Gaver til bedsteforældre

gave tiil bedsteforældre, gaver til bedsteforældre, bedsteforældre gaver, krus til bedsteforældre, plakat til bedsteforældre, gaver til mormor, gaver til farmor, gaver til farfar, gaver til morfar

Gaver til bedsteforældre: Et barns søde bedsteforældre fortjener altid en god gave, som skaber glæde og stolthed over at være en bedsteforældre.

Vi kender alt til kampen om at finde en unik gave til bedsteforældrene, hvad enten det er julegave, fødselsdagsgave eller en gave til en særlig dag.

Vi har fundet en håndfuld gaver til bedsteforældre, som vi tror og håber vil skabe glæde hos farfar, farmor, mormor eller morfar. Mange af gaverne har fokus på at hylde titlen som bedsteforældre (farfar, farmor, mormor eller morfar) og gaver hvor hjemmelavet gaver får en lille professionel hånd.

Hjemmelavet gaver med et professionel hånd

plakat, design en plakat, design din egen plakat, sjove julegaver, kreative julegaver

Design din egen plakat som gave

Hjemmelavet gaver er altid den perfekte julegave – Også selv om man har fået lidt professionel hjælp i processen.

Boligprint.dk kan du designe din egen helt unikke plakat til farfar. Boligprint guider dig hele vejen igennem design processen, hvor du kan vælge billeder (dine egne billeder eller deres billeder), symboler og tekst du ønsker der skal være på plakaten. En af mange kreative gaver til bedreforældrene, som skaber glæde og nærhed.

Design plakaten her!

dørmåtte, design din egen dørmåtte, dørmåtte design

Design din egen plakat som gave

Boligprint.dk kan du designe din egen helt unikke dørmåtte som gave

Boligprint guider dig hele vejen igennem design processen, hvor du kan vælge billeder (dine egne billeder eller deres billeder), symboler og tekst du ønsker der skal være på dørmåtten. En af mange kreative gaver til bedreforældrene, som skaber glæde.

Design dørmåtten her!

badeforhaeng_nyDesign et badeforhæng

Det første du skal gøre er at vælge størrelsen på forhænget. Har badet ikke en specifik størrelse, så lav det standart størrelsen på 150×200 cm

Derefter skal du vælge om det skal være et Plast forhæng i PVC (Hvid) eller Badeforhæng i (200grams hvid) stof. Begge badeforhæng leveres med kantsyninger og metaløjer.

Derefter kan du gå i gang med at designe badeforhænget. På boligprints hjemmeside kan du indsætte fotos, tekst og forskellige mønstre, til at gøre dit design helt unikt, og personligt til modtageren.

Se hvordan du designet dit eget badeforhæng her!

design et tæppe, tæppe design, personlige gaver, gaver til bedreforældre, gaver til mormor, gaver til farmor, gaver til morfar, gaver til farfar

Design et personligt tæppe til gulvet

Trænger en af bedsteforældrene til et nyt tæppe til gulvet, hvorfor så et designe et personligt og unikt tæppe. I design processen kan du vælge størrelsen på tæppet, kvaliteten (velour eller filt) og derefter kan du gå i gang med at designe.

På boligprints hjemmeside kan du indsætte fotos, tekst og forskellige mønstre, til at gøre dit design helt unikt, og personligt til modtageren.

Design et tæppe her!

design et tæppe, tæppe design, personlige gaver, gaver til bedreforældre, gaver til mormor, gaver til farmor, gaver til morfar, gaver til farfar

Design et personligt pudebetræk

Pudebetrækket er i 100 % eksklusiv bomuldssatin og håndsyet.

Design er personligt pudebetræk til bedsteforældrene som gave. Du kan designe helt fra bunden i boligprints online design program Creatify, eller du kan uploade en fil direkte. Så slip fantasien løs og design f.eks. sengetøj med børnebørnene, kæledyret, billeder fra ferien m.m.

Design et pudebetræk her

Gaver til Farfar

bog-farfar

Farfar – fortæl nu

“Farfar – fortæl nu” er den helt perfekte bog til farfaren, der gerne vil spille en rolle i sit barnebarns liv – også når han ikke længere er der. Bogen giver nemlig en unik mulighed for at fortælle sine erindringer til børnebørnene, så de aldrig går tabt.

Som farfar får du lov til at fortælle om da du var barn, om da du mødte farmor, flyttede hjemmefra og meget mere. Der er mulighed for at sætte billeder ind, og desuden er bogen fyldt med historiske begivenheder, så du har noget at skrive ud fra.  Når “Farfar – fortæl nu” er udfyldt kan den på fin vis overrækkes til barnebarnet og udgøre en udødelig gave. Bogen er udviklet af Elma Van Vliet og en del af en større serie.

Pris: 199 kr – Bestil bogen her!

farfar-mindebog

Farfar – minder og gemmer

FARFAR – minder og gemmer er en unik scrapbog til enhver farfar, der ønsker at give minder, erfaringer, tanker og holdninger videre til sit barnebarn. Bogen er delt ind i 7 kapitler med plads til masser af ord og billeder fra et langt, levet liv. Undervejs hjælpes man på vej af en lang række spørgsmål. Disse guider en til at udfylde bogen, så den bliver et komplet værk af oplevelser, overvejelser, betydningsfulde mennesker og meninger. Udfyld bogen med omhu og giv en gave der varer for evigt. 

Pris: 159 kr – Bestil bogen her!

liebe_farfar_kop

Farfars kop

Giv Farfar en helt unik kop med “hans navn”, så han altid kan glæde sig over at være farfar. Porcelænskopper fra Liebe, med “farfar” trykt. Kopperne er 8 cm. høje og de kan tåle at komme i opvaskemaskinen.

Pris: 149 kr – Gå til shop

livink_a4_plakat_farfar
Farfar Plakat

Varm farfars hjerte med en god plakat, der fortæller ham hvor sød han er og hvor meget i elsker ham. Dette er en plakat fuld af kærlighed og beundring. Farfar plakaten fra Livink er den perfekte kærlighedserklæring til dine bedsteforældre, og er en kærlig reminder om, at vi skal sætte pris på dem. Giv illustrationen i gave og skab masser af glæde, smil og lykke.

Pris: 199 kr – Gå til shop

Gaver til Farmor

500x0

Farmor – minder og gemmer

Det er sjovt at give sin historie videre til de næste generationer, og det er sjovt for børnebørn at lære om deres familie, fra en tid de ikke selv har oplevet.

Med “Farmor – minder og gemmer” er der mulighed for at lave en næsten helt uundværlig scrapbog. Enhver farmor kan dele sine minder, erfaringer, tanker og holdninger med sit barnebarn, og på den måde kan barnebarnet lære sin farmor bedre at kende. Bogen består af 7 kapitler, hvor der er plads til ord, billeder og hvor der skal svares på spørgsmål. En perfekt gave til farmor til jul eller fødselsdag.

Pris: 159 kr – Bestil bogen her!

farmor

Farmor fortæl nu – giv dine erindringer videre

“Farmor fortæl nu” er den ultimative scrapbog, lavet af Elma Van Vliet til farmødre, der nu har muligheden for at dele sine erindringer med deres børnebørn. Et liv er langt, og mange minder forsvinder, den dag et menneske går bort, men med “Farmor fortæl nu” er der en glimrende grund til at sætte sig ned og mindes sin historie – for at give den videre. Bogen er fyldt med gode spørgsmål, der skal besvares, og der er mulighed for at sætte fotos og andet ind. Det kan betyde meget at kende sin families historie, og så er det også sjovt at få at vide, hvordan farmor var, da hun var lille, og hvad hun har oplevet i løbet af sit lange liv. En skøn gavebog til farmor.

Pris: 199 kr – Bestil bogen her!

livink_a4_plakat_farmor_gave_ske

Livink Farmor Gaveæske

Fortæl din farmor at du sætter pris på hende med denne skønne gaveæske. Gaveæsken indeholder en sød A5 plakat med et sødt budskab til din farmor. Plakaten fra Livink kommer indrammet og er pakket ind i fint silkepapir og gaveæske. Med den søde gaveæske vil din farmor helt sikkert blive glad.

Pris: 129 kr – Gå til shop

 

liebe_farmor_kop

Liebe – Farmor kop

En flot te eller kaffe kop med teksten Farmor skrevet på sig. Den flotte porcelæn kop er fra mærket Liebe. Kopperne er 8 cm. høje. Kopperne fås også med teksten farmor, morfar, mormor og farfar.

Pris: 149 kr – Gå til shop

Gaver til Mormor

momor-minde-bog

Mormor – minder og gemmer

Hvis du også gerne vil bevare minderne om din mormor er “Mormor – minder og gemmer” den oplagte bog at give hende i julegave. Dette er bogen mormor bør eje!

Rikke Max Lénart og Tanja Bjerring står bag scrapbogen “Mormor – minder og gemmer”, som giver enhver mormor muligheden for at dele sine minder, tanker, erfaringer og holdninger med sine børnebørn. Bogen indeholder 7 kapitler med plads til tekst og billeder, og hvert kapitel er fyldt med spørgsmål. 

Pris: 199 kr – Bestil bogen her!

mormor-fortael-nu-bogen

Mormor, fortæl nu – Giv dine erindringer videre

“Mormor, fortæl nu” er den oplagte gave til mormor. I bogen kan mormor skrive og fortælle om sit liv, om det hun har oplevet, hendes første møde med morfar, hun kan indsætte billeder og skabe flere historier. Bogen kan hun således give til dit barn og de kan sammen få mange timer til at gå med historierne, som aldrig går bort. En fantastisk gave.

Pris: 199 kr – Bestil bogen her!

livink_a4_plakat_mormor_gave_ske

Livink Mormor plakat

Sød og hyggelig gave til mormor. Ved du ikke, hvad du skal give din søde mormor i gave, så har vi her den perfekte gaveidé, som hun helt sikkert vil sætte pris på. Plakaten er fin og dekorativ, og så har den et super sødt budskab. A5 plakaten fra Livink kommer indrammet og er pakket ind i fint silkepapir og gaveæske.

Pris: 129 kr – Gå til shop

liebe_mormor_krus

Liebe – Mormor kop

En flot kaffe eller te kop med ordet mormor skrevet rundt om sig. Den flotte porcelæn kop er fra mærket Liebe. Kopperne er 8 cm. høje. Kopperne fås også med teksten farmor, morfar og farfar.

Pris: 149 kr – Gå til shop

Gaver til Morfar

_9788792021335

Morfar – minder og gemmer

Det er sjovt at give sin historie videre til de næste generationer, og det er sjovt for børnebørn at lære om deres familie, fra en tid de ikke selv har oplevet.

MORFAR – minder og gemmer er en unik scrapbog til enhver morfar, der ønsker at give minder, erfaringer, tanker og holdninger videre til sit barnebarn. Bogen er delt ind i 7 kapitler med plads til masser af ord og billeder fra et langt, levet liv. Undervejs hjælpes man på vej af en lang række spørgsmål. Disse guider en til at udfylde bogen, så den bliver et komplet værk af oplevelser, overvejelser, betydningsfulde mennesker og meninger. Udfyld bogen med omhu og giv en gave der varer for evigt

Pris: 199 kr – Gå til shop

_9788712047667

Morfar, fortæl nu

“Morfar, fortæl nu” er en del af en serie, som går ud på at få den ældre generation til at fortælle sin livshistorie.

Det er fantastisk for et barnebarn at få indblik i en bedsteforælders liv og levned: Mange ting går tabt, når et menneske går bort, men med “;Morfar, fortæl nu” behøver det ikke være sådan. Enhvers morfar har nu muligheden for at skrive sine erindringer ned, klistre fotos ind og generelt få fortalt de historier, der skal fortælles. Bogen er fyldt med alle de gode spørgsmål, der er spændende at stille og få svar på. Hvordan var morfar som barn, og hvad har han oplevet i gennem sit lange liv?

Elma Van Vliet står bag denne fantastiske idé, som mange allerede har gjort brug af.

Pris: 199 kr – Gå til shop

livink_a4_plakat_morfar_gave_ske

Morfar plakat

Super fin og sød gave til kære morfar. Den hyggelige plakat er både dekorativ og har et rigtigt fint budskab. Livink plakaten kommer indrammet og er pakket ind i flot silkepapir og gaveæske. Men den søde Morfar gaveæske vil din morfar helt sikkert blive glad og taknemmelig.

Pris: 199 kr – Gå til shop

liebe_morfar_krus

Liebe – Morfar kop

En flot te eller kaffe kop med teksten morfar skrevet på sig. Den flotte porcelæn kop er fra mærket Liebe. Kopperne er 8 cm. høje. Kopperne fås også med teksten farmor, mormor og farfar.

Pris: 149 kr – Gå til shop


Hvorfor er en mindebog den perfekte gave til bedsteforældre.

En mindebog er en af de mest oplagte gave ideer til bedsteforældre, fordi det er en gave som kan gives 2 gange. Første gang bliver gaven givet til farmor, farfar, mormor eller morfar. Når DE har udfyldt bogen med deres minder, fotos, gode historier, kærlighedshistorier og meget meget mere.

Når bogen er udfyldt kan bedsteforælderen give bogen “tilbage” til børn og børnebørn, som så i fremtiden kan nyde godt at de søde minder, sjove historier og ikke mindst de billeder der er blevet sat i bogen.

Der findes flere forskellige mindebøger på dansk, og man skal naturligvis finde en der passer til den givne bedsteforældre.
Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

You may also like...