gave tiil bedsteforældre, gaver til bedsteforældre, bedsteforældre gaver, krus til bedsteforældre, plakat til bedsteforældre, gaver til mormor, gaver til farmor, gaver til farfar, gaver til morfar

De bedste gaver til bedsteforældre

Gaver til bedsteforældre:

Et barns søde bedsteforældre fortjener altid en god gave, som skaber glæde og stolthed over at være en bedsteforældre.

Vi kender alt til kampen om at finde en unik gave til bedsteforældrene, hvad enten det er julegave, fødselsdagsgave eller en gave til en særlig dag.

Vi har fundet en håndfuld gaver til bedsteforældre, som vi tror og håber vil skabe glæde hos farfar, farmor, mormor eller morfar. Mange af gaverne har fokus på at hylde titlen som bedsteforældre (farfar, farmor, mormor eller morfar).

Læs også >> Gratis plakater: Sommer Is

Note: Artiklen om Gaver til bedsteforældre er sidst opdateret D. 30/11 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Øverst i denne oversigt har vi samlet en bred vifte af forskellige gode gaver til bedsteforældre. Vi har også lavet specifikke kategorier til farfar, farmor, mormor og morfar med gaver som specielt henvender sig til dem.

Gaver til bedsteforældre

plakater til bedsteforældre, bedsteforældre plakat, bedstemor plakat, bedstefar plakat, sjove plakater til bedste forældre

Bedstemor og Bedstefar plakater

Et sødt plakatsæt med en plakat til bedstemor og en plakat til bedstefar. De 2 plakater kan købes som en samlet sæt, perfekt til jul eller jubilæum med de kan også købes hver for sig, til f.eks fødselsdage.

Pris: 398 kr. – Køb plakaterne her!

Lil Davinci Tegningeramme

Får bedsteforældrene mange tegninger fra børnebørene? Hvad så med en Lil Davinci Tegningeramme, hvor man nemt kan udskifte hvilke billede der er forrest i rammen.

Rammen er i A4-størrelse og kan rumme op til 50 tegninger. Lil Davinci åbnes fra forsiden og kan placeres både hængende og stående, så slip kreativiteten løs!

Pris: 329 kr. – Køb tegningerammen her!

Samlede Eventyr Og Historier Hc Andersen, Hc Andersen Samlede Eventyr Og Historier, HC andersen bøger, bøger af HC andersen

H.C. Andersen Samlede Eventyr Og Historier

Både bedsteforældre og børnebørn kan nyde et godt eventyr og derfor er en bog med den højt elskede forfatter H.C. Andersen en god gave til bedsteforældre.

H. C. Andersens samlede eventyr og historier genudgives i en smuk og moderne gavebogs udgave – med forord af Hendes Majestæt Dronningen.

Den er illustreret med Vilhelm Pedersen og Lorenz Frølichs klassiske tegninger, som er gengivet efter de originale tryk.

Pris: 239,95 kr – Køb H.C. Andersen Samlede Eventyr Og Historier her

Mölkky Spil, udendørs spil, udendørs spil til børn, Mölkky Spil finsk spil, mandelgaver til børn, børne mandelgaver, gode mandelgaver til børn, find mandelgaven til børn, mandelgave til børn 2019, 2019 mandelgave til børn

Mölkky Spil – udendørs hygge

Det finske spil Mölkky bliver hurtigt en favorit blandt familier i flere generationer og en fantastisk måde at kombinere familie sammenværd med udendørs hygge!

Spillet: Kast kastekeglen mod de andre kegler for at samle points, først til 50 points vinder! Spilleplanen ændres hele tiden, hvilket gør Mölkky til både et sjovt og drilagtigt spil! Spillet er et udendørsspil men det kan også spilles i garagen eller i et tomt rum.

Pris: 159 kr – Køb spillet her

fodrebræt, fuglefoderbræt, lille fodrebræt til fugle, fugle fodrebræt, gaver til bedsteforældre, gaver til mormor, gaver til farmor, gaver til farfar, moderne fodrebræt

Foderbræt til vinduet

Foderbrættet fra Born In Sweden, designet af Pascal Charmolu er så fint og en top sælger. Det skal monteres på et rengjort vindue. Foderbrættet er i klar plast, så man kan sidde inde i sit eget hjem og følge med i når fuglene spiser.

Med dette forderbræt til fugle kan bedsteforældrene nyde de små fugle foran vinduet.

Pris: 149 kr – Køb fordrebrættet her

3-retter menu på Grøften, Grøften på bakken, gaver til bedsteforældre, gaver for 2 personer, gaver til 2, grøften restaurant, oplevelsesgaver til ældre, oplevelsesgaver til bedsteforældre

3-retters med Champagne på Grøften for 2

Grøften er en restaurant som næsten alle bedsteforældre har besøgt eller drømmer om at besøge.

Med denne unikke 3-retters med Champagne på Grøften bliver der sat prik over iét på en fantastisk måde.

Grøftens historie er spækket af finurligheder. Den lille café var stamsted for Pantomimeteatrets skuespillere, samt Tivolis musikere stort set fra første dag af. På det givne tidspunkt serverede Madam Meyer, den oprindelige ejer, varme pølser til gæsterne og veltiltrængte øl til Pjerrot gennem en lille hemmelig låge før og efter forestillinger.

Med dette gavekort får I 2 glas Champagne, 2x Kongsbak Lassens røget laks, helstegt oksemørbrad trancheret ved bordet med hjemmelavet bearnaise, rødvinssauce, pommes frites mm., 2x årstidens desserttallerken samt kaffe og te ad libitum. Velbekomme!

Pris for 2 personer: 1.779 kr – Køb oplevelsesgaven til bedsteforældre her

bagekursus-for-boern-og-voksne-1

Bagekursus for børn og voksne

Elsker dine børnebørn at være med i køkkenet, hvad så med at lærer den at bage på et bagekursus for børn og voksne.

På kurset bliver der gået på opdagelse i de forskellige mel- og korntyper, mens du og dit barnebarn også lærer om surdej, brød og kager. Karoline Trier, der er kendt fra Masterchef 2016, vil dele ud af sin viden, og sørge for at kurset bliver hyggeligt og lærerigt, hvor alle kan være med.

Barnet får lov til at gøre det hele fra bunden, så man virkelig har føling med, hvordan man laver opskrifterne og selv kan bruge dem derhjemme efterfølgende. Til sidst smager I sammen på dagens bagværk. En af super mandelgaver til bedsteforældre som kan nyde en god dag sammen med deres børnebørn.

Pris fra 695 kr – Gå til shop

træ pingvin, dyr i træ, pinvin, mandelgaver til børn, børne mandelgaver, mandelgaver 2019

Pingvin træfigur fra OYOY

Klassisk smuk design går aldrig af mode og bedsteforældrene fortjener nok smukt at se på.

Denne søde træ pingvin med lædervinger er perfekt til vindueskarmen eller som dekoration i stuen. Den lille pingvin er lavet i både bøg og eg med læder vinger. Du kan vælge at have denne lille søde pingvin træfigur stående eller hænge den op i den 70 cm lange lædersnor som medfølger.

Pris:179 kr – Køb pingvinen her

Gaver til Farfar:

 
bog-farfar

Farfar – fortæl nu

“Farfar – fortæl nu” er den helt perfekte bog til farfaren, der gerne vil spille en rolle i sit barnebarns liv – også når han ikke længere er der. Bogen giver nemlig en unik mulighed for at fortælle sine erindringer til børnebørnene, så de aldrig går tabt.

Som farfar får du lov til at fortælle om da du var barn, om da du mødte farmor, flyttede hjemmefra og meget mere. Der er mulighed for at sætte billeder ind, og desuden er bogen fyldt med historiske begivenheder, så du har noget at skrive ud fra.  Når “Farfar – fortæl nu” er udfyldt kan den på fin vis overrækkes til barnebarnet og udgøre en udødelig gave. Bogen er udviklet af Elma Van Vliet og en del af en større serie.

Pris: 199 kr – Bestil bogen her!

farfar-mindebog

Farfar – minder og gemmer

FARFAR – minder og gemmer er en unik scrapbog til enhver farfar, der ønsker at give minder, erfaringer, tanker og holdninger videre til sit barnebarn. Bogen er delt ind i 7 kapitler med plads til masser af ord og billeder fra et langt, levet liv. Undervejs hjælpes man på vej af en lang række spørgsmål. Disse guider en til at udfylde bogen, så den bliver et komplet værk af oplevelser, overvejelser, betydningsfulde mennesker og meninger. Udfyld bogen med omhu og giv en gave der varer for evigt. 

Pris: 229,95 kr – Bestil bogen her!

farfar plakat, plakat til farfar, gave til farfar, bedstefar gave, gaver til bedsteforældre

Plakat til farfar

Farfar-plakaten er en sød og humoristisk plakat til de selvironiske farfædre, der kan genkende sig selv i disse sjove og indforståede citater og udtryk.

Priser fra: 49 kr. – Køb farfar plakaten her!

Gaver til Farmor

500x0

Farmor – minder og gemmer

Det er sjovt at give sin historie videre til de næste generationer, og det er sjovt for børnebørn at lære om deres familie, fra en tid de ikke selv har oplevet.

Med “Farmor – minder og gemmer” er der mulighed for at lave en næsten helt uundværlig scrapbog. Enhver farmor kan dele sine minder, erfaringer, tanker og holdninger med sit barnebarn, og på den måde kan barnebarnet lære sin farmor bedre at kende. Bogen består af 7 kapitler, hvor der er plads til ord, billeder og hvor der skal svares på spørgsmål. En perfekt gave til farmor til jul eller fødselsdag.

Pris: 229,95 kr – Bestil bogen her!

farmor

Farmor fortæl nu – giv dine erindringer videre

“Farmor fortæl nu” er den ultimative scrapbog, lavet af Elma Van Vliet til farmødre, der nu har muligheden for at dele sine erindringer med deres børnebørn. Et liv er langt, og mange minder forsvinder, den dag et menneske går bort, men med “Farmor fortæl nu” er der en glimrende grund til at sætte sig ned og mindes sin historie – for at give den videre. Bogen er fyldt med gode spørgsmål, der skal besvares, og der er mulighed for at sætte fotos og andet ind. Det kan betyde meget at kende sin families historie, og så er det også sjovt at få at vide, hvordan farmor var, da hun var lille, og hvad hun har oplevet i løbet af sit lange liv. En skøn gavebog til farmor.

Pris: 199,95 kr – Bestil bogen her!

farmor plakat, plakat til farmor, gave til farmor, bedstemor gave, gaver til bedsteforældre

Plakat til farmor

Farmor-plakaten er en kærlig plakat med et humoristisk twist. Perfekt til at hænge op på væggen i en flot ramme eller på køleskabet.

Priser fra: 49 kr. – Køb farmor plakaten her!

Gaver til Mormor

momor-minde-bog

Mormor – minder og gemmer

Hvis du også gerne vil bevare minderne om din mormor er “Mormor – minder og gemmer” den oplagte bog at give hende i julegave. Dette er bogen mormor bør eje!

Rikke Max Lénart og Tanja Bjerring står bag scrapbogen “Mormor – minder og gemmer”, som giver enhver mormor muligheden for at dele sine minder, tanker, erfaringer og holdninger med sine børnebørn. Bogen indeholder 7 kapitler med plads til tekst og billeder, og hvert kapitel er fyldt med spørgsmål. 

Pris: 209,95 kr – Bestil bogen her!

mormor-fortael-nu-bogen

Mormor, fortæl nu – Giv dine erindringer videre

“Mormor, fortæl nu” er den oplagte gave til mormor. I bogen kan mormor skrive og fortælle om sit liv, om det hun har oplevet, hendes første møde med morfar, hun kan indsætte billeder og skabe flere historier. Bogen kan hun således give til dit barn og de kan sammen få mange timer til at gå med historierne, som aldrig går bort. En fantastisk gave.

Pris: 199,95 kr – Bestil bogen her!

gaver til mormor, gode gaver til mormor, plakater itl mormor, mormor gaver, hvad gave skal man give mormor, fødselsdagsgaver til mormor, julegaver til mormor

Plakat til mormor

Mormor-plakaten er en sød plakat med et kærligt og humoristisk twist. Perfekt til at hænge op på væggen i en flot ramme eller som pynt på reolen.

Priser fra: 249 kr. – Køb mormor plakaten her!

Gaver til Morfar

_9788792021335

Morfar – minder og gemmer

Det er sjovt at give sin historie videre til de næste generationer, og det er sjovt for børnebørn at lære om deres familie, fra en tid de ikke selv har oplevet.

MORFAR – minder og gemmer er en unik scrapbog til enhver morfar, der ønsker at give minder, erfaringer, tanker og holdninger videre til sit barnebarn. Bogen er delt ind i 7 kapitler med plads til masser af ord og billeder fra et langt, levet liv. Undervejs hjælpes man på vej af en lang række spørgsmål. Disse guider en til at udfylde bogen, så den bliver et komplet værk af oplevelser, overvejelser, betydningsfulde mennesker og meninger. Udfyld bogen med omhu og giv en gave der varer for evigt

Pris: 229,95 kr – Gå til shop

_9788712047667

Morfar, fortæl nu

“Morfar, fortæl nu” er en del af en serie, som går ud på at få den ældre generation til at fortælle sin livshistorie.

Det er fantastisk for et barnebarn at få indblik i en bedsteforælders liv og levned: Mange ting går tabt, når et menneske går bort, men med “;Morfar, fortæl nu” behøver det ikke være sådan. Enhvers morfar har nu muligheden for at skrive sine erindringer ned, klistre fotos ind og generelt få fortalt de historier, der skal fortælles. Bogen er fyldt med alle de gode spørgsmål, der er spændende at stille og få svar på. Hvordan var morfar som barn, og hvad har han oplevet i gennem sit lange liv?

Elma Van Vliet står bag denne fantastiske idé, som mange allerede har gjort brug af.

Pris: 199,95 kr – Gå til shop

gaver til morfar, fødselsdagsgaver til morfar, plakat med morfar, morfar plakat, gode gaver til morfar

Plakat til morfar

Morfar-plakaten er en sød og humoristisk plakat til de selvironiske morfædre, der kan genkende sig selv i disse sjove og indforståede citater og udtryk.

Priser fra: 49 kr. – Køb morfar plakaten her!


Hvorfor er en mindebog den perfekte gave til bedsteforældre.

En mindebog er en af de mest oplagte gave ideer til bedsteforældre, fordi det er en gave som kan gives 2 gange. Første gang bliver gaven givet til farmor, farfar, mormor eller morfar. Når DE har udfyldt bogen med deres minder, fotos, gode historier, kærlighedshistorier og meget meget mere.

Når bogen er udfyldt kan bedsteforældrene give bogen “tilbage” til børn og børnebørn, som så i fremtiden kan nyde godt at de søde minder, sjove historier og ikke mindst de billeder der er blevet sat i bogen.

Der findes flere forskellige mindebøger på dansk, og man skal naturligvis finde en der passer til den givne bedsteforældre.