Hello Kitty kage, kage med Hello Kitty, Fødselsdag med Hello Kitty, Katte fødselsdag, pige fødselsdag, børne fødselsdag, fødselsdag for piger

Nem Hello Kitty kage – sådan gør du

Vil du gerne lave en flot og nem Hello Kitty kage til fødselsdagen

I denne guide finder du inspiration til flotte og nemme kager med Hello Kitty.

Ved selv at lave fødselsdagskagen til dit barn fødselsdag, så spare du penge og viser dit barn, at man sagtens selv kan lave en flot kage, uden at købe den i butikken.

Der findes mange forskellige niveauer af nemme Hello Kitty kager, men fælles for alle kagerne i denne oversigt er, at du som amatør med succes kan lave dem.

Læs også >> Kagepynt til Hello Kitty Fødselsdag

Note: Artiklen om Nem Hello Kitty kage er sidst opdateret D. 3/5 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Hello Kitty kagelys, kagelys med Hello Kitty, Fødselsdaglys med Hello Kitty, børnefødselsdag

Hello Kitty Kagelys

Hello Kitty kagelys med masser flotte farver. Perfekt til f.eks. fødselsdagskagen. Kagelyset er med Hello Kitty og en gave og balloner.

Pris: 5 kr – Køb Hello Kitty kagelys her

Sådan laver du en nem Hello Kitty kage

Hello Kitty Cupcake kage

Hvis du er mester i at bage cupcakes / muffins, så er dette en nem måde at lave en Hello Kitty kage ud af cupcakes. Cupcakes er oplagte til børnefødselsdagen, fordi det sikre, at alle får den samme størrelse kage.

Bag min. 44 cupcakes, for at lave en denne Hello Kitty. Til kagerne skal du bruge frosting i både hvid og lyserød og en sprøjtepose med en stjernetyl eller rosette tyl. Til øjne og knurhår skal du bruge sort fondant. Lyserød fondant til Kitty´s ikoniske sløjfe og gul fondant eller en gul jellybean til næsen.

Du skal bruge:

Læs også >> Hello Kitty fødselsdag: Gratis indbydelser, kagepynt og bordkort

Hello Kitty kage

Hvis du vil lave denne nemme Hello Kitty kage, så er formen på din kage alt afgørende. Bag en firkantet kage og brug en papir skabelon, til at få den rigtige form på Hello Kitty´s hoved´s om denne kage består af.

For at sikre at den hvide farve bliver tydelig, skal du først smøre kagen ind i et mellem tykt lag frosting. Derefter skal du bruge en sprøjtepose med en stjerne tyl til at dækker du kagen med små “dytter” af frosting.

I stedet for at lave ansigtet som på billedet ovenfor, er en nem måde at gøre det på med fondant. Til øjne og knurhår skal du bruge sort fondant. Lyserød fondant til Kitty´s ikoniske sløjfe og gul fondant eller en gul jellybean til næsen.

Du skal bruge:

Nem Hello Kitty kage med fondant

Ligesom med den ovenstående Hello Kitty kage, så er formen på din kage alt afgørende for at få det rigtige resultat. Bag en firkantet kage og brug en papir skabelon, til at få den rigtige form på Hello Kitty´s hoved,s om denne kage består af.

Dæk kagen med et stort stykke hvidt fondant og skær det til i bunden. Lyserød fondant til Kitty´s ikoniske sløjfe. Til øjne og knurhår skal du bruge sort fondant og gul fondant eller en gul jellybean til næsen.

Du skal bruge:

Hvem er Hello Kitty

Hello Kitty er en fiktiv karakter produceret af det japanske firma Sanrio, skabt af Yuko Shimizu og i øjeblikket designet af Yuko Yamaguchi.

Hello Kitty er en tegneseriefigur fra Japan. Det er ikke en kat, men en pige. Den blev skabt den 1. november 1974.