler: 150 x 65 cm.

Pris: 199 kr. – Gå til shop

ptruib1-7325866dt_2

Frost Cykelhjelm

Skal prinsessen snart lærer at cykle, eller kan hun det måske allerede, men mangler hun en god hjelm, så er denne Frost cykelhjelm en oplagt gave! Størrelse 50-55 cm. EN 1078 certificeret.

Pris: 161 kr. – Gå til shop

303-083110_360

Frost løbehjul

Super flot løbehjul med de kendte figurer Anna, Elsa og Olaf fra Disney filmen Frost – løbehjulet er perfekt til de mindste da det har 3 hjul, hvilket giver lettere balance.

Pris: 299,95 kr – Køb løbehjul her

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

You may also like...