økologisk shampoo, shampoo økologisk, baby shampoo økologisk, økologisk baby shampoo, baby økologisk baby shampoo, økologisk baby shampoo

Guide: Find økologisk baby shampoo

Giv din baby have den bedste og mest naturlige bade oplevelse ved at bruge økologi

I Danmark må producenterne anvende over 7.000 forskellige slags kemiske stoffer og ekstrakter i kosmetiske produkter som blandt andet baby shampoo.

Huden er menneskets største organ og den kan absorberer næsten alt, hvad du påfører den. Alle de stoffer, som kroppen ikke kan udskiller igen, lagres i barnets krop, dets fedtvæv, i hjernen og leveren og føres derfra ud i barnets blod.

Miljøstyrelsen har tidligere oplyst, at godt 750 af disse stoffer er reguleret. De øvrige 6250 stoffers sundhedsskadelige virkning er endnu ikke blevet testet grundigt nok til man kender deres virkning, men de er alligevel godkendt til bruge i fremstillingen af kosmetiske produkter til måde babyer og børn

Note: Artiklen om økologisk baby shampoo er sidst opdateret D. 26/01 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også >> Økologiske babyolier til din baby

For at sikre dig, at det du påføre din baby´s hud og hår ikke er skadeligt for barnet, så bør du vælge en økologisk baby shampoo, samt cremer, olier og andet som påføres huden i økologiske varianter.

Vi har fundet 5 fantastiske økologisk baby shampoo´s til dig her

Økologisk baby shampoo, Earth friendly baby shampoo økologisk, shampoo til babyer, baby shampoo, guide til baby shampoo, guide til baby bad

Earth friendly økologisk baby shampoo med kamille

Earth friendlys økologiske shampoo er en kæmpe succes og mange sundhedsbevidste mødre og fædre har gjort denne parabenefrie all-in-one shampoo og bodywash til deres foretrukne shampoo i baby badet!

Denne Earth friendly økologisk baby shampoo er velduftende kamille hovedingrediensen, fordi den gennem århundreder har været brugt for dens milde og helende egenskaber, hvilket gør den ideel til babyer!

Der er tilsat flere organiske planteolier i shampooen for at forbedre rensning af huden og give en frisk duft.

Pris: 63 kr – Køb den økologiske baby shampoo here

Derma shampoo til babyer, baby shampoo, økologisk shampoo til babyer, økologisk baby shampoo, Derma shampoo, kvalitets shampoo til babyer

Derma Eco Baby Shampoo & Bad

Denne Derma Eco Baby Shampoo & Bad er en dejlig mild shampoo som ikke er parfume, parabener eller farvestoffer. I stedet er den tilsat økologiske aloe vera, som plejer den sensitiv babyhud og modvirker irriteret hud. Den minimere risikoen for allergiske reaktioner og hudirritationer, som baby og forældre gerne vil undgå.

Derma Eco Baby Shampoo og Bad indeholder økologisk Aloe Vera, som med sine plejende egenskaber modvirker at din hud udtørrer. Produktet er desuden baseret på rene og naturlige ingredienser, hvor der tages hensyn til både barnets og miljøets sundhed. Shampooen kan benyttes af hele familien.

Pris: 29 kr – Køb Derma Eco Baby shampoo here

Lirene Eco Baby Natural Hair Shampoo, økologisk shampoo, Eco champoo til babyer, baby økologisk shampoo, Lirene Eco Baby Natural Hair Shampoo økologisk,

Lirene Eco Baby Natural Hair Shampoo

Lirene Eco Baby Natural Hair Shampoo er en økologisk shampoo, der skånsomt men effektivt vasker dit barns hår og endvidere fugter hovedbunden, så den ikke tørrer ud. Der ud over er shampooen certificeret økologisk af Ecocert, og uparfumeret.

En skøn naturlig, økologisk og mild shampoo til din babys bad. Shampooen indeholder blandt andet beroligende aloe vera samt milde rensemidler, der renser både hovedbund og hår uden at irritere huden eller forårsage sviende øjne.

Shampooen er lavet med ingredienser af 98 procent naturlig oprindelse, hvor hele 11,9% er fra økologisk landbrug. Derudover er emballagen er lavet af sukkerrør og genanvendelig.

Pris: 117 kr – Køb den økologiske shampoo her

økologisk shampoo, shampoo økologisk, baby shampoo økologisk, økologisk baby shampoo, baby økologisk baby shampoo, økologisk baby shampoo

Økologisk Baby Shampoo fra NVEY

Dette er en milde økologisk baby shampoo med en beroligende blanding af økologisk aloe vera og ylang ylang der er kombineret med skånsomme ingredienser med sikre at den sarte babyhud ikke tørrer ud. Denne baby shampoo indeholder naturlige og 74,25 % økologiske ingredienser.

Pris: 154 kr – Køb baby shampooen her

økologisk shampoo, shampoo økologisk, baby shampoo økologisk, Pure Beginnings Soothing Baby Wash & Shampoo, Pure Beginnings Soothing Baby økologisk Shampoo, miljøvenlig babyshampoo

Pure Beginnings Soothing baby wash & shampoo

Pure Beginnings økologisk Soothing baby wash & shampoo er en utrolig mild alt-i-én vask til din baby med Eco cert certificeret ingredienser. Shampooen er super nænsom og holder på dit barns naturlige fugt balance og renser skånsomt.

Indholder økologisk lavendel olie som har beroligende egenskaber og er ECO CERT certificeret.

Pure Beginnings er serie af økologiske hudplejeprodukter der bekymrer sig for dig og din families hud, og som ikke er skadeligt for miljøet. Tanken bag produkterne er at holde din hud så sund og ren, som den dag du blev født og med god samvittighed for miljøet.

Pris: 97 – Gå til shop

økologisk shampoo, shampoo økologisk, baby shampoo økologisk, økologisk baby shampoo, baby økologisk baby shampoo, økologisk baby shampoo

Økologisk baby Shampoo med Lavender fra Greenpeople

En dejlig økologisk baby shampoo fyldt med naturlige aktive stoffer der giver barnets’ håret glans og gør det nemt at rede efterfølgende. Den økologiske shampoo er laver med 100% biologisk nedbrydelige stoffer og vegetabilske råvarer. Shampooen har en frisk duft af lavender blomst.

Organic Baby & Organic Children produkter blev oprindelig udviklet til Sandra på 2 år, der led af hudallergi. Green People har siden 1997 formuleret økologiske pleje produkter og var med til at forme verdens første standard indenfor økologisk kosmetik, som blev lanceret i 2002 i UK.

Pris: 109,95 kr – Gå til shop

Miljøvenlige shampoo til Babyer (ikke økologiske)

økologisk shampoo til babyer, baby økologisk shampoo, Mellisa økologisk shampoo, shampoo til babyer, miljøvenlig shampoo til babyer

Mellisa Luksus Mild baby Shampoo

Mellisa luksus Baby Shampoo er meget mild og hudvenlig. Den er fremstillet af 100 % biologisk nedbrydelige, milde, vaskeaktive vegetabilske råvarer og har derudover det Nordiske Miljømærke Svanen, som garanterer dig et optimalt miljøvalg kombineret med høj produktkvalitet.

Shampooen kan anvendes dagligt og giver optimal fugt, blødhed og næring til dit barns hud under og efter badet og er naturligvis uparfumeret.

Pris: 66,95 kr – Køb baby shampooen her

shampoo til babyer, shampoo til børn, Mellisa shampoo, shampoo til babyer, miljøvenlig shampoo til babyer

Purely Professional Baby Shampoo

Purely Professional Baby Shampoo, er en shampoo til familiens yngste. Denne milde shampoo er til de yngste i familien og shampooen svier ikke i øjnene eller irriterer huden.

Shampooen er en mild børneshampoo, der er så mild at den ikke irriterer den sarte hud eller svier i øjnene.
Udviklet med kun 4 ingredienser, udover vand.

Pris: 90 kr – Køb baby shampooen her