Frost kuffert fra Samsonite

Frost kuffert, kuffert med frost,

Samsonite er mest kendte for deres kvalitetskufferter, men nu har de også lavet et samarbejde med Disney, hvor der laves produkter med flere af de kendte Disney figurer såsom Frost, Cars, Minnie Mouse, Mickey Mouse, Spiderman og Star Wars. Især serien med Frost er yderst populær blandt mange små piger.

Står I som mange andre og skal til at på sommerferie, og din datter endnu ikke har fået sin egen kuffert, så er den perfekte kuffert til hende her! Frost Kufferten er super flot, nem at genkende på bagagebåndet og så vil den helt sikkert falde i god jord hos alle piger.

Samsonite frost kuffert. Kufferten har et stort rum med lynlåslukning. I den ene side har modellen en lynlåslomme, og i den anden side har den et elastisk krydsbånd. Modellen har 2 hjul, teleskophåndtag og to faste håndtag. Mål: 60 x 43 x 26 cm. Vægt: 2,8 kg.
Volumen: 55 L. Pris 849,- Se flere billeder og køb den her.

Frost-børnekuffert-682x1024

Frost kuffert og andre Disney kufferter kan fundes hos Carriealong, som tilbyder et stort udvalg af skoletasker, rygsække, dametasker og punge samt kufferter og rejseudstyr til din næste ferie. Har du ikke handlet hos Carriealong før, så husk at tilmelde dig deres nyhedsbrev og opnå 10 % rabat på dit første køb.

Kilde: taskeholic.dk
Gem

Gem

You may also like...