Guide: 6 økologiske baby cremer

Artiklen er lånt fra siden Naturligtliv.dk


Flere og flere mødre tager stilling til hvad de putter på deres egen, og ikke mindst deres børns hud.

Men ofte kan det være en jungle at finde rundt i de mange produkter der er på marked, og hvad de står for.

Hvis du også går op i økologi, og ønsker at de børn skal omgives af økologiske produkter, så er du kommet til det rette sted.

Vi har denne gang fundet 6 lækre økologiske baby cremer til dit barn:

 

large_derma_eco_baby_cremeDerma Eco Babycreme

Derma Eco Baby creme er en særligt fugtgivende creme, specielt udviklet til babyer og børns sarte hud. Derma Eco Babycreme indeholder milde, plejende olier, der tilfører huden fedtstof og gør den blød. Cremen er desuden tilsat fugtgivende glycerin.

Derma Eco Babycreme indeholder ingen parfume, parabener eller farvestoffer. Cremen er mildt konserveret. Derma Eco Babycreme er godkendt til at bære det nordiske miljømærke, Svanemærket og er desuden deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Forbundet.

Pris: 30,95 kr – Gå til shop

large_lavera_baby_boern_plejecreme_neutral

Lavera Baby & Børn Neutral Plejecreme

Baby creme som beskytter babyer og børns følsomme hud mod udtørring og tilfører samtidig fugt til huden. I cremen er de fineste udsøgte økologiske olier fra oliven, solsikke og kæmpe natlys samt sheasmør tilsat, som plejer intensivt og beskytter huden.
Cremen er let at smør på og optages hurtigt af huden. Indeholder ingen syntetiske dufte, farver eller konserveringsmidler og er derfor ekstrem hudvenlig og kan benyttes til den mest følsomme hud.

Pris: 60,95 kr – Gå til shop

large_baby-salve

Naturlig og Økologisk Baby creme fra Greenpeople

Fantastisk vandfri og vand-afvisende økologisk baby creme, som er perfekt til babys hud men også problemhud. cremen er udviklet til at forebygge røde numse, men har samtidig mange andre gode egenskaber til problemhud. Greenpeople soothing baby salve er nemlig god mod psoriasis, arp, eksem eller atopisk dermatitis og kan bruges på hele kroppen.

En naturlig økologisk baby creme uden tilsætning af parabener, phthalater, lanolin, petrokemikalier og kunstige farvestoffer.

Pris: 125,95 kr – Gå til shop

large_nappy-cream-babyGreen people Nappy Baby Creme

Den økologiske baby creme fra Green people har vundet flere priser i England og anbefales af jordmødre!

Cremen er god til rød numse ved at være både forebyggende og behandlende, samtidig beskytter den mod fugt, som kan give ble udslæt. Green people baby cremen 98% certificeret økologisk og indeholder Calendula, hamp, bivoks og Kamille. Den er lavet uden parbener, lanolin, petrokemikalier, phthalater og kunstige farvestoffer.
Pris: 139,95 kr – Gå til shop
Gem

Gem