Is plakat, magnum is plakat, plakater med is, sommer is plakat, gratis plakat med is, gul is plakat, chokolade is plakat, ladkrids is plakat, plakater til børneværelset, børne plakater, plakater til børn, gratis poster til børneværelset

Gratis plakater: Sommer Is

3 gratis Sommer Is plakater, perfekte til sommeren.

De gratis plakater med is kan f.eks hænges op på børneværelset, i sommerhuset eller i køkkenet og være med til at skabe en hyggelig sommer stemning.

Vi designer altid gratis plakater, som du selv kan printe ud og dekorerer med, hvor du ønsker det, så længe det kun er til personligt brug.

Det behøver ikke være dyrt at indrette et stilrent børneværelse eller hjem og det er noget vi støtter, ved at have designet en lang række plakater, som man kan downloade og printe til sit hjem.

Gratis plakat – Sommer Is

Gratis posters, gratis plakter, Is plakat, Gratis magnum is plakat, plakater med is, sommer is plakat, gratis plakat med is, gul is plakat, chokolade is plakat, ladkrids is plakat, plakater til børneværelset, børne plakater, plakater til børn, gratis poster til børneværelset

Download Børneværelsets GRATIS børneplakat med Sommer Is

Note: De hvide/gennemsigtige dele som eventuelt ses ved download, forsvinder ved udprint.

De 3 is, en med chokolade, en med citron og en med lakrids, er alle inspireret af danske sommer is. Baggrunden er en fin og beskeden lyseblå, for at skabe balance og sammenhæng i de 3 plakater.

Sommer Is plakaterne er lavet i et simpel og klassisk design. Plakaterne passer både på pige og drenge værelset, da den er kønsneutral i sit design.

Plakaterne kan rammes ind i flotte A4 rammer. Plakaterne kan frit benyttes til personligt brug. Plakaterne må ikke videresælges, udstilles eller bruges i offentlige sammenhænge uden skriftlig tilladelse fra Børneværelset.dk.

På udkig efter andre sjove og gratis plakater til børneværelset?

Se flere af vores flotte gratis print-selv plakater her (klip på billedet for at gå til print-siden).

Filur is plakat, gratis plakat, is plakat, sort hvid plakat, gratis børneplakater, børneplakater, download børneplakater, Ice cream plakat, Plakat med is
Spis Mig Isen er en anden sød is plakat som vi har designet på Børneværeslet.dk. Plakaten er lavet i Sort/Hvid og kan hænges op sådan, eller farvelægges, hvis man ønsker et mere personligt præ.
Farvet tal plakat, Tal plakat, plakat med tal, gratis plakater, gratis plakater til børn, gratis børneplakater, Gratis plakater til børneværelset
Tal plakaten er designet i regnbuens farver og er perfekt som ophæng på de mindste børns værelse. Hjælp dem med at lærer at tælle til 10, med denne flotte plakat.
gratis plakat, gratis børneplakat, gratis babyplakat, gratis sjov plakat, baby not for sale, plakater til børneværelset, plakater til babyværelset, sjov børnplakat, sjov plakat, hypnose briller, hypnose briller plakat, plakat med hypnose briller
Sjove hypnose briller plakat, som kan skræmme monstre væk.

Læs også