Liewood morgenkåber til piger og drenge

liewood morgenkåber, liewood badekåber, morgenkåber fra liewood, badekober fra liewood, morgenkåber med dyr, liewood morgenkåber med dyr, liewood badekåber med dyr

En lækker morgenkåbe er super hyggeligt for både børn og voksne.

Liewood har designet verdens sødeste morgenkåber! Huen er formet som dyr og de er lavet i Panda, Kanin, Kat og bjørn.

Morgenkåberne fra Liewood er perfekte som morgen efter en lang nat under en varm dyne, som badekåbe efter et lækkert bad, eller til at aftenhygge i på sofaen inden sengetid. Alle morgenkåberne fra Liewood er lavet i økologisk 100% bomuld, og af bedste kvalitet, så ungerne kan have glæde af dem længe.

fit-800x450x100

Liewood morgenkåbe – Creme panda

Panda badekåbe fra Liewood er lavet i 100% organisk bomuld, og er derfor rigtig dejlig blød og lækker.  Badekåben har et panda ansigt og pandaører på hætten, og små lommer foran.

Pris: 449 kr – Gå til shop

fit-800x450x100-kanin

Liewood morgenkåbe – Grå kanin

Kanin badekåbe fra Liewood er lavet i 100% organisk bomuld, og er derfor rigtig blød og dejlig at gå rundt i.  Badekåben har et kanin ansigt og kaninører på hætten, og små lommer foran.

Pris: 449 kr – Gå til shop

fit-800x450x100

Liewood morgenkåbe – Bamse

Bamse badekåbe fra Liewood er lavet i 100% organisk bomuld. Morgenkåben er dejlig at gå rundt i og utrolig lækker at få på efter et langt bad, eller tør sengetid.  Badekåben har et bjørne ansigt og bamseører på hætten, og små lommer foran.

Pris: 449 kr – Gå til shop

fit-800x450x100

Liewood morgenkåbe – Rosa kat

Rosa kat badekåbe fra Liewood er lavet i 100% organisk bomuld. Morgenkåben er lækker at gå rundt i før sengetid eller til at få varmen i efter et bad.  Badekåben har et katte ansigt og katteører på hætten, og små lommer foran.

Pris: 449 kr – Gå til shop
Gem

Gem

Gem

You may also like...