Søde badetermometere til børnebadet

Badet er afgørende del af babys hygiejne og en vigtig kilde til afslapning.

Din babys hud er dog mere sensitiv overfor varmt vand end voksnes hud, og derfor er det vigtigt, at badevandet ikke er for varmt: både så baby ikke brænder sig, eller måske bliver bange for badet.

Den anbefalede badevandstemperatur er ca. 37°C mens temperaturen i rummet bør være omkring 22°C. Du aflæser nemt og sikkert temperaturen på vandet og i rummet med et af disse badetermometere. Med et badevandstermometer er du et skridt tættere på en dejlig badeoplevelse med din baby. Anbefalet varighed for babybadet er 5 minutter.

large_termometer-ray-blaa-21069

Brother Max bad & rum termometer – Ray

Ray termometeret er beregnet til at flydende i vandet og måle temperaturen, men Ray kan også samtidig bruges som legetøj. Hvis temperaturen er over 39 grader begynder displayet at blinke, og LCD-displayet gør den nem og hurtig at aflæse. Termometeret kan også bruges til at måle rumtemperaturen på f.eks. børneværelset.

Pris: 104,95 kr – Gå til shop

Ray badetermometeret fås også i lilla

large_Badetermometer-elefant-23560
Badetermometer som Elefant fra Mininor

Mininor badetermometer sødt designet som en grå elefant. Badetermometeret er vandtæt og kan måle imellem 0-50 grader. Bliver temperaturen for høj starter en alarm. Elefant termometeret er naturligvis fri for phthalater og produceret i overensstemmelse med EN71. Batteri inkluderet.

Pris: 89,95 kr – Gå til shop

Mininor Badetermometer – Pingvin

Pingvin badetermometer fra Mininor der kan måle temperaturen i rummet og vandet. Pingvin badetermometeret kan også bruges som badelegetøj i badekaret. Termometeret har digitalt display, som gør det let at aflæse. Badetermometeret har en alarm det reagerer hvis vandet er varmere end 39 grader. Mininors pingvin termometer er naturligvis uden phthalater.

Pris: 100 kr – Gå til shop

Oopsy Badetermometer fisk

Oopsy Badetermometer blå fisk til at måle badevandets temperatur. Er ikke legetøj, bør derfor kun bruges til at måle temperatur med. Måleenhed: 0-40 grader (+/- 1,5 grad) Materiale: ABS, indeholder ikke kviksølv.

Pris: 39,95 kr – Gå til shop

 
You may also like...