Tsum Tsum: Disney samler bamser

tsum tsum, tsum tsum Disney bamser, hvad er tsum tsum, tsum tsum bamse, tsum tsum Disney prinsesse, tsum tsum superhelt, tsum tsum frost,

Tsum Tsum er navnet på Disneys unikke samle bamser, som er designet på nogle af Disneys mest populære karakterer.

Tsum Tsum bamserne findes kun i udvalgte figurer som f.eks Mickey Mouse, Anders And, Stitch, Peter Plys, Frost, og Star Wars.

Tsum Tsum blev første gang lanceret i Japan i 2013. I juli 2014 kom bamserne til USA og måneden efter til Disneyland Paris. Navnet kommer fra det japanske ord Tsumu der betyder at stable. Tsum Tsum kan nemlig stables oven på hinanden til en stor pyramide (hvis man har nok af dem). Der er indtil nu blevet solgt mere end 1.8 millioner på verdens basis.

Disneys Tsum Tsum findes i flere forskellige størrelser. Mini er 3,5 cm stor, Medium er 11 cm stor og Large er 17 cm stor. I Juni 2014 blev der introduceret en Mega størrelse som måler 21,5 cm på det japanske marked. Siden er der også blevet introduceret en Small, som måler 7,5 cm og en Micro som måler 2 cm.

Helt unik er der også blevet lavet en lille eksklusiv serie af musikalske Tsum Tsum som spiller musik.

1.  Elsa fra Frost musikalsk Tsum Tsum plysdukke
Denne Elsa Tsum Tsum-plysdukke er fremstillet i det blødeste plys og er en musikalsk nødvendighed for alle Frost-fans! Den yndige plysdukke har det sødeste broderede ansigtsudtryk samt nuttede detaljer på dragten, og den kan også spille ‘Let It Go’.
Denne Belle Tsum Tsum-plysdukke er en musikalsk nødvendighed til alle fans af Skønheden og Udyret! Fremstillet af superblødt materiale og spiller ‘Be Our Guest’ fra den animerede klassiker, når man trykker Belle i hånden.
Den nysgerrige havfrue er sødere end nogensinde i vores udgave som musikalsk Ariel Tsum Tsum-plysdukke! Den søde plysdukke har 3D-hale samt yndige søstjerne detaljer og spiller ‘Part of Your World’ fra filmen, når man trykker Ariel i hånden.
Superhelte og superskurke

De unikke små bamser findes også i et stort udvalg af Disneys superhelte og superskurke.

2. Lille Iron Man

Vil du gerne give din datter eller barnebarn en unik Disney Tsum Tsum med en af de klassiske figure fra Disney univers, så findes der også et stort udvalg af bamser som forestiller f.eks Mickey Mouse, Anders and eller Mini Mouse med forskellige temaer som f.eks Paris, Rom og London

Ganske få unikke Disney karaktere findes også Tsum Tsum kollektioner med 3 bamser i 3 forskellige størrelser. På Disneystore.dk kan du finde en kollektion med Peter Plys og Mini Mouse.

Der findes også et stort udvalg af Peter Plys Tsum Tsum bamser, du kan se dem her.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

You may also like...