PIXI julekalender til børnene

Julekalender med små historier, historie julekalender, julekalender med bøger til børn, bøger til børn julekalender, julekalender til piger, julekalender til drenge,pixi julekalender, julekalender pixi,

Er de mindste i familien klar til jul?

Årets julekalender er en PIXI-julekalender, som indholder 24 indpakkede pixibøger. Bøgerne skaber sammen et juleeventyr fra byen Vorby.

Pixi bøgerne har været populære igennem flere generationer, og med god grund, både formatet og historien er nemlig med til at skabe et eventyrligt pixi-univers!

Pixi bogen har sin oprindelse helt tilbage i 1953, hvor Illustrationsforlaget med Per Carlsen udstillede en “Pixi-bog” på en messe i Frankfurt. Carlsen havde fået idéen fra USA, hvor en “pixie” er en lille skovtrold eller alf. Siden 1953 er der blevet skabt et utal af pixi bøger – herunder en pixi julekalender!

Pixi bøgerne findes med et utal af forskellige historier, som både børn og forældre kan læse højt for hinanden. Ens for alle bøgerne er det lille kompakte og kvadratiske format.

Juleeventyret i pixi julekalenderen

Historien udspiller sig i Vorby, hvor julefreden kommer alvorligt i fare og stemningen er ikke god! Heldigvis er der både foretagsomme nisser, katte og børn, som kan skride til handling, når det virkelig gælder og sammen er de med til at skabe et ægte juleeventyr i Pixi julekalenderen!

Læs én del af historie hver dagen frem til jul, og se om der bliver julefred i Vorby før juleaften! Med Pixi-bøger hver eneste dag i december er den gode julestemning i hjemmet reddet!

pixi julekalender, julekalender med pixi bøger, pixi bøger julekalender, julekalender med historier, julekalendere til børn, julekalendere til piger, julekalendere til drenge

Bag om pixi bog julekalenderen

Pixi bogs julekalenderen er skabt af Jan Mogensen, og indeholder 24 pixi-bøger, der er klar til at blive pakket op og læst hver eneste dag frem til juleaften.

Snyd ikke dit barn for en sjov historie hver eneste dag – de vil elske Pixi julekalenderen.

Pris: 249,95 kr – GÅ TIL SHOP

Find flere julekalendere her:

10 fede og anderledes julekalendere til piger!

25+: De bedste legetøjsjulekalender til børn

10 seje og anderledes julekalendere til drenge!

Indlægger er lånt fra Julegavertilalle.dk

You may also like...