økologisk fingermaling, fingermaling økologisk, økologisk maling til børn

Økologisk fingermaling og vandfarver til børn

I en moderne verden, hvor stort set alle hverdagens produkter i dag indeholder kemikalier, gør jeg konstant mit yderste for at finde produkter som er økologiske, fairtrade og/eller mere miljøvenlige.

Efter lang tids søgen har jeg endelig fundet økologisk fingermaling og økologisk vandfarver til at male med. Særligt økologisk fingermaling har det været særligt vigtigt for mig at finde, da fingermaling jo, som ordet selv siger, er maling der skal være i direkte kontakt med huden i længere tid – til tider smager ungerne måske også på fingermalingen.

børnibalance.dk fandt jeg et stort udvalg af økologiske produkter, herunder de økologiske malinger til børn.

økologisk-fingermaling12 stk økologisk fingermaling

Fingerfarve er perfekt når ungernes finmotorisk skal udfordres. I sættet med 12 stk økologisk fingermaling er der fingerfarver i rød, gul, grøn,  blå, orange, hvid, sort, brun, rosa, pink, lilla og aqua blå i plastbøtter á 150 g.Fingermalingen er vandbaseret, kan fortyndes og blandes på tværs. Fingermalingen har  en ‘cremet’ kvalitet der gør at de klare farver ikke ‘løber’. Den økologiske fingermaling kan bruges på papir, træ, hårdkogte æg og glas med pensel eller fingrene. Efter brug kan farverne nemt vaskes af. Kommer farven på tøj, skal den bare tørre hvorefter den kan gnubbes af.

Pris: 125 kr – Gå til shop

Økologisk-vandfarve

Økologiske vandfarver

Økologiske vandfarver i kraftige og flotte farver lavet af rene plantefarver og blomsterekstrakter. Maler med flotte stærke farver. Farverne kan blandes som der laves endnu flere farver. Farverne er gode til lave mesterværker på papir og pap. Vandfarverne er naturligvis 100 % giftfri fra mærket Ökonorm. Vandfarverne fås i 2 udgaver, et sæt med 6 farver (lyserød, blå, brun, grøn, gul og rosa) og et sæt 12 flotte farver (Se foto).

6 Farver: Pris: 49 kr – Gå til shop

12 Farver: Pris: 139 kr – Gå til shop
Gem