kemifri modellervoks, modellervoks uden sundhedsskadelige stoffer, økologisk modellervoks til børn, økologisk legetøj til børn, økologisk leg, farvet økologisk modellervoks, naturlig modellervoks

Kemifri Modellervoks til ungerne

Skal dine børn have det bedste og mest modellervoks

I en moderne verden, hvor stort set alle hverdagens produkter i dag indeholder kemikalier, giver vi en hjælpende hånd til at finde produkter som er mere miljøvenlige og uden sundhedsskadelige stoffer.

Prisen for dette modellervoks er yderst fair, for at vide, at det dine unger leger med, ikke består af farlige og skadelige kemikalier. Følgende udgaver af modellervoks kan købes på børnibalance.dk. Du kan også købe modellervoks på Rito.dk i mere end 18 forskellige farver.

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 5/5 2024. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også >> Guide til den perfekte prinsessefødselsdag

økologisk modellervoks, modellervoks økologisk

Økologisk modellervoks i 4 bøtter á 150 g

Økologisk Modellervoks som fås i 3 forskellige farve sammensætninger.

Sæt 1: Rød, gul, grøn og blå. Køb sættet her

Sæt 2: Rød, hvid, sort og brun. Køb sættet her

Sæt 3 (prinsesse  sæt): Rosa, pink, lilla og aqua blå. Køb sættet her

Den økologiske modellervoks er god til mindre børn p.g.a dens bløde konsistens. Modellervokserne er adskilt i bøtterne, så alle farverne ikke bliver blandet sammen. De skønne farver og konsistensen kan give mange timers leg og hygge. Modellervoksen fra Ökonorm og den er lavet uden nogen form for sundhedsskadelige stoffer og er farvet med levensmiddelfarve. Materialer i modellervoksen er alle ugiftige og nemme at vaske af huden.

Pris: 89 kr.

økologisk modellervoks, modellervoks økologisk, økologisk modellervoks til børn, økologisk legetøj til børn, økologisk leg, farvet økologisk modellervoks

1/2 kg økologisk modellervoks

Et halvt kilo ökonorm økologisk modellervoks, der forbliver blød, der aldrig tørrer ud og ikke smitter af. I pakken er der 8 farver : hvid, gul, blå, rød, grøn, lilla, grå og sort. Miljøvenlig modellervoks er anbefalet af Øko-test. Den er samtidig fri for skadelig kemi. Modellervoksen er et fuldstændigt ugiftigt produkt.

Pris: 69 kr. – Gå til shop

kemifri modellervoks, modellervoks uden sundhedsskadelige stoffer, økologisk modellervoks til børn, økologisk legetøj til børn, økologisk leg, farvet økologisk modellervoks, naturlig modellervoks

Naturlig modellervoks i 10 forskellige farver

Denne skønne naturlige modellervoks er altid blød og klar til leg. Derudover tørrer den ikke ud og er let at vaske af både huden og overflader man har leget på.

I pakken er der er 10 farverige modellervoks pølser: hvid, lilla, gul, orange, pink, rød, blå, brun, grøn og sort. Ökonorms modellervoks er fri for skadelige stoffer og farvet med levnedsmiddelfarve.

Pris: 49 kr. – Gå til shopGem

kemifri modellervoks, modellervoks uden sundhedsskadelige stoffer, økologisk modellervoks til børn, økologisk legetøj til børn, økologisk leg, farvet økologisk modellervoks, naturlig modellervoks

Derfor skal du give dine børn modellervoks fri for skadelige stoffer

Modellervoks er en fantastisk kreativ aktivitet for børn i alle aldre. Den bløde og formbare tekstur gør det sjovt og nemt for børn at udtrykke deres fantasi og skabe forskellige figurer, former og strukturer.

Det findes i forskellige farver, hvilket giver børnene mulighed for at blande og matche for at skabe endnu flere farver og mønstre. En af fordelene ved modellervoks er, at den ikke tørrer ud, hvilket betyder, at børnene kan lege med den i længere tid uden at bekymre sig om, at den bliver hård.

Desuden er det let at forme og manipulere, hvilket gør den ideel til udvikling af finmotoriske færdigheder hos små børn. Der er også modellervoks, der er specielt designet til børn med allergier eller følsom hud, så forældre kan være trygge ved at lade deres børn lege med det. Desuden er modellervoks nemt at rengøre og vaske af, hvilket gør oprydningen til en leg.

Udover at være sjovt og underholdende, har leg med modellervoks også pædagogiske fordele. Det kan hjælpe med at stimulere kreativ tænkning, udvikle finmotoriske færdigheder, fremme koncentration og hånd-øje-koordination samt give børnene mulighed for at udtrykke sig på en visuel måde.

Alt i alt er det en fantastisk aktivitet, der kan give timevis af sjov og læring for børn i alle aldre.

Læs også >> 15+ Oplevelser til børn

GemGemGemGem