Økologisk bomulds håndklæde til babyer

Når dit barns hud er helt ren og våd, bør huden tørres i absolut bedste kvalitet.

Freds World badeslag er fremstillet af 100% Økologisk Bomuld.got certificat, økologisk tøj, økologisk baby, økologisk babyhåndklæde, økologisk babyslag, freds world, dansk design med økologi, økologisk dansk design, miljøbevist design, meljøbeviste produkter, naturlige produkter, naturligt liv, få et naturligt liv, mere økologi,

Baby badeslaget fås i flere farver, både til piger og drenge.

Designet er flot og gennemført med indvævet maskot frøer og har en lille ‘hætte’, så den er nem at svøbe barnet i. Hver farve har en flot komplementærfarve som kant som gør designet komplet.

Babyhåndklæderne har alle de GOTS certifikatet, som er den strengeste mærkningsordning på markedet i dag, og sikre dig et produkt som også inkluderer sociale kriterier for at sikre bedre arbejdsforhold for de mennesker som producerer tøjet.

Bestil babyhåndklæde til pige

Bestil babyhåndklæde til dreng

Om Freds World:

Freds World er et dansk designet mærke med flere certifikater og produkterne er uden skadelige kemikalier og fremstilles under hensyntagen til miljøet. Hele processen sker med stor fokus på bæredygtighed, natur og mennesker fra jorden til den færdige vare.

got certificat, økologisk tøj, økologisk baby, økologisk babyhåndklæde, økologisk babyslag, freds world, dansk design med økologi, økologisk dansk design, miljøbevist design, meljøbeviste produkter, naturlige produkter, naturligt liv, få et naturligt liv, mere økologi, Fred’s World by Green Cotton er GOTS certificeret – den stærkeste, økologiske certificering på markedet i dag. Det betyder blandt andet, at bomuld fra Fred´s World ikke er dyrket med brug af pesticider eller andre skadelige sprøjtemidler, ligesom farverne benyttet til at give tøjet sit karakteristiske og sjove udtryk er miljøvenlige og uden tungmetaller.

Hvorfor økologisk bomuld?

Konventionel dyrket bomuld dyrkes ved hjælp af kemisk gødning og pesticider for at undgå angreb fra insekter. Pesticider kan ikke kun gå ind igennem din hud, men kan også indåndes. Håndtering af pesticider under arbejde, udgør en sundhedsrisiko for arbejderne. Spor af pesticider, kemisk gødning og afløvningsmidler kan findes i bomulden efter høsten.

Meget bomuld behandles efterfølgende også med formaldehyd og andre kemikalier for at beskytte det under transport eller i våde områder. Studier viser at formaldehyd kan være årsag til en lang række af allergier. Fred’s World by Green Cotton accepterer ikke bomuld hvor der er brugt nogle af disse gifte.

Farveprocessen for konventionel bomuld kan være både giftigt og farlig for miljøet. Fred’s World by Green Cotton bruger farverier med lukkede systemer, hvor spildevand renses grundigt. Green Cotton bruger kun syntetiske, miljøvenlige farver uden tungmetaller. Sammen med sæber og parfumer, kan kemikalier fra farvestoffer øge risikoen for allergier og eksem hos børn.

Kilde: Naturligtliv.dkGem

Gem

Gem