Regnbue natlampe, natlampe med regnbue, regnbue indretning til børneværelset, sød regnbue til børneværelset, OYOY Natlampe, OYOY Natlampe rainbow, OYOY Natlampe regnbue, Enhjørning natlampe, natlampe med Enhjørning, indretning til børneværelset, sød Enhjørning til børneværelset, pigeværelse, pigeværelse bordlampe, bordlampe pigeværelse, bordlampe børneværelse, lamper til børneværelse, lamper til børn, smarte lamper til piger, seje lamper til piger, seje lamper til pigeværelse, søde lamper til pigeværelse, Enhjørning lampe, pigeværelse enhjørning, unicorn lampe, lampe med unicorn,

Indretning: Flotte natlamper til pigeværelset

Skab et hyggelige med flotte natlamper til pigeværelset.

Online findes der et kæmpe udvalg af super flotte netlamper i et utal af designs

Vi har lavet en oversigt med de flotteste natlamper til pigeværelset.

Læs også >> Smarte natlamper til børneværelset

Note: Artiklen om Flotte natlamper til pigeværelset er sidst opdateret D. 25/11 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Hvis du mangler inspiration til at finde lamper til pigeværelset, så lad dig inspirere af disse lamper.

Flotte natlamper til pigeværelset

OYOY Natlampe – Rainbow / Regnbue – Offwhite

Smuk OYOY natlampe formet som en regnbue i blød silikone.

Denne natlampe fra OYOY er ikke kun praktisk som natlampe, men også enlampe, der tilføjer et elegant touch til ethvert børneværelse.

Natlampen er trådløs og oplades nemt med det medfølgende USB-kabel. Den har en kort opladningstid på 2,5 timer og giver op til 10 timers lys på en fuld opladning.

Dimensioner: 18 x 6 x 14 cm.

Pris: 349,95 kr – Køb OYOY Natlampen med regnbue her

Se mere regnbue og sky indretning til børneværelset her

Disney lampe, Disney Natlampe, Frozen lampe, Frozen natlampe, lampe med Elsa og Anna, Natlampe med Frost, Frost lampe

Frost Pop Up Natlampe

Den perfekte Disney Frost natlampe til pigeværelset, er denne bløde, 2 i 1 natlampe.

Du kan sætte lampen ned og se den lyse og hjælpe børnene med at sove. For at aktivere lommelygten, skal du blot tage den op, hvorefter den magisk tænder. Desuden kan lampen også bruges som lommelygte om natten.

Pris: 118 kr – Se Frost lampen her!

Mikk-Line Natlampe med hjort

Moderne Mikk-Line natlampe formet som en hvid hjort med kontrastfulde sorte øjne og detaljer.

Denne Mikk-Line natlampe er udstyret med et indbygget lithiumbatteri, der nemt oplades via det medfølgende USB-kabel. Lampen har adskillige farvemuligheder, der let kan skiftes.

Lavet af fleksibel silikone, tilføjer denne dekorative lampe et charmerende element til ethvert børneværelse. Natlampen kan lyse i omkring 9 timer, før den kræver opladning.

Pris: 249,95 kr – Køb Natlampen med hjort her

pigeværelse, pigeværelse bordlampe, bordlampe pigeværelse, bordlampe børneværelse, lamper til børneværelse, lamper til børn, smarte lamper til piger, seje lamper til piger, seje lamper til pigeværelse, søde lamper til pigeværelse,

LED “Hvalen Christian” lampe

Den søde natlampe med navnet “hvalen Christian” er perfekt til børneværelset. Natlampen måler H: 9,67cm, B: 11 cm, L: 14,6 cm og er lavet af silikone.

Tryk på lysdækslet for at ændre lysindstillingerne – lavt lysstyrke varmt lys, lys med høj lysstyrke. Genopladeligt batteri. arbejdstid 6-8 timer. Opladningstid 2 timer. Lavet af miljøvenligt materiale. Farve: Hvid med skiftende farver

Pris: 229 kr – Gå til shop

pigeværelse, pigeværelse bordlampe, bordlampe pigeværelse, bordlampe børneværelse, lamper til børneværelse, lamper til børn, smarte lamper til piger, seje lamper til piger, seje lamper til pigeværelse, søde lamper til pigeværelse,

Panda natlampe fra Liewood

Super flot natlampe fra Liewood i en skøn creme farve. Panda natlampen er perfekt til børneværelset og giver en dæmpet belysning.

Den kan derfor bruges som vågelampe, hvis barnet er lidt bange for mørke. Natlampen har 4 indbygget LED lamper.

Lampen er lavet af miljøvenligt silikone og er ekstra miljøvenlig fordi den bruger et stik til at lade den op i bunden. Du skal derfor ikke skifte batteri når den løber tør. I stedet skal lampen hver gang lades op (tager ca 3 timer) og herefter kan den lyse i op til 12 timer. USB-oplader medfølger.

Pris: 349,95 kr – Gå til shop

Enhjørning natlampe, natlampe med Enhjørning, indretning til børneværelset, sød Enhjørning til børneværelset, pigeværelse, pigeværelse bordlampe, bordlampe pigeværelse, bordlampe børneværelse, lamper til børneværelse, lamper til børn, smarte lamper til piger, seje lamper til piger, seje lamper til pigeværelse, søde lamper til pigeværelse, Enhjørning lampe, pigeværelse enhjørning, unicorn lampe, lampe med unicorn,

A Little Lovely Company Lampe med enhjørning

Elegant A Little Lovely Company bordlampe, der forestiller en hvid enhjørning med en rosa manke og hale.

Enhjørningen har et gyldent horn i panden og smukke vinger bagpå. Lampen er udstyret med LED-lys og er lavet af et materiale, der forbliver køligt.

Denne A Little Lovely Company lampe er ikke kun praktisk som natlampe eller skrivebordslampe, men tilføjer også en ekstra dekorativ dimension til ethvert børneværelse.

Pris: 159,95 kr – Køb Natlampen med enhjørning her

regnbue natlampe, natlampe med projektor lys, indretning til børneværelset, sød projektor til børneværelset, pigeværelse, pigeværelse bordlampe, bordlampe pigeværelse, bordlampe børneværelse, lamper til børneværelse, lamper til børn, smarte lamper til piger, seje lamper til piger, seje lamper til pigeværelse, søde lamper til pigeværelse, Enhjørning lampe, pigeværelse enhjørning, regnbue lampe, lampe med projektor, A Little Lovely Company Projektørlampe,

A Little Lovely Company Projektørlampe

Intelligent A Little Lovely Company lampe med projektør-funktion i en smuk beige farve med motiver af regnbuer og skyer. Lampen har en rund form med små stjerner på toppen, der fungerer som lyshuller og skaber en stjernehimmelprojektion på loftet, når lampen tændes.

Den blide LED-belysning skifter mellem beroligende farver som blå, orange og grøn. Den indbyggede timer slukker lampen automatisk efter 30 minutter, hvilket giver barnet mulighed for at falde i søvn under en magisk stjernehimmel.

Lampen drives af 3x AAA-batterier, og det anbefales at bruge genopladelige batterier for optimal ydeevne.

Pris: 199,95 kr – Køb Natlampen her

Natlampe med vækkeur, natlampe med us og lys, indretning til børneværelset, sød projektor til børneværelset, pigeværelse, pigeværelse bordlampe, bordlampe pigeværelse, bordlampe børneværelse, lamper til børneværelse, lamper til børn, smarte lamper til piger, seje lamper til piger, seje lamper til pigeværelse, søde lamper til pigeværelse, kanin lampe, pigeværelse kanin, kanin natlampe,

Rabbit & Friends Vækkeur med Lys

Rabbit & Friends præsenterer et charmerende vækkeur i elegant hvid med søde kaninører på toppen. Uret har et tydeligt display og alsidige anvendelsesmuligheder. Med to smarte fødder kan det stå oprejst eller ligge ned.

Urets 8 justerbare farver med varierende intensitet skaber en behagelig atmosfære. En unik solopgangssimulation vækker dig blidt, startende 30 minutter før indstillet alarm. Lyset stiger gradvist fra 10% til 100%, og ti minutter før alarmen ringer, aktiveres en beroligende alarm ved 50% lydstyrke.

Vækkeuret inkluderer også en blid solnedgangsfunktion og en praktisk snooze-funktion. Oplev flere alarmsmuligheder og den indbyggede natlampe. Bemærk, at uret kræver et medfølgende batteri. Dimensioner: H: 20 cm, B: 15 cm, D: 6 cm.

Pris: 379,95 kr – Køb Natlampen her

pigeværelse, pigeværelse bordlampe, bordlampe pigeværelse, bordlampe børneværelse, lamper til børneværelse, lamper til børn, smarte lamper til piger, seje lamper til piger, seje lamper til pigeværelse, søde lamper til pigeværelse, sky lampe, sky lampe til børneværelset

Sky lampe med farve og navn

Skylampen på produktbilledet er fremvist i mint grøn men alle lamper males på bestillingen. Som noget unikt kan denne lampe laves med barnets navn på.

Pris: 319,95 kr – Køb sky lampen med farve og navn her

pigeværelse, pigeværelse bordlampe, bordlampe pigeværelse, bordlampe børneværelse, lamper til børneværelse, lamper til børn, smarte lamper til piger, seje lamper til piger, seje lamper til pigeværelse, søde lamper til pigeværelse, sky lampe, sky lampe til børneværelset

Mini hvid sky lampe – A little lovely company

Utrolig sød lille mini hvid sky natlampe fra A little lovely company der er fremstillet i BPA og phthalatfri PVC plast.

Det er LED lys, som både gør at den holder batteri længe og at den ikke bliver for varm. Det er godt når den skal stå tæt på dine børn inden på børneværelset. Vågelampen giver et dæmpet blødt lys når den er tændt.

Du kan vælge at tænde og slukke den – eller sætte den automatiske timer på, som slukker natlampen efter 15 minutter.

Pris: 159,95 kr – Gå til shop

pigeværelse, pigeværelse bordlampe, bordlampe pigeværelse, bordlampe børneværelse, lamper til børneværelse, lamper til børn, smarte lamper til piger, seje lamper til piger, seje lamper til pigeværelse, søde lamper til pigeværelse,

 Sky lampe fra Ferm Living

Fed sky lampe fra Ferm Living i røget eg. Smuk dekorativ lys til børneværelset (passer både på pige og drenge værelset). Sky lampen bruger 2 stk G4 LED pærer (disse er ikke inkluderet). LED pærerne er gemt væk i en plastik boks, så små fingre ikke kan komme i kontakt med dem.

Pris: 461 kr – Gå til shop

tranq-lilla-1

Twilight Turtle Natlampe

Natlampen forvandler børneværelset til en vidunderlig stjerneklar nattehimmel.

Twilight skilpadden kan vise nattehimlen i hele 3 forskellige farver: blå, rød og grøn.

Der medfølger en stjerneguide til skildpadden, så barn og forældre kan finde de mange stjernebilleder. Natlampen har desuden en automatisk sove funktion, således at den automatisk slukker efter 45 min.

Pris: 499,95 kr – Se Twillight Turtle lampen her!

Gurli Gris natlampe, lampe med Gurli Gris, Gaver med Gurli gris, Gurli gris lamper, natlamper til børneværelset, natlamper til børn

Gurli Gris natlampe

Den perfekte Gurli Gris natlampe til børn.

Den fungere som en 2 i 1, der både er en natlampe og lommelygte. Når den står på bordet er den en natlampe. For at aktivere lommelygten, skal du blot tage den op hvorefter den magisk tænder.

Pris: 129 kr – Køb Gurli Gris natlampen her

Minnie Mouse lampe, Minnie Mouse natlampe, natlamper til pigeværelset, Natlamper til børn, Disney natlamper, Søde natlamper, Natlamper til børneværelset

Minnie Mouse Natlampe

Den perfekte Minnie Mouse natlampe til pigeværelset. Lampen er lavet med 3D effekt, så man kan fornemme Minnie Mouse som en del af lampen. Minnie Mouse sidder på en stor lyserød sløjfe i en smuk lyserød kjole med hvide prikker og med en matchende sløjfe

Pris: 229,95 kr – Køb Minnie Mouse natlampen her

Natlampe med Hello Kitty,  Hello Kitty lampe, Hello Kitty natlampe, Natlamper til pigeværelset, lampe med  Hello Kitty

Hello Kitty natlampe

Super fin LED lampe, som fuldfører ethvert børneværelse med Hello Kitty tema. 3x AA batterier anvendes.

Pris: 14,95 kr – Køb Hello Kitty natlampen her

pigeværelse, pigeværelse bordlampe, bordlampe pigeværelse, bordlampe børneværelse, lamper til børneværelse, lamper til børn, smarte lamper til piger, seje lamper til piger, seje lamper til pigeværelse, søde lamper til pigeværelse,

Ferm Living – Luftballon Lampe (lyserød)

Flot natlampe fra danske Ferm Living formet som er formet som en luftballon i lyserød farve. Lampen er perfekt på pigeværelset som natlampe eller til at skabe hygge.

Dette laserskårede design er fremstillet af egetræsfiner og malet i en sart rosa. Måler: 26,5×34,5cm.

Pris: 495 kr – Køb den lyserøde luftballon her

Ferm Living lampe – Grå luftballon

Lampe formet som en luftballon. Lampen er perfekt på børneværelset som natlampe eller til at skabe hygge. MÅL:26,5×34,5cm. Lampen er en af mange skønne lamper fra Ferm Living.

Pris: 449 kr – Gå til shop

pigeværelse, pigeværelse lampe med bami, bordlampe pigeværelse, lampe børneværelse, natlamper til børneværelse, lamper til børn, smarte lamper til piger, seje lamper til piger, seje lamper til pigeværelse, søde lamper til pigeværelse,

Ferm Living – My Deer lampe

Bambi lampen i træ fra Ferm Living sprænger nuttet-skalaen. Det søde motiv er ikke til at stå for, og skal pigeværelset være bedårende, er den helt sikkert prikken over i’et.

Lampen giver et blødt behageligt lys, så den er også velegnet som vågelampe eller natlampe.

En børnelampe af høj kvalitet, hvor der selvfølgelig også er tænkt på sikkerheden. Derfor er pærerne gemt væk i en gennemsigtig boks, så små fingre ikke kan komme i kambolage med dem. Materiale: Røget eg og CE-testet

Pris: 410 kr – Køb Ferm living bambi lampen her

Derfor skal du have natlamper til pigeværelset

Natlampe belysningen er rigtig god ide til pigeværelset, fordi det er dæmpende og skaber en hyggelig stemning uden at lyse hele værelset op.

Hvad enten der skal læses godnat historie, leges med barbierne i sengen eller skabe tryghed mens din prinsesse falder i søvn, så kan en flot lampe på pigeværelset være en uerstattelig assistent på værelset.

pigeværelse, pigeværelse bordlampe, bordlampe pigeværelse, bordlampe børneværelse, lamper til børneværelse, lamper til børn, smarte lamper til piger, seje lamper til piger, seje lamper til pigeværelse, søde lamper til pigeværelse,

2 kommentarer til “Indretning: Flotte natlamper til pigeværelset

  1. Pingback: 20 Gaveideer: Gave til 3 årige piger

  2. Pingback: 25+ Gaveideer: Gave til 2 årige piger | Børneværelset

Der er lukket for kommentarer.