Zombie kostume, zombie kostumer til piger, børne zombie kostumer, kostumer til børn, halloween kostumer til børn,

Zombie drenge kostume til halloween

Halloween har, modsat fastelavn, til formål at være skræmmende og uhyggeligt.

På allerhelgens aften kan den ikke få for lidt med falsk blod, spøgelseshår, vampyr tænder og ikke mindst zombie kostumer. 

Halloween er for amerikanerne en gammel tradition. I Danmark er det en nyere tradition, som vi har taget til os, som en mulighed for at skræmme naboerne, holde en uhyggelig fest og klæde både børn og voksne skræmmende ud.

Den perfekte udklædning til ungerne til Halloween / Allerhelgens aften er et Zombie kostume til børn. I denne artikel har vi valg at have fokus på Zombie kostumer til drenge (se zombie kostumer til piger her)

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 20/9 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

 

 

Zombie Fange kostume

Zombie fange kostume til drenge og piger, der består af håndjern, sort og hvid-stribede bukser, bluse og hat med blodpletter. Fuldend looket med uhyggelig ansigtsmaling, og du har det perfekte uhyggelige kostume til halloween.

Køb Zombie kostumer her

Zombie læge kostume

I dette uhyggelige kostume er du klar til at sprede skræk og rædsel ved den kommende halloweenfest! Kostumet indeholder: Trøje med tryk, Bukser, Maske og Stetoskop.

Køb Zombie læge kostume her

 

Mumie kostume til drenge

En mumie er det perfekte kostume til halloween. Kostumet indeholder: Morphsuit med lynlås, Aftagelig ansigtsmaske, der er forsynet med velcro og gennemsigtig dragt. Dragten er ganske perfekt, når det er tid til en slikrunde ved halloween eller fastelavn.

Køb Mumie kostume her

Zombie kostume, zombie kostumer til piger, børne zombie kostumer, kostumer til børn, halloween kostumer til børn, pirat zombie, zombie pirat

Zombie kostume til drenge

Zombie dreng i en blodig pyjamas er det perfekte kostume til barnet, der vil sprede skræk til Halloween! Kostumer indeholder pyjamas med trøje og bukser.

Køb Zombie kostumet her

Zombie kostume, zombie kostumer til piger, børne zombie kostumer, kostumer til børn, halloween kostumer til børn, pirat zombie, zombie pirat

Evil Eye Kostume til Halloween

Hvis du vil sprede skræk og rædsel til halloween, kan du nøjes med at hoppe i denne dragt! Vedkommende, der møder dit onde blik, vil blive paralyseret! Kostumet indeholder trevlet særk, bælte og maske med batteridrevne evil eyes. Masken har en on/off knap, som styrer de lysende røde øjne.

Køb Halloween kostumet her

Zombie kostume, zombie kostumer til piger, børne zombie kostumer, kostumer til børn, halloween kostumer til børn, skoledreng zombie, zombie skoledrenge

Zombie Skoledreng Kostume

Uhyggeligt zombiekostume til børn – skoledrengen, der blev forvandlet til en zombie! Perfekt til halloween! Kostumet indeholder: jakke med fast syet skjorte, slips, bukser. Materiale: 100% Polyester.

Køb Halloween kostumet her

↓↓↓

Mangler du inspiration til andre kostumer til drenge?

 

halloween kostume til børn, populære halloween kostumer til børn, børne halloween kostumer, skelet kostume til halloween, drenge kostume til halloween, halloween 2018, halloween 2019

Selvlysende Skelet kostume

Et selvlysende skelet kostume der lyser op i mørke og spreder en spooky stemning til Halloween! Perfekt til børn der skal ud på “slik eller ballade”-runden til Halloween! Ansigtsmasken kan tages af.

Køb skellet kostumet her

Dark Knight – Batman kostume

Klæd dig ud som Gothams forkæmper nr. 1, Batman The Dark Knight. Dette er det perfekte kostume til de drenge, som vil klæde sig ud som superhelte til fastelavn og halloween.Batman kostumer er designet med en lang række flotte detaljer.Officielt licenseret produkt som indeholder:  Overall med muskler og fast syet skoovertræk, maske, kappe og bælte. Pris: 299 kr.

Køb Batman kostumet her

 

Superman kostume til fastelavn

Blev super seje Superman til fastelavn, med dette kostume. Superman er en klassisk superhelt, kendt for at rede dagen og være bum stærk. Dette superman kostume er et Officielt licenseret produkt. I sættet medfølger dragten og superhelte kappen. Pris: 299 kr.

Køb Superman kostume her

 

Find Holger kostume

Er der nogen, der har set Holger? Han har formået at gemme sig og forsvinde i et virvar af andre ting. Men hvis du ser nøje efter, kan det være, at du finder ham i hans stribede trøje. Et sjovt kostume til dem, der elsker at lege gemme!

Køb “Find Holger” kostume her

udklædningsmasker, fastelavnsmasker, halloweenmaker, masker til fastelavn, udklædningsmasker, makser til udklædning, gratis masker, gratis fastelavnsmasker, gratis masker til fastelavn, gratis halloween masker, gratis masker til halloween, frankenstein maske, maske med frankenstein, frankenstein pige, pige frankenstein

Hvad er Halloween og hvorfor holder vi det?

Halloween fejres hver år D 31. oktober. Traditionen kom formentligt til USA sammen med efterkommere af de hedenske keltere. Samme dag fejrede kelterne nemlig nytår under navnet ‘Samhain’ omkring 8-900 f.Kr – en dag, der bød på uhygge og rædsler for den keltiske befolkning. Kelterne mente, at på denne sidste dag i året rejste de døde sig fra graven for at hjemsøge de levende og finde vej til dødsriget.

Den moderne måde at fejre Halloween på kom frem for omkring 150 år siden i USA og siden har mange danskere taget traditionen om spøgelsesfest, græskar og uhyggelig udklædning til sig, som en sjov måde at fejre allehelgen.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem