Sådan laver du årets bedste fødselsdag
Børn fortjener den bedste mulige fødselsdag, hvert eneste år.

Når man er en lille pige eller dreng er fødselsdagen en af årets bedste dage. Ungerne har også ofte idoler eller hobbyer som de ønsker skal være temaet for deres fødselsdag.

Fødselsdage med et specielt tema er nok kommet for at blive ogg faktisk fødselsedage med temaer eksisteret i mange år. De sidste 10 år er det dog blevet et større hit at have et fødselsdagstema og gerne så gennemført som overhovedet muligt.

Disney fødselsdage er særligt populær, fordi Disney har mange skønne karakterer med gennemførte temaer og farver. Har du et barn der er helt vild med f.eks. Frost, Minnie Mouse, Disney prinsesserne, Anders And eller en helt anden Disney figur – så er det oplagt at denne figur skal danne temaet for barnets kommende fødselsdag. Siden har også temaer som dyr, fodboldt, dinosaurus, Hello Kitty og Lego.

Alletiders dag har fokus på at tema fødselsdage ikke behøver var super dyrer og det er en fødselsdags inspirations side som er fyldt med ideer til mad, kage, dekoration, bordpynt, invitationer eller lege til den kommende børnefødselsdag.

Bag om AlletidersDag

Alletidersdag er en hjemmeside drevet af 3 seje danske kvinder, med det formål at give mest mulig inspiration til årets ultimative børnefødselsdag uden at flå dig. På siden er der både inspiration til tema-fester, opskrifter, dekoration, sange, selskabslege og meget meget mere.

Som noget helt unik tilbyder Alletidersdag gratis downloads med f.eks. masker, bordkort, indbydelser, flagranke mm, så du kan bruge lidt flere penge på store gaver eller tema tilbehør. Står du på bar bund, i forhold til hvad du skal finde på til dit barns kommende fødselsdag, så kan det varmt anbefales at du kigger forbi Alletidersdag hvor der er masser af inspiration til årets børnefødselsdag.

Besøg Alletidersdag her

15354239_10154757090152445_278458243_o-1024x732
Gem

Gem

Gem