Traktor fødselsdag, Fødselsdag med Traktor tema, Fødselsdags temaer til børnefødselsdagen, Drenge fødselsdag, Gratis fødselsdagsinvitationer, Invitationer til børnefødselsdagen

Traktor fødselsdag: Gratis invitationer, bordkort, kagepynt og menu

Er temaet Traktor til børnefødselsdagen?

Hvis du skal holde en børnefødselsdag med Traktor tema, så giver vi dig her en stor og gratis hjælpende hånd.

Vi har designet en traktor indbydelse / invitation, et menukort hvor du kan skrive menuen for fødselsdagen, bordkort med en traktor på samt traktor pynt, som du kan dekorerer kager, drinks eller bordet med. Alt sammen er GRATIS at downloade til personligt brug og du må printe så mange som du ønsker.

Traktor invitation til børnefødselsdagen

Traktor fødselsdag, fødselsdag med Traktor tema, børnefødselsdag, gratis invitationer til børnefødselsdag, Traktor fødselsdagstema, indbydelser til børnefødselsdag

Gratis Traktor invitation

En sej Traktor invitation børnefødselsdagen. På invitationen kan man se den flotte traktor i 2 forskellige størrelser samt alle nødvendige punkter, som den inviteret gæst skal bruge.

Download gratis Traktor invitationen her

Traktor Bordkort, gratis bordkort, Gratis traktor bordkort, bordkort til børnefødselsdag, børnefødselsdag borddækning

Bordkort med traktor

Hvis du gerne vil have styr på, hvem der skal sidde hvor til fødselsdagen, så er bordkort en rigtig god idé. Disse bordkort er designet med en sej lille traktor på. Der er 4 bordkort på hvert ark i download.

Download gratis traktor bordkort her

Menukort med Traktor, Fødselsdag menu, Traktor fødselsdag, Gratis bordpynt til fødselsdagen

Menukort til Traktor fødselsdag

Lad dine gæster kende menuen. Menukortet kan hænges op på væggen eller lægges på fødselsdagsbordet. På menukortet er den lille traktor. En menu er en nem måde for gæsterne at få et overblik over, hvad der kommer til at blive serveret børnefødselsdagen.

Download gratis menukortet her

Læs også >> 30+ gaveideer: Gaver til 2 årige drenge

Traktor fødselsdag, Fødselsdag med Traktor tema, Fødselsdags temaer til børnefødselsdagen, Drenge fødselsdag, Gratis fødselsdagsinvitationer, Invitationer til børnefødselsdagen
Kagepynt med Traktor

Klip de søde cirkler ud og sæt dem på tandstikker, træ grillspyd eller spisepinde. Du kan derefter pynte dine kager, drinks eller noget helt andet med de seje traktor pinde. Du kan også klistre dem på sugerør, så dine drinks bliver ekstra festlige.

Download Traktor kagepyntet gratis her

Disse designs er GRATIS til personligt brug og du må printe så mange du vil. De må ikke videresælges eller på anden måde videregives uden tilladelse. Download den i dag og lad eventyret begynde!

Skal du holde børnefødselsdag? Så find mere inspiration her: