Zombie kostumer til børn (piger)

Zombie kostume, zombie kostumer til piger, børne zombie kostumer, kostumer til børn, halloween kostumer til børn, zombie prinsesse, prinsesse zombie, skolepige zombie, cheerleader zombie

Halloween er for amerikanerne en gammel tradition. I Danmark er det en nyere tradition, som vi har taget til os, som en mulighed for at skræmme naboerne, holde en uhyggelig fest og klæde både børn og voksne skræmmende ud.

Modsat fastelavn har Halloween til formål at være skræmmende og uhyggeligt, og på allerhelgens aften kan den ikke få for lidt med falsk blod, hekse hår, vampyr tænder og ikke mindst zombie kostumer. 

Den perfekte udklædning til ungerne til Halloween / Allerhelgens aften er et Zombie kostume til børn. I denne artikel har vi valg at have fokus på Zombie kostumer til piger (se zombie kostumer til drenge her)

Klovn-zombie

Zombie klovn
Hvilken Zombie er mere skræmmende en en Zombie kostume af en klovn. Zombie klovn kostumet indeholder top, bukser, sko, maske og handsker. Zombie kostumet passer til både piger og drenge.
 
 

24379_3

Zombie Pyjamas pige kostume

Zombie pyjamas kostume til piger. Kostumet indeholder en bluse og et par bukser, der har takkede kanter. Begge dele har blodige effekter på forsiden. Kostumet er perfekt til halloween eller andre uhyggelige begivenheder.

Køb Zombie pyjamas kostumer her

Cheerleader-zombie-kostume

Zombie Cheerleader pige kostume
Lille Zombie Cheerleader kostume til piger består af kjole i sort, rød og hvid med tilhørende pom pom’er. For fuldendelse af looket skal du blot tilføje vores krop- og ansigtsmaling, strømpebukser og blodkapsler.
 
 
Zombie Skolepige kostume

Zombie skolepige kostume til piger bestående af nederdel, jakke m. bluse og slips. Fuldend looket med et par strømpebukser og vores krop- og ansigtsmaling. Perfekt som Zombie kostume til halloween.

Køb Zombie skolepige kostume her

Zombie Brud pige kostume

Zombiebrud kostume til piger bestående af kjole og hårpynt som skaber den perfekte zombie brud. Fuldend looket med et par strømpebukser og vores krop- og ansigtsmaling. Flot og uhyggeligt halloween kostume til piger!

Køb Zombie brud kostume her

Zombie bondepige Kostume
Zombie Country kostume til piger, der består af en blå kjole med bryst print som blodige ribben og et pandebånd der skaber den perfekte zombie bondepige kostume til piger.
 
 
Zombie Prinsesse Kostume
Zombie kostume som forestiller en prinsesse. Kostumet består af en hvid kjole med blodigt bryst og blodstænk. Det perfekte kostume til prinsessen, som samtidig gerne vil være zombie.
 
 
 
Rådden Zombie Pirat kostume

Rådden Zombie pirat kostume til piger. Kostumet består af en bluse med mønster af blod og indvolde, bukser og pirathat.Dette er det perfekte kostume, hvis man ønsker et anderledes halloween kostume til pigerne.

Køb Zombie Pirat

 

Skelet pirat kostume

Skelet pirat kostume til piger, som består af pandebånd, t-shirt, bukser og bælte.

Køb Skelet pirat kostume her

Goth Prom Queen Zombie Kostume

Super flot Goth Prom Queen Zombie Kostume til piger. Kostumet indeholder: Kjole, Bånd, Håndledshandsker, Blomst der kan sættes rundt om håndleddet og tiara. Fedt Halloween kostume til piger.

Køb Zombie kostumer her

Mumie kostume til piger

En mumie er det perfekte kostume til halloween. Kostumet indeholder: Morphsuit med lynlås, Aftagelig ansigtsmaske, der er forsynet med velcro og gennemsigtig dragt. Dragten er ganske perfekt, når det er tid til en slikrunde ved halloween eller fastelavn.

Køb Mumie kostume her

Zombie Fange kostume

Zombie fange kostume til drenge og piger, der består af håndjern, sort og hvid-stribede bukser, bluse og hat med blodpletter. Fuldend looket med uhyggelig ansigtsmaling, og du har det perfekte uhyggelige kostume til halloween.

Køb Zombie kostumer her

Zombie læge kostume

I dette uhyggelige kostume er du klar til at sprede skræk og rædsel ved den kommende halloweenfest!Kostumet indeholder: Trøje med tryk, Bukser, Maske og Stetoskop.

Køb Zombie læge kostume her

 

Zombie sygeplejerske kostume til piger

Zombie sygeplejerske kostume til piger, som består af hovedbeklædning, maske, kjole og forklæde. Et fint lille halloween kostume som ikke er alt for uhyggeligt.

Køb Zombie kostumer her

Diamant skelet kostume

Diamant skelet kostume til piger, som består af kjole og leggings.Super fint og sødt lille kostume.

Køb Zombie kostumer her

Spøgelse Kostume

Perfekt børnekostume, der med garanti vil sprede rædsel ved halloween- og fastelavnfesten! Gør klar til at ankomme til festen som det lasede spøgelse med langt hvidt hår! Kostumet indeholder: Paryk, Jakke med hætte, Tunika

Køb skelet Halloween kostume her

Spøgelsesbrud

Hjemsøg halloweenfesten i spøgelseskjole! Kostumet indeholder: Kjole, Brudeslør, Halskæde.

Køb spøgelseskostume her

Skeletballerina Kostume

Et kostume der er noget helt andet end en klassisk prima ballerina. Perfekt til halloween. Kostumet er selvlysende skeletdragt, men ikke et hvilket som helst kostume – her bliver du nemlig en prima skeletballerina! Perfekt børnekostume, hvis du vil danse rundt til halloween og fastelavn! Kostumet omfatter: Dragt med selvlysende tryk og Ballerina skørt.

Køb Skelet ballerina her

Roadkill Zombie Kostume

I dette kostume ligner dit barn et roadkill – desværre, de nåede ikke over vejen. Kostumet er perfekt til halloween og er så troværdigt, at det ikke kun er Honey Boo Boo og hendes familie, der vil servere dig på en tallerken!

Køb Zombie kostumer her

 

Hvad er Halloween og hvorfor holder vi det?

Halloween fejres altid den 31. oktober og kom formentligt til USA sammen med efterkommere af de hedenske keltere. Samme dag fejrede kelterne nemlig nytår under navnet ‘Samhain’ omkring 8-900 f.Kr – en dag, der bød på uhygge og rædsler for den keltiske befolkning. Kelterne mente, at på denne sidste dag i året rejste de døde sig fra graven for at hjemsøge de levende og finde vej til dødsriget.

I nyere tid er Halloween er en overgangsfest mellem sommer og vinter, hvor alt går imod en mørkere tid. Et farvel til sommeren og et velkommen til vinteren. Allehelgensdag, som Halloween hedder på dansk er også en mindedag for afdøde slægtninge og venner, og det markeres med lys, blomster og omtanke på landets kirkegårde.

Den moderne måde at fejre Halloween på kom frem for omkring 150 år siden i USA og siden har mange danskere taget traditionen om spøgelsesfest, græskar og uhyggelig udklædning til sig, som en sjov måde at fejre allehelgen.

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

You may also like...