Guide Sådan opbevare du nemmest børnenes sæsontøj

Med små og store børn følger en stor portion sæsontøj og udstyr.

Derfor vil vi i denne guide gennemgå, hvordan du kan gemme dine børns sæsontøj og sæsonbetonet udstyr i ren og sikker opbevaring hele døgnet.

Artiklen indeholder reklame for pelican self storage København, som tilbyder privat opbevaring og erhvervsopbevaring. Pelican Self Storage har opbevaringsrum i København, gratis leje af trailer og lagerrum til mange forskellige formål.

Mange storby lejligheder som f.eks Københavner lejligheder, er ofte for små til at opbevare kasserne med sæsontøj til børn og sæsonbetoner udstyr og det det kan gøre hverdagen kompliceret for nogle børnefamilier.

En nem løsning på det problem, er Pelican Self Storage. Pelican Self Storage tilbyder lagerhotel i København (reklamelink) som er en nem og problemfri lageropbevaring til alle de ting i hjemmet, som kun skal bruges i perioder af året, som f.eks. ski tøj og ski eller badedyr og badebassins.

Mange familier bruger også den form for sikker opbevaring, som et lagerrum tilbyder, til at gemme børnenes gamle kvalitets legetøj, tøj og møbler, så det kan bruge igen, når der engang kommer børnebørn til familien.

3 gode råd til opbevaring

1: Rengør dine ting

Hvad enten du benytter et lagerrum eller du opbevare det i dit eget hjem, så sørg for alle tingene er rene, inden du pakker dem ned. Uvasket tøj, badedyr med græs på eller ski som ikke er blevet rengjorte kan alle komme til at lugte rigtig grimt mens ligger i opbevaring. Dårlig lugt kan være svært at fjerne senere.

2: Sørg for alt er tørt

Sørg for alt er helt tørt inden du pakker det væk. Planlægger du f.eks at pakke en sommer- eller vinterdyne væk, så hæng den gerne til tørre 1-2 dage efter den er blevet tørretumbler, så du er helt sikker på alt fugt er ude af dynen.

3: Opbevar dine tekstiler korrekt

Når du skal opbevare dine tekstiler, så gør det i poser eller kasser med huller i. Hullerne hjælper med til at mindske risikoen for, at tekstilerne bliver fugtige. Fugt gør let tekstiler jordslåede og mugne eller giver blot en grim lugt over tid. Alternativt kan du opbevare dine tekstiler i vakuumposer, som kan købes i de fleste supermarkeder.

(Reklame) Pelican storage tilbyder opbevaring Koebenhavn både til flyttekasser, opmagasinering og til de hverdagsting, som der lige nu ikke er plads til derhjemme.