Minnie Mouse nem kage, nem Minnie Mouse kage, Minnie Mouse fødselsdag, fødselsdag med Minnie Mouse, fest med Minnie Mouse, temafest med Minnie Mouse

Nem Minnie Mouse kage – sådan gør du

Vil du gerne lave en smuk men også nem Minnie Mouse kage til fødselsdagen?

I denne guide finder du masser af inspiration til hvordan du kan lave en nem Minnie Mouse kage, som imponere alle fødselsdagsgæsterne.

Der findes mange forskellige niveauer af nemme Minnie Mouse kager, men fælles for alle kagerne i denne oversigt er, at du som amatør med succes kan lave dem og imponere dine gæster.

Du finder både tilbehøret til kagerne og og trin for trin guides til hvordan du kan lave kagerne.

Læs også >> Kagepynt med Mickey Mouse og Minnie Mouse

Note: Artiklen om Nem Minnie Mouse kage – sådan gør du, er sidst opdateret D. 11/5 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Nem Minnie Mouse kage – Kage tilbehør

Minnie Mouse topfigur, Minnie Mouse kagefigur, Minnie Mouse fødselsdag, fødsesdagskage med Minnie Mouse

Minnie Mouse topfigur

Sød Minnie Mouse topfigur / kagefigur til fødselsdagskagen. Perfekt til fødselsdagen og som legetøj efterfølgende. Den måler 7 cm i højden og er ikke spiselig.

Pris: 48 kr – Køb Minnie Mouse topfigur her

Minnie Mouse kagelys, Kagelys med Minnie Mouse, Minnie mouse fødselsdag, Kage med Minnie Mouse

Micnnie Mouse kagelys

Fødselsdagskagelys med Minnie Mouse. Kagelysene får med tallene fra 1-5 og er perfekte til at fejre den lille fødselar med.

Pris: 26,95 kr – Køb Minnie Mouse kagelys her

Minnie Mouse Sukkerprint, kageprint Minnie Mouse, Mickey Mouse fødselsdag, pige fødselsdag, fødselsdag for piger, Minnie mouse i rød kjole,

Mickey Mouse vaffelprint

Et smukt spiseligt billede af Mickey Mouse i hendes klassiske røde kjole. Baggrunden er et hus og et træ. Måler i diameter: 20 cm.

Pris: 39.95 kr – Køb Minnie Mouse vaffelprintet her

Minnie Mouse Sukkerprint, kageprint Minnie Mouse, Mickey Mouse fødselsdag, pige fødselsdag, fødselsdag for piger, Minnie mouse med kat, lyserød kageprint

Kageprint med Minnie Mouse

Minnie Mouse spiseligt kageprint med Minnie i en fin lyserød kjole, klar til en cykeltur fra sit fine slot og ud i verden. Baggrunden er lyserød med forskellige små smiley ikoner. Måler i diameter: 15,5 cm.

Pris: 29.95 kr – Køb kageprint med Minnie Mouse her

Nem Minnie Mouse kage – Kage inspiration

Minnie Mouse kage med spiseligt papir

Dette er den nemmeste af Minnie Mouse kagerne, som du kan lave. Det spiselig papir er en nem genvej til at vise alle, at du har bagt en Minnie Mouse kage.

Du kan bage hvilken som helst kage, du ønsker i en rund bageform. Kagen kan du dække med fondant, smørcreme eller glasur og ovenpå påføre du så det spiselige papir med Minnie Mouse.

Du kan finde søde Minnie Mouse print med spiselig papir øverst i artiklen eller her.

Søde og nemme Minnie Mouse muffins

Muffins er perfekte til børnefødselsdagen, for så sikre du dig, at alle får lige meget kage, plus de kan pyntes på unikke og individuelle måder.

En sød måde at pynte dine Minnie mouse muffins er med en cremet buttercreme og små Minnie Mouse øre.

Til at pynte dine muffins skal du bruge en sprøjtepose med en stjerne tyl til at dække dine muffins i det mønster du synes er pænest, f.eks i en spiral eller en små toppe.

I buttercremen stikker du 2 små Orios, som fungere som Minnies øre og eventuelt drysser kagerne med noget festligt glimmer eller krymmel.

Du skal bruge:

Hvem er Minnie Mouse

Minnie Mouse er den førende dame i Walt Disney Co. og en meget ikonisk karakter. Hun er en antropomorf sort mus. Hun er kæreste med Mickey Mouse og bedste ven af Daisy Duck. Hun er også gode venner med Anders And og Fedtmule.

Hold den perfekt Minnie Mouse fødselsdag

Minnie Mouse er det perfekte fødselsdags tema for piger (og drenge) mellem 0 og 6 år.

Det findes et utal af kage designs, fest oppyntning og lækre fødselsdags detaljer med Minnie Mouse og kun fantasien kan sætte grænser for, hvor fantastisk en fødselsdag du kan skabe.