Nyt til børnene: bObles tumle alfabet

bobles alfabet, alfabet bobles, bobles dyr, dyr fra bobles, alfabetet fra bobles

Sjovt og lærerigt tumlefabet fra Bobles. Tumlefabetet er lavet i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater og har en praktisk skridsikker overflade.

Bogstavernes farver varierer fra blå til lilla. Bobles tumle alfabet indeholder alle bogstaver fra A til Å (undtagen w) og de mange bogstaver skaber både leg og mulighed for at lærer og stave.

Ryd gulvet efterlegen

Når der ikke leges med alfabetet kan bogstaverne hænges op i en plakat. På den måde kan barnet også øve sig på alfabetet mens bogstaverne hænger på væggen. Plakaten måler H80xB80 cm og bogstaverne måler B8xH12xT4 cm.

Pris: 999 kr – Gå til shop

bobles alfabet, alfabet bobles, bobles dyr, dyr fra bobles, alfabetet fra bobles

bobles alfabet, alfabet bobles, bobles dyr, dyr fra bobles, alfabetet fra bobles

bobles alfabet, alfabet bobles, bobles dyr, dyr fra bobles, alfabetet fra bobles

Historien bag Bobless skønne produkter

Da arkitekt, Bolette Blædel var på barsel med sit første barn, fandt hun ud af, at der var langt mellem møbler til børn, som appellerede til leg og bevægelse og samtidig levede op til hendes forkærlighed for godt, dansk design. Sammen med sin søster, designer, Louise Blædel, fik hun derfor ideen til at skabe en serie multifunktionelle og motorisk stimulerende møbler, som børn havde lyst til at lege med, og voksne ville byde indenfor i stuen. Ideen om bObles tumlemøbler var født.

Siden det første tumlemøbel kom til verden i 2006, har bObles fået international anerkendelse og er blevet hædret med flere designpriser, men missionen er forblevet den samme: at skabe møbler der motiverer børn til bevægelse.

Andre bObles produkter

bobles-fisk-e1445502642406

Bobles Fisk kan bruges både som skammel og som et lille bord. Fisken er rigtig god at trille på, og så er de spændende at have med i en Jorden er giftig leg. Bobles Fisk fås i 2 størrelser og flere farver – den store Fisk måler 24 cm. og den lille Fisk måler 12 cm. Prisen starter ved 379,-. Køb her.

bobles-elefant-bla-multi-300x300
Elefanten fra Bobles kan bruges som gyngehest, balance-bræt, skammel, stol, den er god at kravle på, ligge henover. bObles tumledyr kan bruges både inde og ude. Pris 969,- Køb her.

bobles-ælling-e1445503535451

bObles Ælling. Både koordination og balanceevne bliver trænet på Ællingen fra Bobles. Ællingen har et udfordrende balancepunkt både for det lille og det store barn. Ællingen laves i 2 forskellige størrelser og i flere farver, alt efter aldersgruppe. Prisen på Ællingen starter ved 349,- Køb her.

 

I samarbejde med børnefysioterapeut, Louise Hærvig, har vi i bObles skabt 5 Tumleikoner, som hver repræsenterer helt naturlige og grundlæggende elementer i barnets motoriske udvikling.

Fra barnet er helt lille, til det kommer i skole, og videre i livet, bør bevægelse være omdrejningspunktet for barnets motoriske, men mest af alt glade udvikling. Kropslige udfordringer er lig med kropslige erfaringer, og dét giver en glad krop. Denne udvikling kalder vi ”Den glade udvikling”

Med bObles Tumleikoner er det vores ambition at skabe et bevægelsesunivers, der kan blive ved med at inspirere til kropslig leg, kropslig glæde, og selve bevidstheden om alt dét kroppen kan og bare skal prøve af.

bObles Tumleikoner er bygget op omkring barnets motoriske udvikling. Dét at ligge på maven, rulle, kravle, stå, gå, hoppe og balancere gælder til alle tider i alle aldre og er selve grundkernen i kropslig udfoldelse. De 5 Tumleikoner skal i sin enkelhed forstås som motorik på den glade måde – dét vi i bObles kalder ”Den glade udvikling”. Du kan læse mere om det her på siden, eller i vores folder om Den glade udvikling

You may also like...