Zombie drenge kostume til halloween

Zombie kostume, zombie kostumer til piger, børne zombie kostumer, kostumer til børn, halloween kostumer til børn,

Halloween har, modsat fastelavn, til formål at være skræmmende og uhyggeligt, og på allerhelgens aften kan den ikke få for lidt med falsk blod, spøgelseshår, vampyr tænder og ikke mindst zombie kostumer. 

Halloween er for amerikanerne en gammel tradition. I Danmark er det en nyere tradition, som vi har taget til os, som en mulighed for at skræmme naboerne, holde en uhyggelig fest og klæde både børn og voksne skræmmende ud.

Den perfekte udklædning til ungerne til Halloween / Allerhelgens aften er et Zombie kostume til børn. I denne artikel har vi valg at have fokus på Zombie kostumer til drenge (se zombie kostumer til piger her)

 

 

Zombie Fange kostume

Zombie fange kostume til drenge og piger, der består af håndjern, sort og hvid-stribede bukser, bluse og hat med blodpletter. Fuldend looket med uhyggelig ansigtsmaling, og du har det perfekte uhyggelige kostume til halloween.

Køb Zombie kostumer her

Zombie læge kostume

I dette uhyggelige kostume er du klar til at sprede skræk og rædsel ved den kommende halloweenfest! Kostumet indeholder: Trøje med tryk, Bukser, Maske og Stetoskop.

Køb Zombie læge kostume her

 
 
 
Rådden Zombie Pirat kostume

Rådden Zombie pirat kostume til piger og drenge. Kostumet består af en bluse med mønster af blod og indvolde, bukser og pirathat.Dette er det perfekte kostume, hvis man ønsker et anderledes halloween kostume til drengene.

Køb Zombie Pirat

 

Mumie kostume til drenge

En mumie er det perfekte kostume til halloween. Kostumet indeholder: Morphsuit med lynlås, Aftagelig ansigtsmaske, der er forsynet med velcro og gennemsigtig dragt. Dragten er ganske perfekt, når det er tid til en slikrunde ved halloween eller fastelavn.

Køb Mumie kostume her

 

Roadkill Zombie Kostume

I dette kostume ligner dit barn et roadkill – desværre, de nåede ikke over vejen. Kostumet er perfekt til halloween og er så troværdigt, at det ikke kun er Honey Boo Boo og hendes familie, der vil servere dig på en tallerken!

Køb Zombie kostumer her

 

Hvad er Halloween og hvorfor holder vi det?

Halloween fejres hver år D 31. oktober. Traditionen kom formentligt til USA sammen med efterkommere af de hedenske keltere. Samme dag fejrede kelterne nemlig nytår under navnet ‘Samhain’ omkring 8-900 f.Kr – en dag, der bød på uhygge og rædsler for den keltiske befolkning. Kelterne mente, at på denne sidste dag i året rejste de døde sig fra graven for at hjemsøge de levende og finde vej til dødsriget.

Den moderne måde at fejre Halloween på kom frem for omkring 150 år siden i USA og siden har mange danskere taget traditionen om spøgelsesfest, græskar og uhyggelig udklædning til sig, som en sjov måde at fejre allehelgen.

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

You may also like...