Søde hæklet tæpper til gulvet

hækklet tæppe, hækklet tæppe til børn, børneværelse, børneværelse tæppe, hæklettæppe børneværelse

Jeg har erfaret, at fra det øjeblik der er et tæppe på gulvet, så er det der børnene sidder og leger.

Derfor har jeg nu købt en hæklet gulvtæppe til hver af dem, til deres værelser og mit nye indkøb er allerede meget populært hos dem begge.

For at give inspiration til flotte tæpper til børneværelset har jeg har samlet en oversigt over de flotteste små tæpper, som nemt kan være inde på børneværelset, lige meget hvilken størrelse det har. Flere af tæpperne er miljøvenlige, hvilket er godt for både børnene og naturen.

Klik på billedet for at gå til shop

 

oyoy_verdenskort_t_ppe_the__orld_rug_image_oy_oy_

OYOY Tæppe Verdenskort

Skønt gulvtæppe fra Oy Oy med verdenskort, som støtter et godt formål. For hver solgt verdenstæppe donere Oy Oy til WWF, som hjælper med at redde isbjørne. Tæppet med kort over verden er perfekt til børneværelset. Mål: D 135 cm. Materiale: 100% bomuld, vævede og Hand trykt.

Bestil verdenskort tæppet her

GRADIENT GULVTÆPPE (SORT/HVID)

Sort/hvidt Gradient gulvtæppe fra Sebra. Hæklet gulvtæppe som vil pynte på børneværelset. Sebra tæppet er lavet af 100 % bomuld og måler Ø120 cm. Findes i flere farver.

Køb gulvtæppet til børneværelset her

 GULVTÆPPE med GUL STJERNE

Smallstuff hæklet gulvtæppe til børneværelset. Lad barnet sidde på tæppet i stedet for gulvet, når det leger. Gulvtæppet måler 120 cm i diameter, og det er lavet af 100 % bomuld. 

Køb gulvtæppet her

 

fit-2000x2000x100

Gulvtæppe med kanin fra bloomingville

Skyblåt gulvtæppe med kanin på skateboard,produceret af Bloomingville Mini. Mål:60x120cm. Tåler 40 grader i maskinen. 100% bomuld.

Se gulvtæppet til børneværelset her

303-082865_360

Frost gulvtæppe

Et super fint gulvtæppe til pigeværelset hos de piger der elsker Frost. Tæppet er med et billede at de smukke Frost prinsesser Elsa og Anna og tæppet måler 73 x 73 x 1 cm.

Køb Frost gulvtæppet her

 

You may also like...