Barbie julekalender, julekalender med barbie, Julekalender til piger 2022, bedste julekalendere til piger 2022, Dukke julekalender, legetøjsjulekalender til piger, julekalender til børn,

Oversigt: Julekalender med Barbie

Find årets flotteste julekalender med Barbie her

Vi har fundet 3 flotte Barbie julekalendere, perfekte til alle, som elsker den smukke og elegante Barbie Dukke.

De 3 julekalendere er forskellige i deres stil og indhold, men har Barbie som fælles tema.

Læs også >> 25+ bedste legetøjsjulekalender til børn

Note: Artiklen om Julekalender med Barbie er sidst opdateret D. 19/10 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Julekalender med Barbie

Barbie julekalender, julekalender med barbie, Julekalender til piger 2022, bedste julekalendere til piger 2022, Dukke julekalender, legetøjsjulekalender til piger, julekalender til børn

Barbie Vinter Eventyr Julekalender 2022

Barbies julekalender indeholder 24 eventyrlige gaver. Dyk, fly og udforsk det skønne Dreamtopia med dette års julekalender, som er spækket med spændende overraskelser. Kalenderen indeholder alt fra én Barbie, til kæledyr og massevis af eventyrlige accessoires som Barbie kan lege med.

Tæl ned til julen med Barbie og hendes daglige overraskelses gaver. Børn åbner Barbie-dukken på første dag, og afslører derefter en ny overraskelse dagligt i de næste 23 dage! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for at blande og matche og fortælle et nyt eventyr!

Køb Barbie julekalenderen her

Barbie julekalender, julekalender med barbie, Julekalender til piger 2022, bedste julekalendere til piger 2022, Dukke julekalender, legetøjsjulekalender til piger, julekalender til børn

Barbie Color Reveal Julekalender 2022

Fejr jul med Barbie og 24 dages overraskelsesgaver. Børn åbner Barbie-dukken på første dag i december, og afslører derefter en ny overraskelse dagligt i de næste 23 dage helt frem til juleaften!

I julekalenderen finder du blandt andet barbie støvler, en vinterjakke, øreringe og øvrige smykker samt søde små dyr som kan indgå i legen.

Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for at blande og matche i den fantasifulde leg.

Køb julekalenderen her

Barbie julekalender, julekalender med barbie, Julekalender til piger 2021, bedste julekalendere til piger 2021,
Barbie Color julekalenderen

Tæl ned til juleaften med Barbie og hendes 24 dages overraskelsesgaver. På første dagen får du en Barbie-dukke og i de næste 23 dage frem til juleaften får du hver dag et nyt outfit eller et lækkert tilbehør, som gør hende super styler til julen!

Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for at blande og matche.

Køb julekalenderen med Barbie her

Barbie julekalender, julekalender med barbie, Julekalender til piger 2021, bedste julekalendere til piger 2021,

Barbie julekalender 2022 – Barbie dag til nat kalender

Tæl ned til julen med Barbie og hendes 24 dages overraskelsesgaver.

Børn åbner Barbie-dukken på første dag i december, og afslører derefter en ny overraskelse dagligt i de næste 23 dage helt frem til juleaften!

Bag hver låge gemmer der sig en beklædningsgenstand eller accories som giver nye muligheder for at blande og matche de mange gaver fra Barbie julekalenderen.

Køb julekalenderen med Barbie her

På udkig efter andre julekalendere til din pige?

Julekalendere til piger, julekalender 2021, baby born julekalender, julekalender med baby born, julekalender til piger, pige julekalender, julekalender med dukke tøj

Baby Born Julekalender til piger

24 små låger – 24 overraskelser – 24 gange sjov med BABY born – Er baby born dit barns “baby”, så er her den perfekte julekalender.

Den vidunderlige julekalender med Baby Born indeholder skønne overraskelser i juletema. Julemanden har pakket 24 gaver ind til din lille Baby Born, indeholdende tøj og tilbehør til Baby Born.

Julekalenderen indeholder forskellige stykker tøj med julemotiv. Julemandshuen og glimmerbukserne er helt essentielle. BABY born har vinger og dekorative, matchende accessories på, mens hun venter på, at sokken bliver fyldt.

Køb Baby Born julekalender her

Julekalender med Disney, Frost julekalender 2021, Frost 2 julekalender 2021, Frozen julekalender, julekalendere til piger, julekalender til børn, julekalender med Frost, Julekalender med Anna og Elsa, Disney Julekalender

Frozen 2 julekalender 2022

Gå julen i møde med Sne dronningen Elsa, Prinsesse Anna og deres venner med denne Frost Julekalender.

Der er 24 låger i julekalenderen og bag hver ag dem gemmer der sig en fortryllende gave til den lille Frozen fan. Kalenderen indeholder gaver som 3D figurer, halskæde, tape,Lineal, Blyant, hår elastikker, armbånd og meget mere!

Køb Frozen 2 julekalender 2022 her!

LOL Julekalender 2020,  LOL Julekalender, julekalender med LOL, julekalender til piger, julekalender til børn, legetøjsjulekalender,

LOL Julekalender

L.O.L. Surprise Outfit of the Day til julen. Med mere end 24 overraskelser er der en L.O.L. overraskelse til alle L.O.L. fans hver dag i julen.

OOTD indeholder 24 låger med eksklusivt tilbehør til L.O.L. dukkerne + en eksklusiv L.O.L. dukke.

Køb LOL julekalenderen her

Enhjørning julekalender, julekalender med enhjørning, julekalender til piger, pige julekalener, sjove julekalender til piger, unicorn julekalender,

Enhjørning julekalender 2022

Julekalender med Enhjørning tema. Denne pakkekalender med 24 små overraskelser er perfekt til små fans af enhjørninger.

Enhjørning julekalenderen indeholder en overraskelse til hver dag i december frem til juleaften, som er gemt bag en låge der kan åbnes hver morgen. Blandt overraskelserne er der viskelæder, figur og meget andet.

Køb Enhjørning julekalender 2022 her

Barbie julekalender, julekalender med barbie, Julekalender til piger 2022, bedste julekalendere til piger,