Paw Patrol fødselsdag, fødselsdag Paw Patrol, Drenge fødselsdag, pige fødselsdag, Børnefødselsdag med Tema, Tema fødselsdag for børn, Paw Patrol masker, masker med hundene fra Paw Patrol, børnefødselsdag, fastelavns masker, masker til fastelavn, Fødselsdags konfetti, konfetti til børnefødselsdagen, Paw Patrol fødselsdags pynt, Swirls til fødselsdagen, drenge fødselsdag, Paw Patrol ballon, Paw Patrol Folie ballon, Folie ballon med Paw Patrol, børne fødselsdag, balloner til børnefødselsdag, Paw Patrol ballon, Paw Patrol Folie ballon, Folie ballon med Paw Patrol, børne fødselsdag, balloner til børnefødselsdag,

Paw Patrol fødselsdag: Borddækning og oppyntning

Super populært fødselsdagstema er lige nu Paw Patrol.

Paw Patrol er hurtigt blevet nogle af de mest populære helte til de mindste børn.

Skal du holde Paw Patrol fødselsdag for din søn eller datter så har vi her samlet alt du skal bruge for at dække det perfekte fødselsdags bord.

Paw Patrol har efterhånden været så populær længe at der er kommet flere forskellige fødselsdagstemaer og derfor kan du få f.eks Paw Patrol servietter til både drenge og piger og i flere forskellige varianter. I denne oversigt har vi fokus på et tema som passer sammen på kryds og tværs.

Start med Paw Patrol invitationerne og så er du godt på vej til en fantastisk Paw Patrol fest.

Indlægget er inddelt i følgende kategorier:

Læs også >> Traktor fødselsdag: Gratis invitationer, bordkort, kagepynt og menu

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 13/5 2024. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Paw Patrol fødselsdags borddækning

Paw patrol paptallerkner, Paw patrol fødselsdag, fødselsdag med Paw patrol, paptallerkner med Paw patrol, bordopdækning med Paw patrol,

Store Paw Patrol paptallerkner

Super seje Paw Patrol paptallerkner med karaktererne Skye, Rubble, Chase og Marshall fra Adventure Bay.

Der er 8 Paw Patrol paptallerkner i hver pakke som hver har en diameter på 23 cm. Dette design findes også i servietter, dug og papkrus, som alle kan ses i dette indlæg.

Pris: 32 kr – Køb alt til Paw Patrol fødselsdagen her

Borddækning til Paw patrol fødselsdag, Paw patrol paptallerkner, Paw patrol fødselsdag, fødselsdag med Paw patrol, paptallerkner med Paw patrol, bordopdækning med Paw patrol, drenge fødselsdag,

Små Paw Patrol paptallerkner

Paw Patrol paptallerkner med de seje hunde fra Adventure Bay.

Der er 8 Paw Patrol paptallerkner i hver pakke som hver har en diameter på 18 cm, og derfor de små paptallerkener, som passer godt til mange børnefødselsdage.

Dette design findes også i servietter, dug og papkrus, som alle kan ses i dette indlæg.

Pris: 25 kr – Køb alt til Paw Patrol fødselsdagen her

Paw patrol papkrus, papkrus med Paw patrol, drenge fødselsdag, børnefødselsdag tema,

Paw Patrol papkrus

Skønne papkrus til en børnevenlig Paw Patrol fødselsdag.

De fine Paw Patrol papkrus er perfekte til saftevand, juice og sodavand. 

I hver pakke er der 8 Paw Patrol papkrus. Papkrusene kan indeholde 250 ml.

Pris: 29,95 kr – Køb Paw Patrol krus til fødselsdagen her

Paw patrol dug, dug med Paw Patrol, fødselsdags dug, Fødsesldag med Paw Patrol, super helte hunde fødselsdag, børnefødselsdag med tema, gode fødselsdagsteamer til børn,

Paw Patrol Dug

Flot og festligt Paw Patrol dug til børnefødselsdagen.

Dugen er i farverne rød og blå med hundepoter samt billeder af de populære vovser fra Adventure Bay. Paw Patrol dugen er i plastik, hvilket betyder den kan nemt tørres af og dermed anvendes igen og igen. Dugen måler 120 cm x 180 cm.

Pris: 69,95 kr – Køb Paw Patrol dug her

Paw patrol dug, dug med Paw Patrol, fødselsdags dug, Fødsesldag med Paw Patrol, super helte hunde fødselsdag, børnefødselsdag med tema, gode fødselsdagsteamer til børn,

Paw Patrol dug i regnbuens farver

Giv din Paw Patrol fødselsdag det ultimative touch med denne skønne Paw Patrol dug, dekoreret med charmerende motiver af de elskede Paw Patrol-helte og nuttede hundepoter. Denne dug er den perfekte tilføjelse til fødselsdagsfesten, hvor Paw Patrol-temaet tager centerstage.

Med målene 120 x 180 cm passer dugen til de fleste borde og skaber en flot base for hele festbordet. Den er lavet i papir for let oprydning uden at gå på kompromis med stilen.

Paw Patrol dugen er ikke kun en praktisk løsning, men også en dekorativ detalje, der fuldender temaet og skaber en festlig atmosfære. Lad bordet være et blikfang og lad Paw Patrol-heltene være med til at gøre dagen mindeværdig for fødselaren og alle gæsterne.

Pris: 74,95 kr – Køb Paw Patrol dug her

Fødsesldag med Paw Patrol, super helte hunde fødselsdag, børnefødselsdag med tema, gode fødselsdagsteamer til børn, Paw patrol servietter, servietter med Paw Patrol

Paw Patrol Servietter

Smukke Paw Patrol servietter til børnefødselsdagen i samme stil som tallerknerne.

Hver pakke indeholder 16 Paw Patrol servietter. På servietterne kan man se Chase, Marshall, Skye og Rubble. Hver serviet måler 33 cm x 33 cm.

Pris: 34,95 kr – Køb Paw Patrol servietter her

servietter med Paw Patrol, Paw Patrol servietter, børnefødselsdags med Paw Patrol

Paw Patrol Servietter

Flotte Paw Patrol servietter med de legesyge hunde Chase, Marshall og Rocky og Rubble fra Adventure Bay i samme stil som tallerknerne.

Hver pakke indeholder 20 Paw Patrol servietter. Hver serviet måler 33 cm x 33 cm.

Pris: 39,95 kr – Køb Paw Patrol servietter her

Paw Patrol balloner og festpynt

Guirlande til fødselsdagen, børenfødsesldags guirlande, Paw Patrol Guirlande,

Fødselsdags Guirlande

Denne guirlande danner ordet Happy Birthday (Tillykke med fødselsdagen på engelsk) og har de forskellige Paw Patrol hvalpet på designet.

Guirlanden måler 180 cm x 15 cm meter. Banneret vil med sikkerhed pynte til fødselsdagen med Paw Patrol tema.

Pris: 64,95 kr – Køb guirlanden her

Paw Patrol balloner, balloner til børnefødselsdagen, fødselsdagsballoner

Balloner med Paw Patrol

Pynt flot op til Paw Patrol fødselsdag med disse skønne balloner med motiv af de legesyge hunde samt hundepoter.

Disse flotte Paw Patrol balloner er perfekte til børnefødselsdagen med Paw Patrol tema.

Der er 6 Paw Patrol balloner i én pakke – 2 røde balloner, 2 gule balloner og 2 blå balloner. Ballonerne er 28 cm lange, når de er pustet op

Ballonerne kan pustes op med både luft og helium

Pris: 29 kr – Køb ballonerne her

Paw Patrol masker, masker med hundene fra Paw Patrol, børnefødselsdag, fastelavns masker, masker til fastelavn

Paw Patrol masker

Skru op for fødselsdagsstemningen til Paw Patrol fødselsdag med disse skønne hunde masker!

Hver pakke indeholder 8 masker: 2 x Rubble, 2 x Skye, 2 x Marshall og 2 x Chase. Maskerne er lavet i pap

Læg én ved hver tallerken og se glæden i gæsterne øjne – perfekt til børnefødselsdagen.

Pris: 49,95 kr – Køb maskerne her

Fødselsdags konfetti, konfetti til børnefødselsdagen, Paw Patrol fødselsdags pynt, Swirls til fødselsadgen, drenge fødselsdag

Paw Patrol Swirl dekorationer

Paw Patrol-dekorationer til at krydre fødselsdagsfesten! Disse dekorationer er designet med Paw Patrol-temaet og vil helt sikkert tilføre ekstra charme til festen.

Pakken indeholder 6 dekorationer, hver måler 60 cm. Efter festen kan du også overveje at hænge dem op på børneværelset for at bevare minderne.

Pris: 54,95 kr – Køb Paw Patrol dekorationen her

Fødselsdags konfetti, konfetti til børnefødselsdagen, Paw Patrol fødselsdags pynt, Swirls til fødselsadgen, drenge fødselsdag

Paw Patrol fødselsdags Swirls

Pynt op med de super seje vovser med disse sjove swirls. Hæng dem lige præcis, hvor du vil og kombiner gerne med både guirlande og balloner for en flot og varieret oppyntning til Paw Patrol fødselsdag. 

Du får 6 flotte swirls med Paw Patrol tema 3 swirls er med motiv fra Paw Patrol, mens de øvrige 3 er flotte twists.

Pris: 44,95 kr – Køb dem her

Fødselsdags konfetti, konfetti til børnefødselsdagen, Paw Patrol fødselsdags pynt, pynt til fødselsdagen

Paw Patrol Konfetti

Du får hele 34 gram i denne pose (storpakke) med flot konfetti mix. Dæk også bordet med matchende paptallerkner, krus, dug og servietter for det flotteste og sejeste bord til Paw Patrol fødselsdag.

Pris: 34,95 kr – Køb dem her

Slikposer til børnefødselsdagen, børnefødselsdag slikpose, drenge fødselsdag, fødselsdag for piger

Paw Patrol slikposer

Skal de have slikposer til fødselsdagen, så er disse perfekte til det. Der er 6 slikposer i hver pakke som måler 23,5 cm høj 0g 16,5 cm bred.

Pris: 19,95 kr – Køb dem her

Paw Patrol fødselsdag, fødselsdag Paw Patrol, Drenge fødselsdag, pige føselsdag, Børnefødselsdag med Tema, Tam fødselsdag for børn

Paw Patrol Fødselsdag

En Pote-sitiv Fejring for de Små Paw Patrol fans, når årets tema fødselsdag skal holdes.

En Paw Patrol-fødselsdag er den ultimative måde at bringe deres yndlingshelte til live på. Fra Marshall’s ildbekæmpningsevner til Skye’s luftakrobatik, kan en Paw Patrol-fødselsdag være lige så spændende som en episode af det elskede animerede show.

I denne artikel kan du finde dekorationer til at bringe Paw Patrol-universet til liv. Alt fra Paw Patrol dug, kopper og tallerkner til smukke dekorationer og festlige balloner.

Paw Patrol-kage: Ingen fødselsdags er komplet uden en imponerende kage. Skab et mesterværk ved at lave en kage med figurer af Paw Patrol. Alt det kan du finde inspiration til her.

En Paw Patrol-fødselsdag er mere end bare en fest; det er en dag fyldt med fantasi og leg. Gennem farverige dekorationer, sjove lege og deltagelse af de elskede karakterer skaber du et mindeværdigt øjeblik for den lille fødselar og alle gæsterne. Så kast dig ud i eventyret og fejr dagen med pote-sitivitet og smil.