sengetøj til børn i økologisk stof, økologisk sengetøj til børn, økologisk sengetøj til piger, sengetøj til piger økologisk, økologisk sengetøj til små piger, økologisk sengetøj til pigeværeslet,

Økologisk sengetøj til pigeværeslet

Skal pigeværelset være lækkert og morderne, så skal sengetøjet naturligvis også.
På Børneværelset.dk elsker vi økologi og når det kommer til sengetøj synes vi økologi er ekstra vigtigt, da sengetøj er i kontakt med huden mange timer hver nat. Når du køber økologisk sengetøj, gør du dig selv, børnene og miljøet en tjeneste.

På Sovedyret.dk har vi fundet 13 sæt økologisk sengetøj, som passer perfekt som julegave til den moderne lille pige og hendes værelse.

Alle sengesæt linker til JUNIOR sæt, men sættene kan også fås i Baby og Voksen

freds-world-junior-sengetoej-kanin-print-fit-800x450x100

Kaniner fra Freds World

Det dødeste junior sengetøj fra Freds world med kanin print. Sættet er 100% økologisk bomuld – GOTS certificeret, som Freds World er kendt for. Små kaniner på den ene side, og stor kanin på den anden side med sød detalje ved øret, som stikker op. Sættet er i grå,hvide og rosa nuancer. Lukkes med trykknapper og matchende stofpose.

Køb det økologiske sengetøj her

fit-800x450x100

Økologisk JUNIOR sengetøj fra Müsli – Navy dots

Økologisk junior sengetøj fra Müsli i creme med små navy dots all over print. Sengesættet kommer i en matchende stofpose. Lukkes med trykknapper i dynebetrækket.

Bestil Økologisk sengetøj her

 

fabelab-voksen-sengetoej-white-ship-fit-800x450x100

White ship fra Fabelab

Super lækker blødt sengetøj fra FABELAB. Sættet er hvid med fine grå skibe, og med grå bindebånd. Sættet er lavet af 100% økologisk bomuld – GOTS certificeret. Mål: Dynebetrækket 140 x 200 cm. Pudebetrækket 60 x 63 cm. Vask ved max 40 grader, kan stryges.

Bestil White Ship økologisk sengetøj her!

baby-sengetoej-raeve-print-fit-800x450x100

Freds World sengetøj – Ræve

Stilrent sengetøj med ræve fra Freds World. Sættet er som altid 100% økologisk, GOTS certificeret bomuldskvalitet. Sættet er med små ræve på den ene side, og kan vendes, så der er en stor ræv på den anden side,med søde ræve ører stikkende op foroven. Sættet er i orange, blå, sort og hvid farvenuancer. Leveres med trykknapper lukning og i matchende stofpose.

Køb det økologiske sengetøj her

bjoerne-baby-sengetoej-fra-freds-worold-fit-800x450x100

Freds World økologisk sengetøj – Bjørne

Sødt sengetøj fra Freds World i skøn økologisk bomuldskvalitet. Sættet er vendbar med mange små bjørne på den ene side, og en stor bjørn på den anden side, men ører.Sættet er i brune, navy blå og grå nuancer.

Køb sengetøjet fra Freds World her

fabelab-junior-sengetoej-bunnyface-fit-800x450x100

Bunnyface fra Fabelab

Bunnyface junior sengetøj i gl.rosa fra Fabelab. sød farve til pigeren, og skønt motiv med kanin hoveder. Fantastisk kvalitet i 100% økologisk bomuld GOTS certificeret. Dyenbetrækket lukkes med fine små bindebårn. Sættet har en lille lomme som kan bruges til sin bamse eller nattøjet. Når barnet skal sove hjemmefra er sættet nemt at pakke om til en lille taske. Fabelab anbefaler vask ved 4o grader.

Bestil økologisk Fabelab sengetøj her

junior-sengetoej-fra-ferm-living-fit-800x800x80Rosa cloud fra Ferm Living

Sengetøjet er i rosa farve med grafiske hvide skyer på. Pippingen som er rundt langs kanten er også denne farve. Sættet består at dyne og pudebetræk. Dynebetrækket har lynlås, så dynen ikke falder ud. Det er desuden lavet i blødt 100 % økologisk bomuld. Sætter er perfekt til den modne pige-pige. Sættet fås også i mint udgave

Bestil Rosa cloud fra Ferm Living her!

dfit-800x800x80

Alisan økologisk sengetøj fra Fabelab

Sengetøj i flot grafisk motiv i sarte og neutrale farver som skaber en smuk kombination. pPudebetrækket er i flot fersken farve.Det smukke grafiske sengesæt er laver i Gots certificeret 100 % økologisk bomuld

Bestil Alisan fra Fabelab her!

 

fit-800x450x100

Økologisk sengetøj fra Müsli – Navy strib

Klassisk og blødt økologisk junior sengetøj med GOTS certificet fra danske Müsli. Sættet er designet i farven navy med striber. Leveres i matchende stofpose.

Bestil Økologisk sengetøj her

 

pink-junior-sengetoej-fra-katvig-fit-800x450x100Mørk Pink sengetøj fra Katvig

Økologisk junior sengetøj fra Katvig i nogle skønne mørk pinke farver, og selvfølgelig med de traditionelle Katvig æbler.  Det er 100% bomuld og lavet i økologiske tekstiler.  Sengetøjet lukkes med knapper. Der medfølger en lille pose, som kan bruges til at lege dukkelege med eller have med i barnevognen hvor der kan ligge lidt frugt eller snoller i.

Køb Katvigs økologiske sengetøj her

kologisk-junior-sengetoej-fra-katvig-fit-800x450x100Økologisk JUNIOR sengetøj fra Katvig – Lime

100% økologisk bomuld, det er hvad dette junior sengesæt fra Katvig er lavet af. Det økologiske sengetøj i smukke og friske limegrønne farver. Fedt og flot til et farvestrålende pigeværelse.

Køb Katvigs økologiske sengetøj her

fit-800x450x100

Ferm Living JUNIOR økologisk sengetøj – Half moon

Minimalitisk sort/hvidt junior sengetøj fra Ferm living med half moon print i forskellige størrelser. Sættet er 100% økologisk bomuld med lynlås lukning i dynebetrækket. MÅL:100x140cm Leveres i matchende totebag.

Bestil Ferm living økologisk sengetøj her!

fabelab-junior-sengetoej-night-sky-fit-800x450x100

FABELAB JUNIOR økologisk sengetøj – Night sky

Night sky junior sengetøj fra Fabelab. Mørkegrå med stjernehimmel. Kan passe både til piger og drenge. Sættet er i 100% økologisk bomuld.GOTS certificeret. Lækker kvalitet som er super blød at ligge i. Foran på dynebetrækket er der en lille lomme. Denne lomme kan bruges til bamsen i løbet af dagen, eller til ens nattøj, når man skal på overnatning. Sættet kan nemlig pakkes sammen, så det er nemt at tage med sig.

Køb det økologiske sengetøj her

Kilde: Naturligtliv

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem