Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Hydrating Toning Lotion , Estée Lauder Toning Lotion, kvalitets skintonic, skintonic med anti aging, kvalitets hudpleje, hudpleje til mødre, naturligt liv, toning lotion, gode toning lotion

Guide: 3 skønne toning lotion til mødre

Livet som mor kan være hård, ved både krop og sjæl.

Selvom det kan være svært at finde tid til at pleje sin hud, så kan ganske få produkter, gør underværker på en træt hud.

Toning lotion bruges af mange, som en daglig hjælper til at rense og balancer huden.

En toning lotion har flere funktioner, den mest kendte er at den renser huden for skidt, men den er også fugtgivende og beroligende for huden. Derudover mindsker den de synlige porer og genopretter hudens ph-værdi, samt forbereder din hud til den efterfølgende fugtpleje, som du altid bør give dig selv efter brug af skintonic.

Vi har i et reklame samarbejde med webshoppen Douglas Beauty samlet en liste med nogle de lækreste toning lotions på markedet, perfekte til den højtelskede og travle mor. Alle links i denne artikel er reklamelinks som føre dig videre til Douglas webshop.

3 skønne toning lotion

Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Hydrating Toning Lotion , Estée Lauder Toning Lotion, kvalitets skintonic, skintonic med anti aging, kvalitets hudpleje, hudpleje til mødre, naturligt liv, toning lotion, gode toning lotion

Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Hydrating Toning Lotion

En opkvikkende 2-i-1 ansigtsvand med peeling som bringer huden i balance. Peelingen er nænsom og hjælper med at fjerne de døde og tørre hudceller fra ansigtet.

Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Hydrating Toning Lotion efterlader huden strålende og blød. Efterfølgende virker huden friskere og sundere.

Denne blidt fyldestgørende ansigtsvand er egnet til alle hudtyper.

Miriam Quevedo Glacial White Toning Lotion , mariam quevedo Toning Lotion, Gode skintonic, skintonic med anti aging, kvalitets hudpleje, hudpleje til mødre, naturligt liv, toning lotion, gode toning lotion

Miriam Quevedo Glacial White Toning Lotion

Miriam Quevedo´s Toning Lotion fugter huden optimalt og efterlader den rolig og frisk. Ideel til følsom hud, da den blide micellære formel fjerner snavs og urenheder, samtidig med den hjælper huden med at genoprette den naturlige PH-værdi.

Samtidig modvirker denne toning lotion de anstrengende virkninger af skadelige miljøpåvirkninger og forkæler huden med en luksuriøs blanding af rene olier, raffineret med hyaluronsyre.

Det har beroligende og fugtgivende egenskaber og kan bruges på alle hudtyper, inklusive tør, følsom og dehydreret hud.

Collistar Anti-Age Toning Lotion, Collistar Toning Lotion, Gode skintonic, skintonic med anti aging, kvalitets hudpleje, hudpleje til mødre, naturligt liv, toning lotion, gode toning lotion

Collistar Anti-Age Toning Lotion

En skøn toning lotion, der giver en øjeblikkelig fornemmelse af friskhed og velvære til huden. Formlen indeholder en ekspert-udvalgt kombination af planteekstrakter, vitaminer, grøn te og hyaluronsyre, som fugter, opfrisker og blødgør selv de mest sarte hudtyper, mens de udfører en effektiv anti-age-handling.

Resultatet er et ansigt, der ikke kun er perfekt tonet, men også ekstraordinært friskt, lyst og fløjlsagtigt.

Læs også >> Gratis plakater med Sommer is