ballondans, lege til børnefødselsdagen, fødselsdagslege, hvordan lavet man ballondans, regler til børnefødselsdag,

Lege: Ballondans for børn (fødselsdag)

Gør fødselsdagsfesten endnu mere festlig med en sjov ballondans.

Ballondans er en sjov og underholdende aktivitet, der er perfekt til børnefødselsdage.

Det er en leg, hvor børnene danser og bevæger sig rundt med balloner, hvilket skaber en festlig og livlig stemning. Perfekt måde at få dem til at brænde lidt af deres sukker-krudt af.

Praktisk om stoledans

Aldersgruppe: Fra 4-5 års alderen og opefter.

Deltagere: Sjovest når der er mere end 6 deltagere.

Det skal du bruge: Balloner, snor og musik.

Læs også >> Lege: Stoledans – regler og guide

ballondans, lege til børnefødselsdagen, fødselsdagslege, hvordan lavet man ballondans, regler til børnefødselsdag,

Sådan laver du ballondans for børn

Ballondans er en aktivitet, der stimulerer børnenes motoriske færdigheder, koordination og kreativitet. Det er en sjov måde at få børnene til at danse, lege og have det godt sammen.

Ballondans kan enten laves som pardans, hvor 2 deltagere er bundet sammen som par med en eller to balloner, eller man kan lave det som enkel mands dans.

I ballondans har deltagerne en ballon bundet rundt om foden, så ballonen ligger langs gulvet.

I ballondans gælder det om at springe modstandernes ballon med foden mens man danser rundt mellem hinanden. Når en deltagers ballon er blevet sprunget, ryger de ud af legen.

Vinderen er den sidste deltageren/deltagerne der stadig har sin ballon intakt.

Ballondans kan laves med og uden musik, men med musik bliver dansen mere festlig og løssluppen. Både børn og voksne kan deltage i dansen, da ballonen ligger langs gulvet og dermed kan alle “nå” ballonen.

Tips til legen: Puster man ballonerne helt op springer de nemmere. Fylder man dem kun halv med luft, bliver de mere elastiske og er svære at springe, selvom de bliver trådt på.

Så hvis du ønsker at tilføje et festligt og energisk element til børnefødselsdagen, er ballondans en fantastisk idé. Det er en leg, der kan tilpasses forskellige aldre og temaer og vil helt sikkert skabe glæde og begejstring blandt alle deltagerne.