Indretning: Flotte lamper til pigeværelset

pigeværelse, pigeværelse bordlampe, bordlampe pigeværelse, bordlampe børneværelse, lamper til børneværelse, lamper til børn, smarte lamper til piger, seje lamper til piger, seje lamper til pigeværelse, søde lamper til pigeværelse,

Skab en hyggeligt pigeværelse med en flot bordlampe.

Online findes der et kæmpe udvalg af super flotte lamper i et utal af lamper.

Hvis du mangler inspiration til at finde lamper til pigeværelset, så lad dig inspirere af disse lamper.

5582-470x470_3

Design selv lampe

Sjov og anderledes ”design selv” lampe, der giver dig mulighed for at udtrykke dig og tilføje lampen et personligt præg. Du kan designe din helt egen lampe. Lampen er designet af DOIY og består af en keramisk lampe med rød stofledning og en markerpen. Du bestemmer hvordan ”Design-selv-lampen” skal se ud. Ønsker du et andet udtryk, så er det bare og tegne om igen. Lampen måler B23,5 cm. H30 cm. D9 cm.

Pris: 499 kr – Gå til shop

bordlampe-sand-vintage-EG03182_1

Vintage Bordlampe i sand farve

Sandfarvet bordlampe med tre ben med et lækkert blødt retro design. Lampen er perfekt til skrivebordet eller natbordet i børneværelset.

Pris: 459 kr – Gå til shop

Flexa-monty-bordlampe-rosa-FL00381_1

Rosa Flexa Monty Bordlampe

Ny smart lampe fra Flexa designet af Charlotte Høncke i bløde pastelfarver. Lampen står på 3 fødder, og lampeskærmen kan vippes.

Pris: 959 kr – Gå til shop

85900003300_11

Follow me Bordlampen

Smart lampe som kan bruges både udendørs og indendørs.Lampen har indbygget batteri som kan genoplades, og skærmen kan vippes, så du kan ændre lysets retning. Det indbyggede batteri oplades nemt via et USB stik, med det medfølgende kabel eller omformeren til almindelige stikkontakter.Lampen er fremstillet i polykarbonat med et håndtag i egetræsfiner, og måler H28,8×Ø12,3 cm.

Pris: 899 kr – Gå til shop

almas_room_early_bird_pendellampe_brugskunst_desig6Alma’s Room Early Bird

Hvad enten den hænger i børneværelset, læsekrogen eller samlet i en gruppe, så er Early Bird en smuk, enkel og funktionel lampe, der findes i 7 smukke og moderne farver. Early Bird er selvfølgelig en oplagt lampe til børneværelset, men Early Bird kan bestemt også bruges andre steder i hjemmet, som måske trænger til at få noget mere liv og farve. Der kommer fokuseret lys ud under neden og diffust lys ud fra toppen af vingerne og halen.Early Bird har spurven som inspirationskilde, hvor fuglens vinger og hale er blevet lyskilder som spreder hygge, ro og drømme. Early Bird er perfekt som sengelampe, over reolen i entreen eller over favorit læsestolen.

Pris: 595 kr – Gå til shop

 

 

pi_f3300075_1

Lampadina LED bordlampe

Flos Lampadina bordlampe designet af Achille Castiglioni. Bunden af lampen i aluminium fungerer også som ledningsrulle, 2,3 meter ledning medfølger. Lampadina giver et behageligt direkte og spredt lys.

Pris: 800 kr – Gå til shop

gl744-origami-boat-lamp-rosa-1-w490-h490

Goodnight Light papirbåd lampe

En rigtig fin lampe fra Goodnight Light der skaber et hyggeligt lys på børneværelset. Lampen er i formstøbt vinyl udformet som en fin papirsbåd,og med LED-pære. Bruger 12V/2W LED pære- medfølger. Måler 32 x 16 cm.

Pris: 519,95 kr – Gå til shop

pigeværelse, pigeværelse bordlampe, bordlampe pigeværelse, bordlampe børneværelse, lamper til børneværelse, lamper til børn, smarte lamper til piger, seje lamper til piger, seje lamper til pigeværelse, søde lamper til pigeværelse,

Ferm Living lampe – Rosa luftballon

Ny fin lampe fra danske Ferm Living formet som er formet som en luftballon i lyserød farve. Lampen er perfekt på pigeværelset som natlampe eller til at skabe hygge. MÅL:26,5×34,5cm.

Pris: 499 kr – Gå til shop

Ferm Living lampe – Grå luftballon

Lampe formet som en luftballon. Lampen er perfekt på børneværelset som natlampe eller til at skabe hygge. MÅL:26,5×34,5cm. Lampen er en af mange skønne lamper fra Ferm Living.

Pris: 499 kr – Gå til shop

ferm-living-fox-lamp-roeget-eg-boernelampe-sengelampe-fit-480x1000x100

Ferm Living Fox Lamp Røget eg

Denne seje ræve lampe er et godt valg, når du skal indrette det flotte moderne børneværelse. Lampen er i flot design med et børnevenligt udtryk. Den hyggelige belysning fra lampen kan danne rammen om mange hyggelige stunder med dit barn, hvor I læser en god historie eller synger festlige børnesange.

Lampen er en af de sikreste på markedet, da LED-pærerne er utilgængelige i en boks. Derved kan de små børnefingre ikke pille ved dem. Desuden er lampen meget energibesparende og miljøvenlig.

Pris: 499 kr – Gå til shop

 bloomingville-bordlampe-lyseroed-bl00401_1

Bordlampe i lyserød

 Enkel og stilren bordlampe med lyserød skærm og fod i lyserød og naturtræ.

Pris: 899 kr – Gå til shop

gl797-goodnight-light-kaktuslampe-w490-h490

Goodnight Light kaktuslampe

En dekorativ og sjov lampe som vil skabe en rigtig hyggebelysning på børneværelset. Lampen er fra Goodnight Light, lavet i formstøbt vinyl og udformet som en flot kaktus i lys grøn med orange blomster. Passer til både små og store børn – og voksne! Bruger 12V/2W LED pære- medfølger. Måler 38 x 25 cm.

Pris: 799,95 kr – Gå til shop

ferm-living-my-deer-lamp-rosa-boernelampe-fit-480x1000x100Ferm Living ‘My Deer Lamp’ Rosa

Indret dit børneværelse med denne søde rosa hjortelampe fra Ferm Living. Lampens blide lys gør den til et oplagt valg til sengelampe ved børnesengen, hvor du kan læse din yndlingsbog eller synge godnatsang. Størrelse: 27 x 38,5 cm.

 Pris: 499 kr – Gå til shop

15140-470x470CLOUD lampe i mint

Cloud lampe fra Ferm Living i mint. Dekorativ væglampe der vil gøre børneværelset hyggeligere. Lampen måler: Størrelse: 40 x 25 cm.

Pris: 499 kr – Gå til shop

skylampe-fra-ferm-living-i-roeget-eg-boernelampe-fit-480x1000x100Ferm Living Cloud Lamp Røget eg

Endnu en af de herlige og populære lamper til børn fra Ferm Living. Lampen er i flot og stilfuldt design, der samtidig har et barnligt udtryk. Oplagt til børneværelset, hvor den kunne være oplagt som sengelampe. Størrelse: 40 x 25 cm

Pris: 499 kr – Gå til shop

 

Gem

Gem

Gem

You may also like...