Spiderman kage, nem kage med Spiderman, Superhelte fødselsdag, Fødselsdag med superhelte, Vaffelprint med Spiderman, Sukkerprint med Spiderman

Spiselige Spiderman kageprint til fødselsdagen

Skal årets kage laves med Spiderman tema?

Så er her en nem smutvej til at få den til at se super sej ud! Spiseligt papir med Spiderman fotos også kaldet Spiderman kageprint som kan sættes direkte på kagen.

Med disse spiselige Spiderman kageprint kan du forvandle en almindelig kage til et imponerende og tematisk mesterværk, der vil begejstre både børn og voksne.

Det spiselige papir, der er en slags usødet vaffeloblat, er det superenkelt at pynte en kage! Alt hvad du skal gøre, er at tage papiret ud af pakken og placere det ovenpå kagen og vupti, så har du en flot og festlig kage!

Spiderman om Spiselige Spiderman kageprint til fødselsdagen er et populært og super fedt fødselsdagstema hos børn i alle aldre.

De spiselige kageprint billeder kan bruges ovenpå fondant, marcipan, smørcreme, flødeskum, glasur og meget andet.

Læs også >> Flot Spiderman kagetilbehør til fødselsdagen.

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 28/11 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Spiselige Spiderman kageprint til fødselsdagen

Til små kager og muffins

Spiderman muffins, muffins med spiderman, spiderman kage, fødselsdag med Spiderman, mini sukkerprint med spiderman

Mini vaffelprint med Spiderman

Seje små vaffelprint med Spiderman som kan stikkes ned i f.eks muffins eller lagkagen sammen med et kagelys. I sættet er der 5 forskellige kageprint designs med Spiderman, to af dem med hans ansigt og 3 i sjove stillinger. Måler 6,5 cm i højden.

Pris: 29.95 kr – Køb dem her

Spiderman muffins, muffins med spiderman, spiderman kage, fødselsdag med Spiderman, mini sukkerprint med spiderman,

Mini sukkerprint med Spiderman

Spiselige mini sukkerprint med Spiderman – perfekt på muffins til børnefødselsdagen! Brug dem på dine cupcakes som pynt. I pakken er 12 forskellige vaffelprint kan du klippe ud her og dekorerer kagen til den specielle Spiderman fødselsdag

Pris: 24.95 kr – Køb dem her

Til store kager

Nem spiderman kage, Spiderman fødselsdagskage, fødseldag med spiderman, drenge fødselsdag

Spiderman og Venom kagetilbehør

Et super cool kageprint med Spiderman og Venom, den sorte Spiderman. Den traditionelle røde Spiderman er forrest og den sorte Spiderman bagerst i smarte action stillinger, samt Marvel Spider-man logoet. Måler 20 cm.

Pris: 39.95 kr – Køb Spiderman vaffelprintet her

Spiderman kage, nem kage med Spiderman, Superhelte fødselsdag, Fødselsdag med superhelte, Vaffelprint med Spiderman, Sukkerprint med Spiderman

Spiderman vaffelprint med logo

Med dette seje spiselige Spiderman kageprint er det super nemt at pynte fødselsdagskagen til drengefødselsdagen eller pige fødselsdagen. Måler Ø16 cm.

Pris: 39.95 kr – Se det her

Nem spiderman kage, Spiderman fødselsdagskage, fødseldag med spiderman, drenge fødselsdag

Sejt kageprint til fødselsdagskagen

Perfekt sukkerprint med Spiderman i action. Dette print måler ø20 cm og er perfekt på en rund fødselsdagskage til fødselsdagen.

Pris: 39.95 kr – Køb Spiderman sukkerprintet her

Ønsker du at finde mere inspiration til den kommende børnefødselsdag med Spiderman tema, så kan du finde inspiration her.

Fandt du ikke det rigtig kageprint til børnefødselsdagen? Få mere inspiration her.

Cars kage, Biler kage, Biler børnefødselsdag, fødselsdag med biler tema, god drenge fødselsdag

Vaffelpapir med Cars

Spiseligt rispapir med Lyner MC queen fra Disneys populære film Biler / Cars 3. Måler Ø20 cm.

Uanset om du er vært for en børnefødselsdag, en temafest eller bare ønsker at overraske og glæde en lille Cars-elsker, vil vaffelpapiret med Cars-design helt sikkert være et hit. Det er den perfekte måde at tilføje et strejf af magi og leg til dine vafler og gøre dem til en uforglemmelig oplevelse for alle.

Pris: 39.95 kr – Se det her

Sukkerprint Avengers, Sukkerprint Avengers kage, drengefødselsdag kage, Avengers fødselsdag

Sukkerprint med Avengers

Avengers er kendt fra Marvel og hvis du skal holde en superhelte fødselsdag, så er dette perfekt, for det er fyldt med 5 super seje superhelte. Måler Ø16 cm.

Pris: 34,95 kr – Køb det her

Sukkerprint Avengers, Sukkerprint Avengers kage, drengefødselsdag kage, Avengers fødselsdag, kageprint med Avengers, vaffelprint med Avengers

Sukkerfri vaffelpapir Avengers

Spiseligt vaffelprint med motiv af Avengers, kendt fra Marvel.

Med dette spiselige vaffelprint med motiv af Avengers, er det super enkelt at pynte en fødselsdagskagen, uden at du behøver en masse remedier eller at være professionel. Alt hvad du skal gøre er, at tage vaffelprintpapiret ud ad pakken, og placere det ovenpå kagen – vupti, så har du en flot og festlig kage til børnefødselsdagen! Måler 20 cm.

Pris: 39,95 kr – Køb det her

sukkerprint af fodbold bane, fodbold bane sukkerprint, fodboldkage, papir til fodboldkage, spiseligt papir til fødselsdagen, nem fodbold kage, sådan laver du en nem fodbold kage, sådan laver du en fodbold kage,

Fodboldbane sukkerprint (firkantet)

Spiseligt sukkerprint formet som en fodboldbane. Klar til at lægge ovenpå den færdige kage. En perfekt dekoration til fodboldelskeren! Størrelse: 20 x 30 cm.

Sukkerprint af fodboldbane – 20 x 30 cm.