Ferm living lampe, Ferm living bil lampe, natlampe til børneværelset, lamper til børneværelset, søde natlamper, Gurli Gris natlampe, lampe med Gurli Gris, Gaver med Gurli gris, Gurli gris lamper, natlamper til børneværelset, natlamper til børn

Smarte natlamper til børneværelset

At vælge den rigtig natlampe til sit barn kan være en helt speciel opgave.

I denne guide finde du natlamper, som kan bruges på både pige- og drengeværelset.

En natlampe kan være med til at skabe tryghed når dit barn skal sove. En natlampe er også med til at sætte et personligt præ på barnets værelse og skabe hygge ved sengetid.

Læs også >> Fodbold fødselsdag: Borddækning og oppyntning

Note: Artiklen om Smarte natlamper til børneværelset er sidst opdateret D. 07/01 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Smarte natlamper til børneværelset

tranq-lilla-1

Twilight Turtle Natlampe

Natlampen forvandler børneværelset til en vidunderlig stjerneklar nattehimmel.

Twilight skilpadden kan vise nattehimlen i hele 3 forskellige farver: blå, rød og grøn.

Der medfølger en stjerneguide til skildpadden, så barn og forældre kan finde de mange stjernebilleder. Natlampen har desuden en automatisk sove funktion, således at den automatisk slukker efter 45 min.

Pris: 269 kr – Se Twillight Turtle lampen her!

Disney lampe, Disney Natlampe, Frozen lampe, Frozen natlampe, lampe med Elsa og Anna, Natlampe med Frost, Frost lampe

Frost Pop Up Natlampe

Den perfekte Disney Frost natlampe, denne bløde, 2 i 1 natlampe.

Du kan sætte lampen ned og se den lyse og hjælpe børnene med at sove. For at aktivere lommelygten, skal du blot tage den op, hvorefter den magisk tænder. Desuden kan lampen også bruges som lommelygte om natten.

Pris: 199,95 kr – Se Frost lampen her!

pigeværelse, pigeværelse bordlampe, bordlampe pigeværelse, bordlampe børneværelse, lamper til børneværelse, lamper til børn, smarte lamper til piger, seje lamper til piger, seje lamper til pigeværelse, søde lamper til pigeværelse,

 Sky lampe fra Ferm Living

Fed sky lampe fra Ferm Living i røget eg. Smuk dekorativ lys til børneværelset (passer både på pige og drenge værelset)

Denne skønne børnelampe bruger 2 stk G4 LED pærer (disse er ikke inkluderet). LED pærerne er gemt væk i en plastik boks, så små fingre ikke kan komme i kontakt med dem. Lampen benytter lav spænding og kommer med en transformer. 12 V adapter og EU-stik medfølger.

Pris: 399 kr – Gå til shop

pigeværelse, pigeværelse bordlampe, bordlampe pigeværelse, bordlampe børneværelse, lamper til børneværelse, lamper til børn, smarte lamper til piger, seje lamper til piger, seje lamper til pigeværelse, søde lamper til pigeværelse,
Ferm Living – Cloud Mint lampe

Sød børnelampe i træ fra Ferm Living. Denne skønne børnelampe bruger 2 stk G4 LED pærer. LED pærerne er gemt væk i en plastik boks, så små fingre ikke kan komme i kontakt med dem.

Lampen benytter lav spænding og kommer med en transformer. 12 V adapter og EU-stik medfølger.

Pris: 399 kr – Gå til shop

pigeværelse, pigeværelse bordlampe, bordlampe pigeværelse, bordlampe børneværelse, lamper til børneværelse, lamper til børn, smarte lamper til piger, seje lamper til piger, seje lamper til pigeværelse, søde lamper til pigeværelse, sky lampe, sky lampe til børneværelset

Sky lampe med farve og navn

Skylampen på produktbilledet er fremvist i mint grøn men alle lamper males på bestillingen. Som noget unikt kan denne lampe laves med barnets navn på.

Pris: 320 kr – Køb sky lampen med farve og navn her

pigeværelse, pigeværelse bordlampe, bordlampe pigeværelse, bordlampe børneværelse, lamper til børneværelse, lamper til børn, smarte lamper til piger, seje lamper til piger, seje lamper til pigeværelse, søde lamper til pigeværelse,

Panda natlampe fra Liewood

Super flot natlampe fra Liewood i en skøn creme farve. Panda natlampen er perfekt til børneværelset og giver en dæmpet belysning.

Den kan derfor bruges som vågelampe, hvis barnet er lidt bange for mørke. Er med 4 indbygget LED lamper.

Lampen er lavet af miljøvenligt silikone og er ekstra miljøvenlig fordi den bruger et stik til at lade den op i bunden. Du skal derfor ikke skifte batteri når den løber tør. I stedet skal lampen hver gang lades op (tager ca 3 timer) og herefter kan den lyse i op til 12 timer. USB-oplader medfølger.

Pris: 249 kr – Gå til shop

måne natlampe, natlampe til børneværelset, natlamper til børn, børneværelset indretning, indretning på børneværelset

Grå måne natlampe fra roommate

Skøn måne lampe fra roommate, der er med til at skabe en god stemning på børneværelset.

Lampen er lavet i pulverlakeret metal, er med e14 fatning / lille sokkel. Der er 1,5 m ledning med afbryder.

Cloud lampen er testet i henhold til gældende lovgivning / er testet hos anerkendt testinstitut. Der skal bruges led pære med max. 7 watt. Lampen måler 25,5 x 27 cm.

Pris: 475 kr – Køb natlampen her

stjernelampe, atlampe, natlampe til børneværelset, natlamper til børn, børneværelset indretning, indretning på børneværelset

Stjerne Natlampe

Denne bærbare natlampe og fakkel er perfekt til børneværelset og læsning i sengen. Natlampen har kølig glød i mærket. Du skal blot let vippe lygten og lyset vises magisk og når du sætter lommelugten ned forvandles lyset til en behagelig natlampe som slukker efter 2 minutter.

Pris: 149 kr – Køb natlampen her

stjernelampe, atlampe, natlampe til børneværelset, natlamper til børn, børneværelset indretning, indretning på børneværelset

Gro Clock dag/nat ur

Hvordan får du dine børn til at forstå hvornår det er tid til at komme op? Det kan være så simpelt som bliv i sengen indtil du ser solen!

Denne opdaterede version af gro-clock benytter sjove billeder af stjernerne og solen, til at kommunikerer hvornår det er tid til at sove videre, og hvornår det er tid til at komme op.

Denne opdaterede version af Gro-clock tillader forældre at vælge om digitaluret skal vises eller ej under nedtællingen af stjernerne, så ældre børn kan lære den digitale tid udover at kigge efter solens ankomst på skærmen.

For de mindste der ikke helt har lært klokken endnu, kan dette ur være en stor hjælp til, at vise hvornår man skal sove og stå op.

Man indstiller nemt uret til den tid barnet skal stå op, så viser uret måne og stjerner som aftager i løbet af natten. Vågner barnet i løbet af natten og kan se der stadigvæk er stjerner og måne på uret, ved det at de skal ligge sig ned i sengen igen og sove indtil den glade sol kommer frem. Når solen kommer frem må barnet gerne stå op.

Uret er samtidig en vågelampe, da dette lyser blidt op hele natten.

Pris: 299 kr – Køb natlampen her

natlampe til børneværelset, natlampe til drengeværelset, natlampe til drenge, natlampe til piger, natlampe til børn, børneværelse indretning, indretning af børneværelse

Natlampe med ugle

En sød natlampe med sovende ugle, hvor lysstyrken kan tilpasses, timer kan sættes til og kan lyse i 9 forskellige farver.

Natlampen er lavet så den ligner en hvid ugle, ser sover. Lampen har en fjernbetjening, som let kan betjenes af både børn og forældre.

Ugle natlampen er stilren og passer derfor perfekt ind på både pige og drenge værelset

Pris: 299 kr – Køb ugle natlampe her

natlampe til børneværelset, natlampe til drengeværelset, natlampe til drenge, natlampe til piger, natlampe til børn, børneværelse indretning, indretning af børneværelse
Natlampe med bjørn

En sød natlampe med bjørn, hvor lysstyrken kan tilpasses, timer kan sættes til og kan lyse i 9 forskellige farver.

Natlampen er lavet så den ligner en bjørn. Lampen har en fjernbetjening, som let kan betjenes af både børn og forældre.

Bjørne natlampen er stilren og passer derfor perfekt ind på både pige og drenge værelset

Pris: 299 kr – Køb bjørn natlampe her

Gurli Gris natlampe, lampe med Gurli Gris, Gaver med Gurli gris, Gurli gris lamper, natlamper til børneværelset, natlamper til børn

Gurli Gris natlampe

Den perfekte Gurli Gris natlampe til børn.

Den fungere som en 2 i 1, der både er en natlampe og lommelygte. Når den står på bordet er den en natlampe. For at aktivere lommelygten, skal du blot tage den op hvorefter den magisk tænder.

Pris: 199,95 kr – Køb Gurli Gris natlampen her

Marshall Paw Patrol lampe, Paw Patrol natlampe, Natlampe Paw Patrol Marshall, Natlamper til børn, børnenatlamper
Paw Patrol natlampe med Marshall

Den perfekte Paw Patrol Marshall natlampe, som fungere som både natlampe og lommelygte. Når du sætter lampen ned lyser den som en natlampe. For at aktivere lommelygten, skal du blot tage den op hvorefter den magisk tænder.

Pris: 199,95 kr – Køb Paw Patrol natlampen her

Paw patrol natlampe, lampe med Paw Patrol, Gaver med Chase Paw Patrol, Paw patrol lamper, natlamper til børneværelset, natlamper til børn

Paw Patrol natlampe

Flot og funktionel Paw Patrol Chase natlampe. Lampen giver en dæmpet belysning, med et let tag kan lampen løftes op og bruges som en lommelygte. Anvender 2 x AAA batterier, som medfølger med natlampen.

Pris: 299 kr – Køb Paw Patrol natlampen her

 3D Sommerfugl børnelampe, 3D Sommerfugl natlampe, sommerfugle lampe, natlamper til børn,

3D Sommerfugl børnelampe

3D-LAMPE – Lyserød sommerfugl. Fantastisk virkelighedstro!

Giver et behageligt lys og monteres nemt på alle vægge. Inkl. 1 lampe, 1 bladklistermærke, vægpropper og skruer samt anvisninger. 23 cm. Til børn over 3 år.

Pris: 299 kr – Køb 3D sommerfugle natlampen her

pigeværelse, pigeværelse lampe med bami, bordlampe pigeværelse, lampe børneværelse, natlamper til børneværelse, lamper til børn, smarte lamper til piger, seje lamper til piger, seje lamper til pigeværelse, søde lamper til pigeværelse,

Ferm Living – My Deer lampe

Bambi lampen i træ fra Ferm Living sprænger nuttet-skalaen. Det søde motiv er ikke til at stå for, og skal børneværelset være bedårende, er den helt sikkert prikken over i’et.

Lampen giver et blødt behageligt lys, så den er også velegnet som vågelampe eller natlampe.

En børnelampe af høj kvalitet, hvor der selvfølgelig også er tænkt på sikkerheden. Derfor er pærerne gemt væk i en gennemsigtig boks, så små fingre ikke kan komme i kambolage med dem. Materiale: Røget eg og CE-testet

Pris: 410 kr – Køb Ferm living bambi lampen her

pigeværelse, pigeværelse bordlampe, bordlampe pigeværelse, bordlampe børneværelse, lamper til børneværelse, lamper til børn, smarte lamper til piger, seje lamper til piger, seje lamper til pigeværelse, søde lamper til pigeværelse,

Ferm Living – My Deer lampe (lyserød Bambi)

Bambi lampen i træ fra Ferm Living sprænger nuttet-skalaen. Det søde motiv er ikke til at stå for, og skal børneværelset være bedårende, er den helt sikkert prikken over i’et.

Lampen giver et blødt behageligt lys, så den er også velegnet som vågelampe eller natlampe.

En børnelampe af høj kvalitet, hvor der selvfølgelig også er tænkt på sikkerheden. Derfor er pærerne gemt væk i en gennemsigtig boks, så små fingre ikke kan komme i kambolage med dem. Materiale: Røget eg og CE-testet

Pris: 410 kr – Køb den lyserøde bambi her

pigeværelse, pigeværelse bordlampe, bordlampe pigeværelse, bordlampe børneværelse, lamper til børneværelse, lamper til børn, smarte lamper til piger, seje lamper til piger, seje lamper til pigeværelse, søde lamper til pigeværelse,

Ferm Living – Luftballon Lampe (lyserød)

Fin og bedårende luftballon lampe, hvor børnene kan læse, lege og drømme under det bløde skær.

Dette laserskårede design er fremstillet af egetræsfiner og malet i en sart rosa. Lampen er et opløftende element i ethvert barns sove- eller legeværelse.

Pris: 495 kr – Køb den lyserøde luftballon her

Ferm living lampe, Ferm living bil lampe, natlampe til børneværelset, lamper til børneværelset, søde natlamper

Ferm Living – Bil lampe

Drenge og piger elsker biler, og det ved de hos Ferm living, der har designet den charmerende billampe til deres populære serie af børnelamper i træ. Et sikkert hit, når børneværelset skal indrettes.

Lampen udsender er blødt behageligt lys, så den fungerer også fint som vågelampe eller natlampe.

Materiale: Røget eg og CE-testet.

Pris: 410 kr – Køb Bil lampen her

Flydende LED lampe, Flydende LED natlampe, måne lampe, lamper til børn

Flydende LED lampe

En smuk og elegant LED lampe formet som månen.

Pris: 349 kr – Køb måne lampen her

 3D rød sportsvogn børnelampe, bil lampe, lampe med bil, natlamper til drenge, natlamper til børn,

3D rød sportsvogn børnelampe

3D-LAMPE – Rød sportsvogn. Fantastisk virkelighedstro! Giver et behageligt lys og monteres nemt på alle vægge. Inkl. 1 lampe, 1 sprække-klistermærke, rawplugs og skruer samt anvisninger. 33 cm. Fra 3 år.

Pris: 249,95 kr – Køb Sporsvogns lampen her

Pk mask lampe, pyjamasheltene lampe, lampe med PJ mask, Natlampe med Pj mask heltene, Natlampe til børneværelset, børneværelset natlampe

PJ Masks natlampe

Flot lampe med Gekko fra PJ mask / Pyjamasheltene. Hans arme er bevægelige, så du kan opsætte lampen, hvor du ønsker det.

Pris: 75 kr – Køb PJ mask lampen her

Pk mask lampe, pyjamasheltene lampe, lampe med PJ mask, Natlampe med Pj mask heltene, Natlampe til børneværelset, børneværelset natlampe

PJ Masks natlampe

Flot lampe med Owlette fra PJ mask / Pyjamasheltene. Hendes arme er bevægelige, så du kan opsætte lampen, hvor du ønsker det.

Pris: 75 kr – Køb PJ mask lampen her

Læs også >> Pyjamasheltene fødselsdag: Kage, borddækning og tema tilbehør

natlampe til børneværelset, natlampe til drengeværelset, natlampe til drenge, natlampe til piger, natlampe til børn, børneværelse indretning, indretning af børneværelse