Nem Star wars kage, diy nem star wars kage, kage med Star wars, Star wars fødselsdag, drenge fødselsdag, temaet til drenge fødselsdage, fødselsdagstemaer,

Nem Star Wars kage og kagepynt

Star Wars er et fødselsdagstema, som har været populært i flere generationer.

Når der skal holdes Star Wars fødselsdag, så er det oplagt at bage en Star Wars kage.

Det er nemmere at lave en Star Wars kage end du måske tror og i denne guide får du hjælp til at finde alt fra kagepynt med Star Wars og guides til hvordan du kan lave den perfekte galakse kage.

Hvis du skal holde en fantastisk Star Wars fødselsdag, kan du lave mange kreative ting, for at gøre temaet tydeligt. Du kan f.eks invitere dine gæster til fødselsdagen med Star Wars invitationer og pynte bordet med flot Star Wars bordpynt. Download begge dele gratis her.

Læs også >> 20+ Gaveideer: Gave til 2-årige drenge

Note: Artiklen om Nem Star Wars kage og kagepynt er sidst opdateret D. 8/5 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Star Wars er et hit hos rigtig mange både børn og voksne. Skal fødselsdagen holdes i et Star Wars tema, skal lagkagen selvfølgelig også være en rigtig Star Wars kage, som kan imponere fødselaren og gæsterne.

Star Wars kagepynt til fødselsdagskagen

Nem Star wars kage, diy nem star wars kage, kage med Star wars, Star wars fødselsdag, drenge fødselsdag, temaet til drenge fødselsdage, fødselsdagstemaer,

Spiselig papir med Star Wars

En nem og hurtig måde at lave en Star Wars kage er med et spiseligt papir med et Star wars motiv. Dette sukkerprint er rundt Ø20 cm og med et fedt motiv samt logo.

Pris: 34.95 kr – Køb Spiselig papir med Star Wars her

Nem Star wars kage, diy nem star wars kage, kage med Star wars, Star wars fødselsdag, drenge fødselsdag, temaet til drenge fødselsdage, fødselsdagstemaer, star wars kagelys

Star Wars kagelys

Pynt din kage med disse flotte orange Star Wars kagelys. De er 9 cm højde og der er 8 stk i pakken.

Pris: 25 kr – Køb Star Wars kagelys her

Gul fondant, Star wars kage, kage med Star Wars, Førdselsdagskage, børne fødselsdag, Gul kage

Gul fondant

Lav en super sej Star Wars fødselsdagskage i gul fondant og pynt den med sort krymmel, som er de to ikoniske farver. Pakken indeholder 1 kg.

Pris: 99,95 kr – Køb gul fondant her

Sort Fondant, Mickey Mouse kage, nem Mickey Mouse kage, Kagefondant i Sort, Sort kagefondant

Sort Fondant

Dæk Star Wars kagen med sort fondant og pynt den med f.eks et spiselig papir med Star Wars motiv eller med gul krymmel, som er de ikoniske farver. Pakken indeholder 250 gram.

Pris: 24,95 kr – Køb sort fondant her

Gul muffinform, muffinforme i gul, muffins til børnefødselsdag, børnefødselsdag med tema,

Gule muffinforme

Disse smukke gule muffinsforme er fremstillet af ekstra kraftigt kvalitetspapir med non-stick belægning, der holder sin form og farve under bagningen, hvilket er alfa og omega for et godt resultat.

Gule muffinsforme med muffin i er utrolig smukke på fødselsdagsbordet.

Pris: 29,95 kr – Køb gule muffinsforme her

sukkerperler til kager, Sorte sukkerperler, sort krymmel, sorte perler krymmel, Mickey mouse kage,

Sukkerperler i sort (Shiny Black)

Sukkerperler i skinnende sort, perfekt til at pynte fødselsdagskagen med. De sorte sukkerperler kan f.eks bruges som sorte stjerner på en gul fondant baggrund – kun fantasien sætter grænser! Størrelse: 4 mm – 80 gram.

Pris: 39,95 kr – Køb de sorte sukkerperler her

Sort krymmel, Sort sukker krymmel, krymmel med sort, sukker i sort,

Sort farvet sukker

Indfarvet sukker er også kendt som pastelsukker. Dette sort sukker har mange forskellige anvendelsesmuligheder. Det kan bruges som pynt til festkager, cookies, popcakes og cupcakes.

Pris: 29,95 kr – Køb sorte sukker her

Nem Star Wars kage – Kage inspiration

Nem Star wars kage, diy nem star wars kage, kage med Star wars, Star wars fødselsdag, drenge fødselsdag, temaet til drenge fødselsdage, fødselsdagstemaer,

Star Wars kage med spiseligt papir

Dette er den nemmeste af Star Wars kagerne, som du kan lave. Det spiselig papir er en nem genvej til at vise alle, at du har bagt en Star Wars kage.

Du kan bage hvilken som helst kage, du ønsker i en rund bageform. Kagen kan du dække med fondant, smørcreme eller glasur og ovenpå påføre du så det spiselige papir med Star Wars.

Du kan finde sejt Star Wars print med spiselig papir øverst i artiklen eller her.

Nem Star Wars fødselsdagskage med Stormtrooper

Denne kage er utrolig nem at lave og alligevel ligner den en meget professionel Star Wars kage.

Formen er ikke afgørende. Du kan lave en rund kage som på billedet eller en firkantet kage, hvis du hellere vil det. Kagen dækker du med buttercreme farvet sort.

Ovenpå kagen kan du drysse hvid krymmel og hvid glimmer, til at give en “galaktisk” overflade. På toppen af kagen kan du placere en Star Wars figur, f.eks en sej stormtrooper.

Du skal bruge:

Star Wars kage

En stilren og nem Star Wars kage med det klassiske logo på.

Formen er ikke afgørende. Du kan lave en rund kage som på billedet eller en firkantet kage, hvis du hellere vil det.

Kagen dækker du med buttercreme farvet sort og drysser hvid glimmer og krymmel så det ligner en stjerne himmel og giver kagen lidt effekt.

Ovenpå kagen kan lave Star Wars logoet i gul fondant. Du kan også skrive fødselarens navn. Download Star Wars alfabetet her.

Du skal bruge:

Hvad er Star Wars?

Star Wars handler om drengen Anakin Skywalkers og hans vej mod at blive jediridder; hans drøm kommer pludselig indenfor rækkevidde, da Qui-Gon Jinn og hans padawan (Jedi lærling) Obi-Wan Kenobi nødlander på Anakins hjemplanet Tatooine. Det går hurtigt op for Qui-Gon, at Anakin er ganske særlig, og drengens træning i “Kraften” påbegyndes selvom Jedi-rådet modsætter sig det. Allerede i en ganske ung alder forelsker Anakin sig i den unge dronning Padmé Amidala; en forelskelse der følger ham på godt og ondt de næste ti år af hans liv. Han genforenes med hende efter et attentat, der kostede Amidalas dobbeltgængers liv, og de gifter sig i hemmelighed selvom dette er forbudt for jedier.

Anakin hvirvles mere og mere ind i det politiske liv på regeringsplaneten Coruscant, hvor der viser sig en gammel men meget massiv konspiration mod jediridderne, og Anakin bliver uvidende kastebold mellem Jedi-rådet og senatskansler Palpatine, som viser sig at kende til den mørke side af Kraften – noget jedierne konstant advares imod. Anakin bliver den udløsende faktor for konspirationen som næsten udrydder jedi-ordenen og samtidig indsætter Palpatine som kejser over galaksen. Padmé når uden Anakins vidende at føde tvillinger inden hun dør, nogenlunde samtidigt med at Anakin såres livstruende under en lyssværds-duel med sin gamle læremester, men han reddes af Palpatine og genstabiliseres i Darth Vaders karakteristiske sorte dragt. Vejen er således åben for Palpatine og Vader til at regere det galaktiske Imperium.

Mange år senere er en oprørsalliance dannet, og den unge, iltre Luke Skywalker tilslutter sig mere eller mindre bevidst for at befri Prinsesse Leia sammen med smugleren og stratenrøveren Han Solo. Luke erfarer efter sin påbegyndte træning til jediridder under Yoda, at hans far er Darth Vader. Luke forsøger at overtale Vader til at vende tilbage til den gode side, og det koster næsten hans liv. Luke ender i åben kamp mod Palpatine – en kamp der afsluttes med at Vader kaster Palpatine ned i Dødsstjernens dyb.