Opbevaring i Lego Brick

lego opbevaring, opbevaring til børneværelset, børneværelset opbevaring,
Det er ofte svært at finde flot moderne og brugbare opbevaringskasser til børneværelset.
Men den opgave har Lego løst med deres Lego Brick opbevaringskasser.

LEGO har i længere tid haft stor succes med deres serie af opbevaringskasser: LEGO BRICK. I år 2015 er opbevaringskasserne også kommet nye smarte farver, som gør at kasserne kan bruges i hele huset, også udenfor børneværelset.

De nye farver i 2015 er en lysegul, en aquablå, en grå og andre fine farver, som giver mere liv end de klassiske LEGO-gul, postkasse-rød og kobolt-blå farver. Se alle farverne her

Lego opbevaring består af en serie af kasser, helt fra de største LEGO BRICK 8, til mindre opbevaring som f.eks. LEGO BRICK 1, der har en god størrelse som blyantsholder på skrivebordet.

LEGO BRICK 8 har målene 50×25 cm og er 18 cm i højden. Den leveres med låg som gør den praktisk til opbevaring. LEGO kasserne kan stables præcis som almindelige LEGO klodser og stables sammen med andre LEGO BRICK kasser – det er både smart og praktisk.

4030-LEGO-Storage-Brick-1-Round_light-royal-blue_open-w.-office-utensils-tLego Brick 1

Pris: 69.95,-

Bestil Lego Brick her

4003-LEGO-Storage-Brick-4_bright-purple-medium-pink_open-w.-bricks-tLego Brick 4

Pris: 129,-

Bestil Lego Brick her

lego, lego julegave, lego gave, legoklodser i julegave, julegaver til børn, julegaver til drenge, julegaver til kreative børn, lego ninja turtle, lego minecraft, minecraft lego, lego begyndersæt, begynder sæt fra lego, lego kreativ sæt, jul 2015, jul 2016, køb julegaver, julegaver til hamLego Brick 8

Pris: 219,-

Bestil Lego Brick her

 

Bestiller du Lego brick på Trendyliving.dk får du varen leveret på max. 3 hverdage, og lige til din dør. Derudover tilbyder trendyliving gratis fragt, hvis du køber for mere end 479 kr i deres online webshop.


Kilde: Julegaver til Alle

You may also like...