hovedtelefoner til børn, høretelefoner til børn, sjove hovedtelefoner til børn, julegaver til børn, gaver til børn, musik til børn

Sjove hovedtelefoner til børnene

Hovedtelefoner til børn (også kaldt høretelefoner) skal både være brugbare og sjove.

iFrogz og eKids hovedtelefoner er geniale idet de beskytter børnenes øre mod høreskader.

Disse søde og sjove høretelefoner til børn kan begrænse lyden til maksimale 85 decibel.

De er naturligvis lavet i børnestørrelser og samtidig må selvfølgelig de gerne være sjove for børnene.

Høretelefoner til børn er en oplagt idé som accessories til iPad, tablet, mobil eller computeren, når der skal ses film, høres musik, spilles spil og lyttes til lydbøger.

Læs også >> 7 børnebøger med H.C. Andersens eventyr

Note: Artiklen om Sjove hovedtelefoner til børnene er sidst opdateret D. 10/2 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Sjove hovedtelefoner til børnene

prinsesse hovedtelefoner, hovedtelefoner til børn

iFrogz prinsesse hovedtelefoner

Hovedtelefoner med begrænset lyd til børn

Med disse hovedtelefoner er der både plads til god lyd, og til at have det sjov som prinsesse.

Ledningen er på 1.2 meter, så der er plads til at danse rundt mens prinsessen lytter til hendes favorit musik. Hovedtelefonerne er også perfekte til udklædningslege.

Pris: 149 kr – Læs mere her

Unicorn hovedtelefoner, unicorn høretelefoner, enhjørning hovedtelefoner, enhjørning høretelefoner, hovedtelefoner til børn

iFrogz Little Rocerz Unicorn hovedtelefoner

iFrogz Unicorn hovedtelefoner er perfekte til både at nyde favoritmusik eller lydbøger, og samtidig klæde sig ud som en sød og eventyrlig enhjørning. Hovedtelefonerne kommer i farven lilla med lyserød horn og små øre.

Hovedtelefonerne kan bruges til smartphones, tablets, computere, musikafspillere, og andre enheder der bruger standard 3.5 mm lydstik.

Pris: 149 kr – Se Unicorn hovedtelefonerne her

Katte hovedtelefoner, katteøre høretelefoner, sjove hovedtelefoner til piger, høretelefoner med katteøre

iFrogz Little Rockerz kat hovedtelefoner

Super søde katteøre hovedtelefoner perfekt til små piger.

Hovedtelefonerne leverer kvalitetslyd, og har en volumebegrænser på 85 decibel, der er anbefalet til børn, og dermed beskytter mod høreskader.

Hovedtelefonerne kan bruges til smartphones, tablets, computere, musikafspillere, og andre enheder der bruger standard 3.5 mm lydstik.

Pris: 149 kr – Se katte hovedtelefonerne her

hovedtelefoner til børn, børnehovedtelefoner, drage hovedtelefoner, gaver til 3 årige, gaver til drenge

iFrogz Little Rockerz Drage høretelefoner

Skal han eller hun være en sød lille orange drage mens de lytter til musik eller ser deres favorit programmer, så er disse søde hovedtelefoner perfekte.

iFrogz Little Rockerz er designet til børn der godt kan lide at have det sjovt mens de lytter til musik eller ser vidoer.

Pris: 149 kr – Se drage hovedtelefonerne her

hovedtelefoner til børn, børnehovedtelefoner, drage hovedtelefoner, gaver til 3 årige, gaver til drenge

iFrogz Little Rockerz bjørn høretelefoner

Søde små bamseøre hovedtelefoner til ham eller hende. De kan bruges til både at lytte musik, se film med eller som udklædning i en sjov og fantasifuld leg.

Pris: 139 kr – Se bjørne hovedtelefonerne her

Frost hovedtelefoner

Super flotte Frost hovedtelefoner med billeder af de to Frost prinsesser Anna og Elsa. Hovedtelefonerne er i top kvalitet, og har en stor polstret blød justerbar hovedbøjle, der sidder komfortabelt på hovedet, og er klar til mange timers brug.

Hovedtelefonerne er designet i flotte blå nuancer og har indbygget volume reduktion der sikrer at du trygt kan lade børnene anvende høretelefonerne. Passer til børn fra 3 år.

Pris: 149 kr – Se Frost hovedtelefonerne her

Frost hovedtelefoner, Frozen hovedtelefoner, Frozen høretelefoner, Frost høretelefoner, høretelefoner med Frost, gaver med Frost, Frozen hovedtelefoner

Frozen hovedtelefoner

Fede Frozen hovedtelefoner med illusioner fra Frost filmen og Disney slottet inde i hovedtelefonerne. De er lavet i top kvalitet med en stor polstret blød justerbar hovedbøjle, der sidder komfortabelt på hovedet, og er klar til mange timers brug.

Hovedtelefonerne har en indbygget mikrofon, så de kan bruges til at snakke i.

Pris: 409 kr – Se Frozen hovedtelefonerne her

Minnie Mouse hovedtelefoner, Minnie Mouse hovedtelefoner, Minnie Mouse høretelefoner, Minnie Mouse høretelefoner, høretelefoner med Minnie Mouse, gaver med Minnie Mouse, Minnie Mouse hovedtelefoner

Minnie Mouse Høretelefoner

Disney Minnie Mouse hovedtelefoner med stor lyserød sløjfe ovenpå og billeder af Minnie Mouse på siderne er perfekte til piger, som elsker musik og film.

Hovedtelefonerne leverer kvalitetslyd, og har en volumebegrænser på 85 decibel, der er anbefalet til børn fra 3 år, og dermed beskytter mod høreskader.

Ledningen er på 1.2 meter, så der er plads til at danse rundt mens børnene lytter til deres yndlings musik.

Pris: 229 kr – Se Minnie Mouse hovedtelefonerne her

Mickey Mouse hovedtelefoner, Mickey Mouse hovedtelefoner, Mickey Mouse høretelefoner, Mickey Mouse høretelefoner, høretelefoner med Mickey Mouse, gaver med Mickey Mouse, Mickey Mouse hovedtelefoner

Mickey Mouse Høretelefoner

Disney Minnie Mouse hovedtelefoner med billeder fra Mickey Mouse på siderne er perfekte til børn, som elsker musik og film.

Hovedtelefonerne leverer kvalitetslyd, og har en volumebegrænser på 85 decibel, der er anbefalet til børn fra 3 år, og dermed beskytter mod høreskader.

Ledningen er på 1.2 meter, så der er plads til at danse rundt mens børnene lytter til deres yndlings musik.

Pris: 239 kr – Se Mickey Mouse hovedtelefonerne her

2 tanker om “Sjove hovedtelefoner til børnene

  1. Pingback: 25+ Gaveideer: Gave til 2 årige piger | Børneværelset

  2. Pingback: 20+ Gaveideer: Gaver til 4-årige piger | Børneværelset

Kommentar er lukket