Mal-selv-plakater: Maleplakater til børneværelset

De fleste har børn der elsker at tegne og male, og nogle gange steder de ikke burde.

Tusindvis af forældre har prøvet at været unger er gået fra papiret over til at male på væggen, og det er ofte et mareridt som enten kræve maling eller helt nyt tapet at dække.

På gaveideer.dk kan du købe maleplakater, som kan hænge på væggen og som er sjove at farvelægge. De forhindre nok ikke helt at ungerne har lyst til at tegne på væggen, men måske hjælper det dem med at kontrollere lysten.

Når maleplakaterne er færdige er plakaten oplagt at hænge op på væggen, så ungerne altid kan se deres mesterværk. Malerplakten fås i 3 udgaver:

 

stor-maleplakat-med-verdenskort-gaveideer-dk_6534-0ede024f

Stor maleplakat med verdenskort

Hvem har lyst til at tage udfordringen op og male verden? Med dette verdenskort kan man male kontinenter, monumenter og dyr – enten alene eller sammen med venner, og bagefter kan man hænge det flotte resultat op på væggen. Med en stor maleplakat med verdenskort er det bare at gå i gang! Fantasien få frit løb hos både store og små, og det er derfor en god gaveide til alle med en gemt kunstner i maven!

Pris:185 kr – Gå til shop

stor-maleplakat-med-slot-gaveideer-dk_6536-f677771f

Stor maleplakat med slot

Kender du nogle børn, som bare elsker at male og farvelægge flotte billeder i alle regnbuens farver? Så er denne store maleplakat en rigtig god gaveide! Her er nemlig en stor maleplakat med slot, prinsesser og magiske dyr, som alle børn og barnlige sjæle kan farvelægge. En rigtig god gaveide til børn og børnebørn med en kunstner i maven, der elsker eventyr!

Pris: 95 kr – Gå til shop

 stor-maleplakat-med-juletraesmotiv-gaveideer-dk_6533-365da0b1

Stor maleplakat med juletræsmotiv

En stor maleplakat med juletræsmotiv lige noget for dem der ikke kan vente til jul! Perfekt som adventsgave eller lille julegave til børn og børnebørn, som de male juleaftensdag, når ventetiden bliver for lang.

Pris: 109 kr – Gå til shop

HUSK:

gratis plakat til pigeværelset, gratis plakat til børn, gratis farv selv plakat, farv selv plakat, gratis børneplakat, børneplakat gratis

At vi på børneværelset.dk også har designet 3 plakater, hvor børnene kan være med til at farvelægge 3 cupcakes, før plakaten hænges op. Se Cupcake plakaten her.
Gem

Gem

You may also like...