Barbie julekalender, julekalender med barbie, Julekalender til piger 2022, bedste julekalendere til piger 2022, Dukke julekalender, legetøjsjulekalender til piger, julekalender til børn,

Oversigt: Julekalender med Barbie

Find årets flotteste julekalender med Barbie her

Vi har fundet 5 flotte Barbie julekalendere, perfekte til alle, som elsker den smukke og elegante Barbie Dukke.

De 4 julekalendere er forskellige i deres stil og indhold, men har Barbie som fælles tema.

Med årets Barbie film i biograferne, er Barbie virkelig blevet en populær julekalender i 2023. Barbies temaet har igennem årene været mange, også når det kommer til Barbie julekalendere. I oversigten kan du finde Barbie som både havfrue og fe, samt i skønne vinter tøj med små dyr. I 2023 er temaet Cutie Reveal, som kommer med et snehjorte kostume til barbie og masser af look nyt tilbehør og tøj.

Læs også >> 25+ bedste legetøjsjulekalender til børn

Note: Artiklen om Julekalender med Barbie er sidst opdateret D. 5/10 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Julekalender med Barbie

Barbie julekalender, julekalender med Barbie, Julekalender til piger 2023, Bedste julekalendere til piger 2023, Dukke julekalender, legetøjsjulekalender til piger, julekalender til børn, Adventskalender med barbie dukke, Barbie dukke julekalender

Barbie Cutie Reveal Julekalender 2023

En skøn julekalender med Barbie-tema, der vil bringe glæde til alle Barbie-fans i juletiden for sæson 2023.

Denne julekalender indeholder en række overraskelser og gaver, der er designet med det ikoniske Barbie-brand. Bag hver låge gemmer der sig en ny lille gave, der kan være alt fra tilbehør til Barbie-dukken, små smykker eller andre overraskelser, der vil bidrage til en sjov og spændende december for børnene.

Denne Barbie julekalender 2023 giver en fantastisk mulighed for at udvide den lille Barbie-verden og skabe glæde hver dag frem til juleaften.

Køb Barbie Cutie Reveal Julekalender 2023

Barbie julekalender, julekalender med barbie, Julekalender til piger 2022, bedste julekalendere til piger 2022, Dukke julekalender, legetøjsjulekalender til piger, julekalender til børn

Barbie Dreamtopia Fairy Julekalender 2023

Barbies julekalender indeholder 24 eventyrlige gaver. Dyk, fly og udforsk det skønne Dreamtopia med dette års julekalender, som er spækket med spændende overraskelser. Kalenderen indeholder alt fra én Barbie, til kæledyr og massevis af eventyrlige accessoires som Barbie kan lege med.

Tæl ned til julen med Barbie og hendes daglige overraskelses gaver. Børn åbner Barbie-dukken på første dag, og afslører derefter en ny overraskelse dagligt i de næste 23 dage! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for at blande og matche og fortælle et nyt eventyr!

Køb Barbie julekalenderen 2023 herBarbie julekalender, julekalender med barbie, Julekalender til piger 2023, bedste julekalendere til piger 2023, Barbie color reveal julekalender 2023, Julekalender til piger, julekalender med dukker

Barbie Color Reveal Julekalender

Fejr jul med Barbie og 24 dages overraskelsesgaver. Børn åbner Barbie-dukken på første dag i december, og afslører derefter en ny overraskelse dagligt i de næste 23 dage helt frem til juleaften!

I julekalenderen finder du blandt andet barbie støvler, en vinterjakke, øreringe og øvrige smykker samt søde små dyr som kan indgå i legen.

Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for at blande og matche i den fantasifulde leg.

Køb Barbie julekalenderen her

Barbie julekalender, julekalender med barbie, Julekalender til piger 2021, bedste julekalendere til piger 2021,

Barbie julekalender 2022 – Barbie dag til nat kalender

Tæl ned til julen med Barbie og hendes 24 dages overraskelsesgaver.

Børn åbner Barbie-dukken på første dag i december, og afslører derefter en ny overraskelse dagligt i de næste 23 dage helt frem til juleaften!

Bag hver låge gemmer der sig en beklædningsgenstand eller accories som giver nye muligheder for at blande og matche de mange gaver fra Barbie julekalenderen.

Køb julekalenderen med Barbie her

Julekalender med dukke, Barbie julekalender 2023, Barbie julekalender, julekalender med barbie, Julekalender til piger 2023, bedste julekalendere til piger 2023, Barbie Fashionista Julekalender, Julekalender til piger, julekalender med dukker

Barbie Fashionista Julekalender

En glamourøs Barbie-julekalender med 24 låger – én til hver dag i december frem til den mest vidunderlige aften, juleaften!

Inde i Barbie-julekalenderen venter 24 strålende overraskelser, der vil bringe smil og glæde til dit barn.

Blandt de spændende overraskelser finder du en smuk Barbie-dukke og hendes søde kat. Dit barn vil begynde juleaftællingen i selskab med den ikoniske Barbie og hendes kæledyr.

Denne julekalender anbefales til børn fra 3 år og derover og er den perfekte måde at sprede julemagi og glæde i december måned.

Køb Barbie Fashionista Julekalender her

På udkig efter andre julekalendere til din pige?

Julekalendere til piger, julekalender 2021, baby born julekalender, julekalender med baby born, julekalender til piger, pige julekalender, julekalender med dukke tøj

Baby Born Julekalender til piger

24 små låger – 24 overraskelser – 24 gange sjov med BABY born – Er baby born dit barns “baby”, så er her den perfekte julekalender.

Den vidunderlige julekalender med Baby Born indeholder skønne overraskelser i juletema. Julemanden har pakket 24 gaver ind til din lille Baby Born, indeholdende tøj og tilbehør til Baby Born.

Julekalenderen indeholder forskellige stykker tøj med julemotiv. Julemandshuen og glimmerbukserne er helt essentielle. BABY born har vinger og dekorative, matchende accessories på, mens hun venter på, at sokken bliver fyldt.

Køb Baby Born julekalender her

Julekalender med Disney, Frost julekalender 2021, Frost 2 julekalender 2021, Frozen julekalender, julekalendere til piger, julekalender til børn, julekalender med Frost, Julekalender med Anna og Elsa, Disney Julekalender

Frozen 2 julekalender

Gå julen i møde med Sne dronningen Elsa, Prinsesse Anna og deres venner med denne Frost Julekalender.

Der er 24 låger i julekalenderen og bag hver ag dem gemmer der sig en fortryllende gave til den lille Frozen fan. Kalenderen indeholder gaver som 3D figurer, halskæde, tape,Lineal, Blyant, hår elastikker, armbånd og meget mere!

Køb Frozen 2 julekalender her!

LOL Julekalender 2023, LOL Julekalender, julekalender med LOL, julekalender til piger, julekalender til børn, legetøjsjulekalender, LOL surprice julekalender, julekalender med legetøj

LOL surprice Julekalender 2023

LOL Surprise 2023 adventskalender! Inde i denne julekalender gemmer sig en LOL Surprise samlerdukke ved navn Makeover Babe 2.0, der er klar til at skabe et unikt look med en imponerende kombination af detaljer. Opdag en ny skat hver dag i denne julekalender!

Gå på opdagelse i verdenen af Makeover Babe 2.0, med hendes elegante mode, sko, tilbehør og charmerende detaljer med iøjnefaldende mønstre, der får hende til at skille sig ud fra mængden.

Der er hele 24 fantastiske modeelementer, der kan pakkes ud til din dukke, inklusive glamourøse kjoler, tilbehør og sko til enhver lejlighed. Mix og match de forskellige stykker for at skabe utallige modetrends, og glæd dig til en ny og spændende overraskelse hver eneste dag i hele måneden!

LOL Surprise samlerdukker med deres unikke stilfulde hår, sjove outfits og omhyggeligt designede tilbehørsdele udgør det perfekte legetøj og legesæt til børn.

Køb LOL julekalenderen 2023 her

Drenge julekalender, Julekalender med thomas tog, Disney julekalender, Disney pixar julekalender, Anderledes julekalendere til drenge, 2023 julekalender, Tog julekalender, Thomas Tog julekalender

Thomas Tog julekalender 2023

En spændende julekalender med Thomas Tog, der vil bringe glæde til alle små togelskere. Denne særlige julekalender er fyldt med overraskelser, der passer perfekt til julemåneden. Bag hver låge gemmer der sig en lille Thomas Tog mini-pakke, der vil tage barnet med på en eventyrlig rejse gennem julen.

Denne julekalender er en skøn måde at sprede julestemning og magi til børnene og lade dem tælle ned til den store dag.

Køb Thomas tog Julekalender 2023

Enhjørning julekalender, julekalender med enhjørning, julekalender til piger, pige julekalener, sjove julekalender til piger, unicorn julekalender,

Enhjørning julekalender

Julekalender med Enhjørning tema. Denne pakkekalender med 24 små overraskelser er perfekt til små fans af enhjørninger.

Enhjørning julekalenderen indeholder en overraskelse til hver dag i december frem til juleaften, som er gemt bag en låge der kan åbnes hver morgen. Blandt overraskelserne er der viskelæder, figur og meget andet.

Køb Enhjørning julekalender her

Barbie julekalender, julekalender med barbie, Julekalender til piger 2022, bedste julekalendere til piger,