10 fede Wallstickers til børneværelset

wallstickers børneværelse, børneværelse wallstickers, wallstickers til børn, klistermærker til børneværelset, wallstickers pigeværelset, wallstickers drengeværelset

Mangler børneværelset lidt på væggene?

En sjov og nem både at pynte væggene på er med wallstickers, som nemt kan tages på (og af) væggen.

Wallstickers er store klistermærker, som man kan placere på væggene, præcis som man ønsker. Derudover er wallstickers en nem måde at give børneværelset er tema, som f.eks Cirkus eller Rummet.

Vi har fundet en lang række flotte wallstickers som vil passe perfekt ind på børneværelset. Se dem her:

wallsticker, gaver til 2 årige, gaver til 2 årige piger, gaver til små piger, wallstickers børneværelset

Mimi lou wallsticker – Cirkus

Flot wallstickers med cirkustelt, løver, bjørne, kaniner og hvad der ellers hører sig til i et festligt cirkus. Frisen er en wallsticker og kan placeres på både væggen eller et møbel på børneværelset. De enkelte dele ligger hver for sig, så du kan sætte det op, som du ønsker. Mål: 5 meter.

Pris: 289 kr  – Gå til shop

mimilou-wallsticker-luftballoner-til-boern-fit-800x800x100

Mimi lou wallsticker – Luftballon

Wallstickers med flotte seje luftballoner med forskellige farver, mønstre og sjove skyer. Du eller dit barn  kan placere luftballonerne som i ønsker det.

Pris: 289 kr  – Gå til shop

chispum-wallsticker-luftballoner-fit-480x1000x100

Chispum wallsticker – Sort og hvide Luftballoner

De flotte luftballoner fra Chispum er wallstickers, som kan dekorere væggene på dit barns værelse. Luftballonerne kommer på et ark, som er 28x31cm, men kan skilles ad, så i selv bestemmer, hvor de skal hænge i forhold til hinanden.

Pris: 179 kr  – Gå til shop

verdenskort_wallsticker-p

Wallsticker Verdenskort

Et Verdenskort wallsticker er utrolig flot og ser stilfuldt ud på væggen, eksempelvis i stuen eller på børneværelset. lad dit barn drømme sig væk til alle de skønne steder der er på kloden. Wallstickers Verdenskort fås i flere størrelser og farver, så der helt sikkert er et verdenskort til din væg. Et verdenskort i sort er populært, men vælger du en af de mange andre mulige farver, kan du bruge verdenskortet til at skabe et rum med kulør – evt. i forening med andre wallstickers i farver. Et wallsticker verdenskort i hvid er bestemt heller ikke et dårligt valg, hvis du har en meget mørk væg.

Et wallsticker verdenskort kræver ingen billedramme, ingen søm og skruer og ingen huller i væggen. Med et verdenskort i form af en wallsticker slipper du for dumme huller i væggene. Verdenskort wallstickers fås i størrelserne: 50 x 28 cm, 75 x 43 cm, 100 x 56 cm., 150 x 86 cm., 175 x 100 cm. og 200 x 115 cm.

Pris fra: 95,20 kr – Gå til shop

mimi-lou-wallsticker-frise-m-zoologisk-have-fit-480x1000x100

Mimi lou wallsticker – Zoologisk have

Endnu en af de flotte wallstickers fra Mimi Lou. Denne er en wallsticker med motiver fra zoologisk have og er meget dekorativ både til pige- og drengeværelset. Wallstickeren er 5 meter lang, men den kan klippes op, så i selv kan bestemme, hvor motiverne skal være i forhold til hinanden.

Pris: 289 kr  – Gå til shop

giraf-wallsticker

Giraf højdemåler

Denne søde højdemåler består af en giraf og en sød lille abe. Der medfølger også tal og diverse pynt. Wallstickeren kommer i flere mindre dele, men når det er sat op på væggen, fylder den ca. 100 x 180 cm.

Pris: 175,20 kr  – Gå til shop

skaermbillede-2017-01-09-kl-23-48-19

Kæmpe træ med dyr og fuglehus

Dette store træ måler 150 x 135 cm når det er sat op på væggen. Wallstickeren består af et træ med blade og flere søde dyr. Den leveres i flere dele, som er fordelt på 2 ark.

Pris: 207,20 kr  – Gå til shop

skaermbillede-2017-01-09-kl-23-56-19

Wallsticker med Sjove dyr i trafikprop

Båt båt. Der er kaos i trafikken, hvor en lillebitte mus i sin lille bil har fået motorstop, så det står op med røg. Bag ved venter blandt andre en giraf, en gedebuk og flere dyr på at komme frem. Over dem svæver et luftskib, der kan skue ud over den uheldige situation på landjorden. En rigtig sød wallsticker, der vil pynte på børneværelset.

Pris: 69 kr  – Gå til shop

Seje selvlysende Wallstickers

mimi-lou-wallsticker-prikker-selvlysende-fit-480x1000x100

Mimi lou wallsticker – Prikker (selvlysende)

Wallsticker fra Mimi Lou med selvlysende prikker og en enkelt stjerne. Sæt evt. prikkerne op, så de former et juletræ og flyt dem rundt, når julen er ovre, så de danner et stjernebillede i stedet for.

Pris: 129 kr – Gå til shop

mimi-lou-wallsticker-rummet-selvlysende-fit-480x1000x100

Mimi lou wallsticker – Rummet (selvlysende)

Sej selvlysende wallsticker fra Mimi Lou med motiver fra rummet. Lad dit barn falde i søvn i lyset fra fjerne galaxer. Wallstickeren er nem at sætte op og fjerne igen uden at ødelægge væggen. Du får den bedste selvlysende effekt, hvis den hænger i nærheden af noget lys fra enten en lampe eller vinduet. Den måler ca. 60 cm i diameter.

Pris: 299 kr – Gå til shop

Gem

Gem

Gem

You may also like...