Sangbøger til børn (og voksne)

sangbøger til børn, sangbog til børn, klassiske sangbøger, de små synger, bøger med sange til børn, bog og ide sangbog, sangbog bog og ide, kendte børnesange, kendte børnesangbøger

Når man har små børn er en hyggelig fælles aktivitet at synge sammen.

Men for mange forældre kan de præciser tekster på de mange danske sangbøger til tider være et problem, og derfor er en sangbog en god hjælp.

I mange sangbøger til børn er der også billeder og illustrationer som hjælper børnene med at forstå meningen med sangen og hvad sangen handler om.

Vi har samlet en guide med vores 5 favorit sangbøger til børn.

Alle-børn-synger
Alle Børn Synger – Børnenes sangskat

En sangbog til familien, børnehaven og skolen. Med nye og gamle klassikere indenfor børnesange. Alle børn synger indeholder alle de bedste børnesange.Her er både de velkendte, som er blevet sunget fra generation til generation, og med nyere kunstnere som Poul Kjøller, Sebastian, Shu-bi-dua og Halfdan Rasmussen. Fra børne-tv er der sange fra bl.a. Bamses Billedbog, Sigurds Bjørnetime og flere julekalendere. Alle sangene er forsynet med noder og becifring. Sangbogen er opdelt efter emner og genrer som fx Godmorgen, Fugle og andre små dyr, Dans og leg, Musikinstrumenter, I fuld fart, Drømme og historier, Gud og engle, Nisser og jul.

Alle børn synger indeholder desuden en CD med et udvalg af sangene.

Pris: 269 kr – Gå til shop

 

Sangbog-de-små-synger

De små synger

De små synger er Danmarks måske mest klassiske sangbog for børn. Sangbogen indeholder de kendte og elskede sange og sanglege lige fra “Se den lille kattekilling” lige til Danmarks nationalsang fra 1823″Der er et yndigt land”

Bogen fås både som CD, papbog og som indbundet.

Pris: 149,95 kr – Gå til shop

9788702122145

Gyldendals store sangbog for de små

Alle de børnesange, du kender i en ny og tidløs udgave, sat sammen, så der altid er en sang klar til hver en lejlighed. Her er godnatsange, morgensange, sanglege, sange om dyr og sange om rejser.

En perfekt blanding af gamle og nye sange – alle sammen akkompagneret af noder, becifringer, koreografi fra Gyldendal.

Pris: 199,95 kr – Gå til shop
Gem

You may also like...