Frost sommer fødselsdagsbanner, Frozen fever fødselsdag, Frozen Summer birthday banner, frost fødselsdagsbanner, gratis fødselsdagsbanner, gratis fødselsdagsbanner, Gratis frost fødselsdagsbanner, Frozen fødselsdagsbanner, fødselsdagsbanner Frozen, Frost sommer fødselsdags, Gratis download til Frost fødselsdag

Gratis download: Elsa´s fødselsdagsbanner

Skab en fødselsdagsfest med magi og sjov og skab en meget speciel dag med vores elskede karakterer fra Disney’s Frozen!

Vi har designet et fødselsdagsbanner som ligner det fra Elsa fødselsdag i “Frozen Fever” .

I kortfilmen “Frozen Fever” arrangere Olaf, Kristoffer, Svend og Elsa en magisk fødselsdag til Anna. De har gjort alt klar til festen. Else har lavet flot kage (der næsten ikke er til at holde fingrene fra, i hvert fald ikke for Olaf). På fødselsdagskagen forsøger Elsa at lave den perfekte topfigur, så kagen til Anna bliver perfekt.

Kristoffer og svend laver et hjemmelavet fødselsdagsbanner med teksten “Happy Birthday Anna” (dansk tillykke med fødselsdagen Anna”. Banneret er malet i forskellige farver, og selvom Elsa er lidt skeptisk omkring banneret, så er den hjemmelavet indsats det værd.

Vi har lavet et fødselsdagsbanner, inspireret af fødselsdagsbanneret fra “Frozen Fever” kortfilmen. Happy Birthday fødselsdags banneret kan gratis downloades til personligt brug.

Frost sommer fødselsdagsbanner, Frozen fever fødselsdag, Frozen Summer birthday banner, frost fødselsdagsbanner, gratis fødselsdagsbanner, gratis fødselsdagsbanner, Gratis frost fødselsdagsbanner, Frozen fødselsdagsbanner, fødselsdagsbanner Frozen, Frost sommer fødselsdags, Gratis download til Frost fødselsdag

Download fødselsdagsbanneret fra Frost her

Med dette gratis fødselsdagsbanner som du selv kan downloade og printe kan du genskabe en spændende rejse til det fortryllede kongerige Arendelle, hvor vi fejre fødselsdag med Elsa, Anna og deres loyale ledsagere Olaf, Kristoff og Sven.

Om Frozen Fever kortfilmen:

Frozen Fever er en animeret kortfilm fra 2015 produceret af Walt Disney Animation Studios. Kortfilmen udkom i Danmark d. 12. marts 2017. Filmen er 7 minutter lang og har været vist flere gange i fjernsynet, blandt andet før jul og på Disney Channel.

Den fungerede som en efterfølger til den meget succesrige spillefilm Frozen og fortsætter historien om dens elskede karakterer Elsa, Anna, Kristoff og Olaf før Frozen 2 filmen udkom

Plottet i Frozen Fever kredser om Annas fødselsdag, som Elsa og hendes venner er fast besluttet på at gøre ekstra speciel. Elsa kæmper dog med en forkølelse, som truer med at ødelægge festen. Da Elsa forsøger at håndtere sin sygdom, skaber hun utilsigtet en gruppe små snemænd kaldet “Snowgies”, som begynder at skabe kaos overalt på slottet.

Filmen indeholder alle de elskede karakterer fra Frozen, samt en ny original sang kaldet “Making Today a Perfect Day”, skrevet af det samme team, der er ansvarlig for hitsangene fra den originale film, Kristen Anderson-Lopez og Robert Lopez.

Frozen Fever blev instrueret af Chris Buck og Jennifer Lee, som også instruerede den originale film, og blev udgivet sammen med Disneys live-action-tilpasning af Askepot. Den blev generelt godt modtaget af publikum og kritikere, som roste dens iørefaldende musik og fortsættelsen af Frozen-historien.

Disse designs er GRATIS til personligt brug og du må printe så mange du vil. De må ikke videresælges eller på anden måde videregives uden tilladelse. Download den i dag og lad eventyret begynde!