Økologisk modellervoks til ungerne

I en moderne verden, hvor stort set alle hverdagens produkter i dag indeholder kemikalier, gør jeg konstant mit yderste for at finde produkter som er økologiske, fair trade og/eller mere miljøvenlige.

Nu er det også lykkes mig at finde økologisk modellervoks til ungerne, og personligt synes jeg prisen er yderst fair, for at vide, at det mine unger leger med, ikke består af farlige og skadelige kemikalier.

Følgende udgaver af økologisk modellervoks kan købes på børnibalance.dk. Du kan også købe modellervoks på Rito.dk i mere end 18 forskellige farver.

økologisk modellervoks, modellervoks økologisk
Økologisk modellervoks i 4 bøtter á 150 g

Økologisk Modellervoks som fås i 3 forskellige farve sammensætninger.

Sæt 1: rød, gul, grøn og blå

Sæt 2: rød, hvid, sort og brun

Sæt 3 (prinsesse  sæt): rosa, pink, lilla og aqua blå.

Den økologiske modellervoks er god til mindre børn p.g.a dens bløde konsistens. Modellervokserne er adskilt i bøtterne, så behøver alle farverne ikke at blive blandet sammen. Modellervoksen fra Ökonorm og den er lavet uden nogen form for sundhedsskadelige stoffer og er farvet med levensmiddelfarve. Materialer i modellervoksen er alle ugiftige og nemme at vaske af huden.

Pris: 89 kr. – Gå til shop

Modellervoks-økologisk

1/2 kg økologisk modellervoks

Et halvt kilo ökonorm økologisk modellervoks, der forbliver blød, der aldrig tørrer ud og ikke smitter af. I pakken er der 8 farver : hvid, gul, blå, rød, grøn, lilla, grå og sort. Miljøvenlig modellervoks er anbefalet af Øko-test. Den er samtidig fri for skadelig kemi. Modellervoksen er et fuldstændigt ugiftigt produkt.

Pris: 69 kr. – Gå til shop

modellervoks-økologisk-børn

Økologisk modellervoks i 10 forskellige farver

10 forskellige farver ökonorm modellervoks, der forbliver blød, der aldrig tørrer ud og ikke smitter af. I pakken er der 10 farver : hvid, gul, orange, pink, brun, rød, grøn, lilla, blå og sort. Miljøvenlig modellervoks er anbefalet af Øko-test. Den er samtidig fri for skadelig kemi. Modellervoksen er et fuldstændigt ugiftigt produkt.

Pris: 49 kr. – Gå til shop

GemGem

Gem

Gem

Gem