Pufs til børneværelset

skamler tilbørn, børneskamler, skammel børneværelse,

Indretning med puf på børneværelset, giver mulighed for ekstra siddepladser uden et større møbel tager gulvpladsen. Den er nem at flytte på så det er nemt at fjerne den, hvis guldpladsen skal bruges fuldt ud, f.eks når der leges.

Der findes et stort udvalg af puffer i forskellige designs, lige fra den meget gammeldags type, som jeg husker fra vores bedsteforældres hjem, til mere moderne designs af kendte møbel- og interiør designere. De findes i mange materialer, lige fra strik/tekstil til bambus/træ og mere alternative materialer.

Puf med opbevaring

En del designs er beregnet til opbevaring og de er oplagte til at opbevare legetøj eller sengetøj. Puffer med opbevaring er ofte større og tungere end puffer uden opbevaring og derfor kan det være oplagt at finde en model med hjul på. Overvej om du har brug for mere opbevaring i rummet.

Alternativer til en puf

Hvis du synes en puf er for tung til din indretning, så findes der muligheder i en taburet eller skammel. Der findes utrolig mange kreative og lækre designs, som indbyder til at en taburet eller en skammel kan stå fremme og være en del af indretningen. Overvej om dine skammeler skal være af en slags eller om det kunne være fint med forskellige modeller.

Puf på børneværelset

En puf, synes jeg er rigtig praktisk, idet en puf kan bruges til at sidde på, opbevare legetøj i og til at klatre op på. Den er også rigtig god til babyværelset, idet det er et blødt møbel uden skarpe kanter.

Jeg har ledt og fundet de fineste design af puf, taburet og skammel til børneværelset, i forskellige designs, alt efter børnenes alder.

Skammel-børneværelse

1) Skammel fra Koziol til kr. 499,–

2) Puf fra Hemp i grå strik til kr. 1249,-

3) SOULMATE Puf til børneværelset fra Roommate til kr. 600,-
You may also like...