hængestil, joki hængestol, hængekøje til børn, børne hænge stol, børne hængestol joki

Joki hængestol til ungerne

De dråbeformede hængestole fra JOKI/La Siesta er perfekte til børneværelset og til at skabe små huler for børnene.

Børn har ofte brug for et lille tilflugtssted hvor de finder ro og hygge. Et skønt lille tilflugtssted og legehule for børn kan JOKI hængegyngen være med til at skabe.

Når børn gynger stimuleres deres vestibulærsans som blandt andet hjælper dem med at lære bedre og hurtigere.

Hængestolerne anbefales fra 3 års alderen, men de er også virkelig et hit når man er 8 år! hængestolene kan holde op til 80 kg, så den kan anvendes i rigtig mange år.

joki_lyseblaa_6

Den perfekte hængestol

Hængestolen er produceret i lækkert Hamac Tex® som er polypropylen-fibre, specielt udviklet til hængekøjer og de karakteristiske krav, som hængekøjer stiller til tekstiler.

HamacTex® ligner bomuld og føles som bomuld, men er langt mere vejbestandig og tørrer meget hurtigere. Fibrene udmærker sig ved at være særlig holdbare i struktur og farve. Den kræver ikke ekstra pleje, men det anbefales at man undlader at lade den hænge ude efter duggen falder, samt at tage den ind til tør opbevaring i vinterperioden.

Det giver den en længere levetid. Hængestolene findes i både en udendørs og en indendørs udgave. Eftersom at den udendørs udgave også kan anvendes indendørs, er det sådan en vi har hængende herhjemme. Dertil kommer det at hængestolene fra JOKI/La Siesta fås i mange flotte farver også i økologiske udgaver.

Læs også >> Sangbøger til børn (og voksne)
lasiesta_roed_joki


Du bestemmer selvfølgelig selv hvor hængestolen skal hænge. Den kan både hænges op på børneværelset, i alrummet/stuen eller i et træ i haven. Det eneste du skal gøre dig af tanker er, hvilket ophæng du skal købe med.

Den fylder ikke meget og kan nemt tages ned igen. En hængestol kan holde til meget og vil med sikkerhed blive et hit både på et børneværelse og i haven. Hængestolen fås i et stort udvalg af farver.

Se Joki hængekøjer på webshoppen her

Gem