NYHED: Find Dory julekalender

Find Dory julekalender, julekalender med find dory, disney julekalender

På ingen tid blev filmen Find Dory næsten et større hit end filmen Find Nemo, hvor man første gang møder Dory.

Har du også et barn, som har forelsket sig i Dory og hendes skøre personlighed, så skal årets julekalender måske være en Find Dory julekalender.

Find Dory julekalenderen indeholder 24 spændende overraskelser, og som en garanti fra producenten, så er alle 24 gaver pvc-frie.

find-dory-julekalender

Julekalenderen består af 24 små skuffer, og hver dag frem til juleaften kan barnet åbne en ny skuffe med dagens overraskelse indeni. Nogle skuffer i julekalenderen er større end andre, så der er hele tiden noget nyt at se frem til. Julekalenderen er velegnet til både piger og drenge, og til forskel fra mange andre traditionelle julekalendere, så er Find Dory julekalenderen både sjov og anderledes.

Julekalenderen kan købes for 99,95 kr (UDSOLGT)

Find Dory som julegave?

Hvis ungerne har gået og hygget sig hele december med Find Dory julekalenderen, hvorfor så ikke slutte julen af med endnu mere Dory. Har ungerne ikke Disney-pixar filmen med “Find Dory” så bør den første det første oplagte julegave indkøn.

find-dory-disney-film

Find Dory Disney-pixar filmen

Pris: 120 kr – Gå til shop

Elsker ungerne også “Find Nemo” filmen, og du aldrig helt har fået den købt, så kan du også købe et DVD sæt med både “Find Dory” og “Find Nemo” filmene.

find-dory-find-nemo_363076

Find Nemo + Find Dory Disney-pixar filmen

Pris: 160 kr – Gå til shop

 

Om filmene:

Find Dory

En dag får Dory et flashback til sin barndom og husker for første gang sin familie. Hun beslutter sig for at tage ud og lede efter dem, men hendes korttidshukommelse er en forhindring, og det eneste hun husker er at hun boede med sin familie ved Morro Bay..

Nemo og Marlin tager med for at hjælpe Dory i sin søgen og sammen tager de havstrømmen til Californien, med hjælp ra deres gamle ven, den afslappede havskildpadde Crush.
Men lige før ankomsten, vækker Dory ved et uheld en aggressiv blæksprutte, som straks jager dem, og næsten fanger Nemo under jagten.

Med sårede følelser svømmer Dory alene mod overfladen for at søge hjælp, og bliver fanget af medarbejdere fra den nærliggende Marine Institut, idet hun sidder fast i nogle udsmidte six-pack ringe.

Dory sendes til karantæne-sektionen og bliver mærket med etiket. Her møder hun den gnavne, men velmenende, syv-benede blæksprutte Hank. Hank ønsker, på grund af et traumatisk liv i havet, at leve i akvariet i stedet for at blive frigivet tilbage i havet, så han indvilliger i at hjælpe Dory med finde sine forældre i bytte for hendes etiket.. Alt imens forsøger Nemo og Marlin at komme Dory til undsætning, med hjælp fra to søløver.

Find Nemo

Tag en dyb indånding og dyk ned i havet ved Great Barrier Reef hvor Find Nemo foregår. Et spændende undersøisk eventyr med fuld fart på, fra de Oscar-belønnede skabere af Toy Story og Monsters, Inc. Mød Nemo, en ung og nysgerrig klovnfisk, der bliver fanget af en sportsdykker og havner i et akvarium på en tandlægeklinik i Sydney.

Nu er det op til Marlin, Nemos ængstelige far, at redde ham! Han får selskab af den hjælpsomme, men meget glemsomme Dory, og sammen begiver de sig ud i det store og farlige ocean. Undervejs tvinges de til at passere skrækindjagende hajer, surfende hav-skildpadder, lumske gopler, sulte måger og meget mere. Samtidig udtænker Nemo og de andre fisk i akvariet, en flugtplan, der måske kan føre dem tilbage til havet.Gem

Gem

You may also like...