Klassiksk Brio til de mindste

brio legetøj, gåvogn til børn, gåvogn fra brio, legetøj fra brio
 Brio legetøj er noget den voksne generation selv husker fra deres barndom.

Brio er solidt klassisk legetøj uden elektronik – legetøj, hvor fantasien laver legen.

Jeg har fundet en række klassiske Brio produkter til de mindste, som er det perfekte legetøj, når alt andet er lidt for elektronisk.

Brio Magnetiske Klodser30123_magiskeklodser-p

De magiske klodser indeholder 6 klodser og 2 kugler til at stable og sætte sammen med hjælp af de indbyggede magneter. Højde 40 mm.

Pris: 429,-

Se Brio Magnetiske klodser her

 


 

Brio Gyngehest30-030170_360

Brios gyngehest er en solid klassisker.

Gyngehesten er lavet i hvid med gule pletter, gult håndtag, rød seletøj og naturfarvet sæde-

Pris: 849,-

Se Brio gyngehest her

 


BRIO GåvognBrio-313500-1

BRIO’s røde gåvogn er den ultimative klassiker.

Hjulbremsen kan indstilles, så gåvognen nemt tilpasses barnets udviklingstrin. Start med at stramme bremsen godt. Derefter kan den løsnes efterhånden, som barnet bliver mere sikker på benene.Den røde BRIO Gåvogn måler 48 x 30 x 48 cm.

Pris: 315,-

brio30144putteboksBRIO Putteboks
Den flotte puttekasse fra BRIO er lakeret sort, med en skøn glat finish. BRIO Putteboksen hjælper barnet med at lære formerne at kende.Det træner barnets hånd-øje-koordination at få klodserne ned i de rigtige huller i puttekassen. BRIO Putteboksen har en speciel bund, der kan trækkes ud, så det bliver lettere for barnet at få klodserne ud og begynde legen forfra. Til børn fra 1 år. –
Pris: 169,-

BRIO Stable klovnbrio30120stableklovn-p
Den søde Klovn er et klassisk BRIO stable-legetøj. Et stabletårn lærer barnet – genkendelse af farver, da hver ring i klovnen har hver sin farve, – rækkefølge, – hver ring har hver sin størrelse – koordination – det kræver god hånd-øje-koordination at få ringe, hoved og hat på pinden. Når BRIO Stable klovnen er samlet måler den 23 cm.

brio30332_1BRIO Dachsie Trækhund
Det skønneste klassiske trækdyr fra BRIO. Børnene vil elske at gå tur med den fine gravhund Dachsie. Dachsie hunden måler 20 x 9,3 x 8,8 cm. og er i smukt sortlakeret træ. De fine røde hjul og gule ører giver det sidste pift, og den gule knop for enden af halen vil underholde de mindste. Gravhunden fra BRIO blev født i 1953 og har været elsket af børn lige siden.
Pris: 109,-
Gem

You may also like...