skolestart, skoletaske, guide til køb af skoletaske, sådan køber du den rigtige skoletakse, gode råd til køb af skoletaske, skoletaske guide, guide til køb af skoletaske

Gode råd til den første skoletaske
At få sin første skoletaske er noget mange børn ser frem til, og et vigtigt minde for dem, når de er startet i skole. En skolestart er starten på et nyt kapitel i livet, og derfor skal man naturligvis også have den bedst mulige skoletaske med sig når man starter dette nye kapitel.

Den første skoletaske er s det nye skolebarns vigtigste udstyr og de fleste små piger og drenge har en klar ide om, hvordan deres skoletaske skal se ud, hvad enten det skal være en Frost skoletaske, Spiderman, Star Wars, Lego, Barbie eller noget helt andet.

Den første skoletaske bør ikke være impulskøb, for der er nemlig mange vigtige funktioner, som skal være i orden. De fleste skoletasker til de yngste elever har fokus på at være ergonomisk rigtige til de små, spinkle rygge. Det er vigtigt at den har en god ergonomisk støtte og ikke er for stor, for ellers risikerer man at det bliver ubehageligt for barnet at have på og barnet kan risikere at få ryggener af skoletasken. En ergonomisk korrekt skoletaske har to skulder stroppe, som du kan regulere i takt med at dit barn vokser. Husk også at tasken ikke må hænge og slaske nede på lænden, men at den skal sidde fast på ryggen. Den skal sidde højt oppe på ryggen. Tjek stroppernes længde af og til. Nogle gange kan de løsne sig lidt, men det er nemt og hurtigt at få de regulerbare stopper på plads igen. Stropperne skal helst være brede og polstrede for at skåne ryggen mest muligt.

barnets første skoletaske, find den rigtige skoletaske, bedste skoletaske 2018, bedste skoletaske 2017, guide til køb af skoletaske, sådan finder du den rigtige skoletaske til dit barn, barnets første skoletaske, skoletasker til piger

Køb skoletasken i god tid inden skolestart, så skoletasken ikke bliver en stressfaktor. Samtidig slipper I også for at skoletasken bliver udsolgt, der er altid nogle skoletasker der er mere populære end andre. Jo tættere man kommer på skolestart, jo sværere kan det være at få lige den skoletaske man har udset sig.

Står I og skal købe skoletaske snart har vi samlet en guide med gode råd:

  • Lad dit barn prøve skoletasken. Den skal sidde på ryggen, ikke på numsen!
  • Prøv gerne skoletasken med og uden overtøj.
  • Den skal have en god ergonomisk rygstøtte og følge ryggen hele vejen.
  • Skoletasken må ikke være for stor, og bør ikke veje mere end 1 kilo uden indhold.
  • Tasken må ikke være bredere end barnets skuldre
  • Skoletasken skal have separate rum til madkasse, drikkedunk, penalhus og bøger
  • Skoletasken skal være udstyret med brystrem
  • Reflekser skal være synlige og effektive.
Kilde: taskeholic.dk

Gem

Gem

Gem

Gem