PIXI julekalender til børnene

pixi julekalender, julekalender pixi,

Indlægger er lånt fra Julegavertilalle.dk


Er de mindste i familien klar til jul? Årets julekalender er en PIXI-julekalender, som indholder 24 indpakkede pixibøger. Bøgerne skaber sammen et juleeventyr fra byen Vorby.

Pixi bøgerne har været populære igennem flere generationer, og med god grund, både formatet og historien er nemlig med til at skabe et pixi-univers!

Pixi bogen har sin oprindelse helt tilbage i 1953, hvor Illustrationsforlaget med Per Carlsen udstillede en “Pixi-bog” på en messe i Frankfurt. Carlsen havde fået ideen fra USA, hvor en “pixie” er en lille skovtrold eller alf. Siden 1953 er der blevet skabt et utal af pixi bøger – herunder en pixi julekalender!

Juleeventyret i pixi bogs julekalenderen

Historien udspiller sig i vorby, hvor julefreden kommer alvorligt i fare! Heldigvis er der både foretagsomme nisser, katte og børn, som kan skride til handling, når det virkelig gælder og sammen er de med til at skabe et ægte juleeventyr!

Læs en historie om dagen i december, og se om der bliver julefred i Vorby før juleaften! Med Pixi-bøger hver eneste dag i december er julen reddet!

1928736_1

Bag om pixi bog julekalenderen

Pixi bogs julekalenderen er udarbejdet af Jan Mogensen, og indeholder 24 pixi-bøger, der er klar til at blive pakket op og læst hver eneste dag frem til juleaften.

Snyd ikke dit barn for en sjov historie hver eneste dag – de vil elske “Pixi julekalender”.

Pris: 199,95 kr – Gå til shop
Gem

Gem

Gem

You may also like...