sangbøger til børn, sangbog til børn, klassiske sangbøger, de små synger, bøger med sange til børn, bog og ide sangbog, sangbog bog og ide, kendte børnesange, kendte børnesangbøger

Sangbøger til børn (og voksne)

Når man har små børn er en hyggelig fælles aktivitet at synge sammen.

Men for mange forældre kan de præciser tekster på de mange danske sangbøger til tider være et problem, og derfor er en sangbog en god hjælp.

I mange sangbøger til børn er der også billeder og illustrationer som hjælper børnene med at forstå meningen med sangen og hvad sangen handler om.

Note: Artiklen om Sangbøger til børn er sidst opdateret D. 27/11 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Vi har samlet en guide med vores 5 favorit sangbøger til børn.

Alle børn synger, sangbøger til børn, børnesangbøger, børnesang, bøger til børn

Alle Børn Synger – Børnenes sangskat

En sangbog til familien, børnehaven og skolen. Med nye og gamle klassikere indenfor børnesange. Alle børn synger indeholder alle de bedste børnesange.Her er både de velkendte, som er blevet sunget fra generation til generation, og med nyere kunstnere som Poul Kjøller, Sebastian, Shu-bi-dua og Halfdan Rasmussen. Fra børne-tv er der sange fra bl.a. Bamses Billedbog, Sigurds Bjørnetime og flere julekalendere. Alle sangene er forsynet med noder og becifring. Sangbogen er opdelt efter emner og genrer som fx Godmorgen, Fugle og andre små dyr, Dans og leg, Musikinstrumenter, I fuld fart, Drømme og historier, Gud og engle, Nisser og jul.

Alle børn synger indeholder desuden en CD med et udvalg af sangene.

Pris: 269 kr – Gå til shop

Sangbog-de-små-synger

De små synger sangbogen

De små synger er Danmarks måske mest klassiske sangbog for børn. Sangbogen indeholder de kendte og elskede sange og sanglege lige fra “Se den lille kattekilling” lige til Danmarks nationalsang fra 1823″Der er et yndigt land”

Bogen fås både som CD, papbog og som indbundet.

Pris: 199,95 kr – Gå til shop

sangbøger til børn, sangbog til børn, klassiske sangbøger, de små synger, bøger med sange til børn, bog og ide sangbog, sangbog bog og ide, kendte børnesange, kendte børnesangbøger

Gyldendals store sangbog for de små

Alle de børnesange, du kender i en ny og tidløs udgave, sat sammen, så der altid er en sang klar til hver en lejlighed. Her er godnatsange, morgensange, sanglege, sange om dyr og sange om rejser.

En perfekt blanding af gamle og nye sange – alle sammen akkompagneret af noder, becifringer, koreografi fra Gyldendal.

Pris: 199,95 kr – Gå til shop

Syng med Sigurd, sangbøger til børn, sangbog til børn, klassiske sangbøger, de små synger, bøger med sange til børn, bog og ide sangbog, sangbog bog og ide, kendte børnesange, kendte børnesangbøger

Syng med Sigurd

I “Syng med Sigurd” har Sigurd Barrett udvalgt, indspillet og illustreret 200 danske sange og salmer, som hele familien kan synge med på, og som kommer i to gennemillustrerede bøger samlet i én flot kassette.

Både de mindste og de ældste og dem midtimellem vil med garanti kunne finde en kendt favoritsang i blandt de 200 sange og salmer, som Sigurd Barrett har samlet til “Syng med Sigurd”.

Pris: 349,95 kr – Køb sangbogen her

Gurli gris, Gurli gris sangbog, sangbøger til børn, sangbog til børn, klassiske sangbøger, de små synger, bøger med sange til børn, bog og ide sangbog, sangbog bog og ide, kendte børnesange, kendte børnesangbøger

Gurli Gris’ musikafspiller – historier og melodier

Med Gurli Gris’ musikafspiller er der timevis af underholdning for de mindste. Den søde børnebog indeholder både de sjove historier om børnenes yndlingsgris og 15 melodier, som man kan lytte til og synge med på, mens man læser.

Bogen kommer med en tilhørende musikafspiller, som selv de mindste Gurli Gris-fans kan betjene. Derudover er Gurli Gris’ musikafspiller nem at tage med sig, så der kan synges, gryntes og læses uanset, hvor man befinder sig. Det har aldrig været nemmere at have sine yndlingshistorier og melodier med på farten!

Pris: 269,95 kr – Køb Gurli gris sangbogen her

sangbøger til børn, sangbog til børn, klassiske sangbøger, de små synger, bøger med sange til børn, bog og ide sangbog, sangbog bog og ide, kendte børnesange, kendte børnesangbøger

Gem

3 kommentarer til “Sangbøger til børn (og voksne)

  1. Pingback: 10 Kogebøger til børn (og deres forældre) - Børneværelset

  2. Pingback: 7 børnebøger med H.C. Andersens eventyr - Børneværelset

  3. Pingback: Økologiske babyolier til din baby - Børneværelset

Der er lukket for kommentarer.