Frost 2 julekalender, julekalender med lego, julekalender til børn, julekalender til børn 2021, de bedste julekalender til børn 2022, legetøjs julekalender til børn, legetøjsjulekalender, brandmand sam julekalender, lego julekalender 2021, hama perler julekalender, Minecraft julekalender, paw patrol juleklaender, legetøjsjulekalender til børn, børne legetøjsjulekalender, legetøjsjulekalender til piger, legetøjsjulekalender til drenge, legetøjsjulekalender til små børn, legetøjsjulekalender til toddlers, Brio julekalender, Slim julekalender, Pokemon julekalender, Gurli Gris julekalender

25+ bedste legetøjsjulekalender til børn

Find den bedste legetøjsjulekalender til børn her:

Gider du heller ikke børn, der er sukkerhøje op til jul?

Måske vil du gerne glæde dine børn eller børnebørn med en gave, der vare meget længere end et stykke slik?

Eller måske kan du se værdien i at børnene får en legetøjsjulekalender, som skaber glæde EFTER jul.

En legetøjsjulekalender til børn giver som udgangspunkt barnet et stykke legetøj om dagen. Det stykke legetøj kan enten leges med alene eller måske indgå i en legetøjs samling, som barnet allerede har, f.eks LEGO, Playmobil eller Barbie.

Note: Artiklen om De bedste legetøjsjulekalender til børn er sidst opdateret D. 13/09 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Vi har samlet de 25+ bedste legetøjsjulekalender til børn, så du kan give dine børn en julekalender, som passer perfekt til deres personlighed, eller som hylder deres idoler.

25+ bedste legetøjsjulekalender til børn

julekalender til børn, julekalender til børn 2022, de bedste julekalender til børn 2021, legetøjs julekalender til børn, legetøjsjulekalender, Legetøjsjulekalender, Play Doh julekalender 2021, Doh Play julekalender, anderledes julekalender, ler julekalender 2021
Play-Doh julekalender

Åbn en ny låge i kalenderen hver dag frem til juleaften og lad legen begynde! Julekalenderen indeholder blandt Play Doh, støbeform, modelleer, og udstikkere som kan skabe fantastiske kreationer!

Julekalenderen indeholder 24 forskellige Play-Doh overraskelser, som kan være med til at gøre julen i år meget sjovere!

En Play-Doh julekalender giver mulighed for at slippe fantasien løs og lade kreativiteten få frit spil igennem hele december måned. En sjov og anderledes legetøjsjulekalender til børn.

Julekalenderen med Play Doh er for børn fra alderen 3 år og op efter.

Køb Play-Doh Julekalender her

Minecraft julekalender, julekalender med minecraft, julekalender 2021, julekalendere til drenge, julekalenere til pigere, anderledes julekalendere

Minecraft Julekalender 2021

Den perfekte kalender til alle de seje Minecraft fans, både online og offline.

Julekalender der indeholder 24 små overraskelser med Minecraft tema. Gemt bag hver låge er der en overraskelse til hver dag i december helt frem til juleaften og vi garantere at denne julekalender vil gør ventetiden til juleaften meget nemmere.

Se Minecraft julekalender her

Lego city julekalender 2021, julekalender med lego city 2021, Julekalender med lego 2021, julekalender til piger, julekalender til drenge, Julekalender med LEGO

LEGO City julekalender 2021

Slip fantasien løs med LEGO City julekalenderen for 2021.

Fyldt med 24 LEGO-overraskelser såsom seje minimodeller, fantastiske figurer fra tv-serien LEGO City Adventures og sjovt tilbehør, som kan kombineres med barnets nuværende LEGO samling eller være de første brikker til en ny samling.

Julekalenderen har en indbygget snedækkede legemåtte med by motiv, som kan fungere som scenen for fantasifulde LEGO-eventyr.

LEGO City julekalenderen er en perfekt gave til børn fra 5 år og opefter.

Køb LEGO City julekalender 2021 her

julekalender til børn 2021, de bedste julekalender til børn 2022, legetøjs julekalender til børn, legetøjsjulekalender, Lego city julekalender, Lego julekalender 2021, Lego julekalender 2022, julekalendere til drenge i 2021, lego lejetøjsjulekalendere

Lego City julekalender

Gør juletiden mere spændende med LEGO City julekalenderen for 2020, der indeholder en snedækket legemåtte med en by, hvorpå man kan udspille sine personlige juleeventyr.

Lego City julekalenderen indeholder minimodeller og kalenderlågerne for at afsløre en overraskelse hver dag op til jul. Oplev festlige minimodeller og figurer karaktere fra tv-serien LEGO City Adventures – og de har gaver med. Selv Daisy Kaboom er i julehumør, og der er et nyt sæt håndjern til Duke DeTain!

I alt er der 6 LEGO City tv-minifigurer; Duke DeTain, Harl Hubbs, Freya McCloud, Rooky Partnur, Daisy Kaboom og en juleinspireret politichef Wheeler. Modellerne, minifigurerne og tilbehøret i julekalenderen kan også kombineres med eksisterende LEGO legetøjssæt for at få endnu mere sjov. En sjov og god julekalender til drenge.

Se Lego City julekalender her

LEGO Avengers Julekalender 2021, LEGO Avengers adventskalender 2021, julekalender til drenge, julekalender med LEGO, Avengers LEGO,

LEGO Avengers Julekalender 2021

Dette er årets LEGO Avengers Julekalender for 2021. Gå julen i møde med Spiderman, Thor og Ironman.

Lego Avengers / LEGO Super Heroes Julekalender er perfekt som kalender til fantasifulde piger og drenge som elsker at lege og skabe deres egen eventyr.

I LEGO Avengers julekalender finder du 7 minifigurer: Iron Man, Spider-Man, Black Widow, Thor, Captain Marvel, Thanos og Nick Fury. Derudover er den spækket med spændende genstande og fantastisk tilbehør fra Marvel-universet, blandt andet en quinjet, helicarrier, Avengers-tårnet, Spider-Man-drone og meget mere.

Avengers LEGO kan kombineres med alt andet LEGO og skabe timevis af fantasifuld leg. Dette er den perfekte decembergave til alle superhelte fra 7 år.

 Køb LEGO Avengers julekalender 2021 her

 
Lego friends julekalender, juleklaender med lego friends 2021, julekalender til piger, Lego julekalender 2021, julekalender til børn, adventskalender med lego, lego adventskalender

Julekalender med LEGO Friends 2021

Året (2021) julekalender med LEGO Friends er endnu mere magisk og invitere til mange timers fantasifuld leg både før og efter jul.

Julekalenderen indeholder Friends karakterne Olivia, Mia, Stephanie, Andrea og Emma som søde mikro dukker. I året kalender skal der laves festlig bagværk med kagerullen og en ovn med en låge der kan åbnes, så bagværket kan blive bagt. Der skal også hygges foran pejsen mens i hænger sokker op til gaver.

Hver dag fra 1-24 december får du et detaljeret byggelegetøj fra det populære Heartlake univers. Alle gaver i adventskalenderen passer sammen med det øvrige Friends sortiment.

Se LEGO Friends julekalenderen 2021 her

lego friends julekalender, julekalender til piger, lego friends julekalender 2020, 2020 lego friends julekalender, julekalender med lego, julekalender med lego til piger, pige julekalender med lego, lego friends, friends lego julekalender, adventskalender med lego, lego friends adventskalender, adventskalender med lego friends

LEGO Friends Julekalender 2020

Gør nedtællingen til jul endnu mere spændende med LEGO® Friends julekalenderen fra 2020. Gemt bag hver låge er der en ny bygbar overraskelse.

I kalenderen finder du LEGO Friends mini dukke figurer af julemandens kone og 2 af julemandens hjælpere. Der er også actionfunktioner, såsom en sjov sneboldkastende katapult og et legetøjsskateboard, der kan rulle.

Lego friends julekalenderen er fyldt med supersøde julefigurer, som alle hører til tre temaer: Emmas værelse, julemandens legetøjsværksted og et vinterlandskab.

Køb LEGO friends julekalenderen her   

LEGO Friends Julekalender

LEGO Friends julekalender, som hver dag i december giver et nyt stykke pynt til dit hus eller juletræ.

Kalenderen har 24 hemmelige rum, som hver indeholder en overraskelse, der kan bygges, bl.a pynt, som repræsenterer hver af de 5 venner fra Heartlake.

Køb LEGO Friends julekalenderen

Pokemon julekalender, julekalender med pokemon, legetøjsjulekalender, julekalender til drenge, drenge julekalender, julekalender 2021

Pokemon julekalender 2021

Bag hver låge gemmer sig 1 ud af 16 pokemon figurer, som i fællesskab gør december måneden ekstra sjov! Der medfølger også 8 stykker tilbehør i juletema, så pokemon legen kan foregå i julemåneden.

Kalenderen gør hver dag i december til en spændende overraskelse.

Pris: 449 kr – Køb Pokemon julekalender her

Pokemon julekalender, julekalender med pokemon, legetøjsjulekalender, julekalender til drenge, drenge julekalender, julekalender 2021, legetøjsjulekalender til børn, legetøjsjulekalender til piger, legetøjsjulekalender til drenge,

Pokemon julekalender 2021

Den sejeste Pokémon Julekalender fra 2021! Bag hver af de 24 låger på Pokémon julekalenderen er der en episk overraskelse i vente! Perfekt som legetøjsjulekalender til børn, både piger og drenge.

Komplet med 16 seje Pokemon figurer, som alle Pokemon fans kender og ekstra festligt tilbehør du kan bruge til dit helt eget Pokémon Winter Wonderland! Du skal fange dem alle også kan det blive juleaften!

Køb Pokemon julekalenderen 2021 her

hama julekalender, julekalender med hama perler, perler julekalender, advents kalender med hama perler, kreative julekalendere, kreative julekalendere til børn, julekalendere 2018

Hama Midi Julekalender med 24 låger (Hama perler)

Hama perler julekalenderen er en æske, som har alt, hvad du eller dit barn har brug for til at lave de 24 motiver. Indeholder: Ca. 5.000 perler, 5 små stiftplader: Firkantet nr. 220, hjerte nr. 236, stjerne nr. 270, mus nr. 312 og pingvin nr. 325. Julekalender med 24 motiver, vejledning og strygepapir.

Det betyder, at du ikke skal tilkøbe noget for at kunne gå i gang med de skønne motiver. Dermed er æsken også et godt startprodukt til barnet, der gerne vil i gang med at lave perler.

Køb Hama perle julekalenderen her

Julekalender med bondegårds dyr, bondegårds dyr julekalender, julekalendere til drenge, 2021 julekalender med legetøj, legetøjs julekalender

Schleich Julekalender med bondegårdsdyr

Skøn Schleich julekalender bondegård med masser af overraskelser til juledagene. Tæl ned til jul med bondegårdsdyrene og øv lydene og hvad dyrene spiser.

Lær dem at kende, eller skab fantasifuld leg med denne legetøjsjulekalender til børn, som også er brugbar længe efter jul. God julekalender til drenge over 3 år. En sjov og anderledes legetøjsjulekalender til små børn.

Køb julekalender med bondegårdsdyr her

Julekalender med Disney, Frost julekalender 2021, Frost 2 julekalender 2021, Frozen julekalender, julekalendere til piger, julekalender til børn, julekalender med Frost, Julekalender med Anna og Elsa, Disney Julekalender

Frozen julekalender 2021

Tæl ned til julen med alle vores venner fra Frozen; Sne dronningen Elsa, Prinsesse Anna, Snemanden Olaf samt Sven og Kristoffer

Frozen julekalenderen indeholder 24 låget og bag hver ag dem gemmer der sig en fortryllende gave til den lille Frozen fan. Kalenderen indeholder gaver som tape, viskelædere, puslespil, billeder og meget meget mere.

Køb Frozen julekalender 2021 her!

 
Frost julekalender 2020, Frost 2 julekalender 2020, Frozen julekalender, julekalendere til piger, julekalender til børn, julekalender med Frost, Julekalender med Frozen

Frozen julekalender

En flot Frozen julekalender. Overrask Frost-fanen med denne skønne julekalender som indeholder både 3D figurer, Lineal, Blyant og meget mere!

Køb Frozen julekalender fra 2020 her!

Julekalender med Disney, Frost julekalender 2021, Frost 2 julekalender 2021, Frozen julekalender, julekalendere til piger, julekalender til børn, julekalender med Frost, Julekalender med Anna og Elsa, Disney Julekalender

Frozen 2 julekalender 2021

Gå julen i møde med Sne dronningen Elsa, Prinsesse Anna og deres venner med denne Frost Julekalender.

Der er 24 låger i julekalenderen og bag hver ag dem gemmer der sig en fortryllende gave til den lille Frozen fan. Kalenderen indeholder gaver som 3D figurer, halskæde, tape,Lineal, Blyant, hår elastikker, armbånd og meget mere!

Køb Frozen 2 julekalender 2021 her!

Helicopter julekalender, legetøjsjulekalender, legetøjsjulekalender til drenge, julekalender til drenge, advents julekalender til drenge, helicopter julekalender

RC Helikopter Julekalender 2021

RC Helikopter Julekalenderen bringer 24 dage med bygge-sjov!

I 24 enkle konstruktionstrin kan du bygge din egen RC-helikopter og tage af sted juleaften til action fyldte flyvninger omkring juletræet. Helikopteren er et RC-model sæt specielt til begyndere, men som også vil glæde professionelle.

Den er udstyret med to kraftige elektriske motorer, der drives af et kraftigt batterier (inkluderet). Den nøjagtige 3C H-GHz fjernbetjening sikrer fuld kontrol.

Køb RC Helikopter julekalenderen her

Spiderman julekalender, julekalender med spiderman, julekalender med legetøj til drenge, julekalender til 6 årig drenge, julekalender til 7 årig drenge, drenge legetøjs julekalender, superhelte julekalender

Spiderman julekalender

Gå julen i møde med 24 dages overraskelsesgaver med Spiderman. Den super seje superhelt Spiderman har naturligvis sin helt egen julekalender fyldt med gaver som viskelæder, puslespil, tape, kort og meget mere…

Køb Spiderman julekalender 2021 her

brio julekalender til børn, brio julekalender, julekalender med brio 2021, brio julekalender til drenge, legetøjsjulekalender til børn, legetøjsjulekalender til piger, legetøjsjulekalender til drenge, legetøjsjulekalender til små børn, legetøjsjulekalender til toddlers

Brio julekalender 2021

Tæl ned til juleaften med Brio adventskalenderen fra 2021. Hver dag har hver af de 24 døre et BRIO -legetøj, der er kompatibelt med BRIO World -jernbanesystemet.

Realbaseret jernbanespil hjælper børn med at forstå og lære om deres miljø på en sjov måde, samtidig med at de udvikler finmotorik.

Udført i FSC-certificeret europæisk bøgetræ, plast af høj kvalitet og fine metaldetaljer. Når dit barn vokser, kan deres jernbanespil også vokse, da dette legetøj er kompatibelt med andre BRIO World -jernbanekøretøjer og vogne via magnetforbindelser.

Køb julekalenderen med Brio 2021 her

brio julekalender til børn, brio julekalender, brio julekalender til drenge, Julekalender med Bio

Brio Julekalender

Flot kvalitets julekalender fra Brio med 24 spændende legeting baseret i New York.

Indeholder julemand, julegaver, skilte, hegn og et tæppe til hesten, juletræ og tilbehør til en god og fortryllende jul. Perfekt julekalender til de mindste. Alt tilbehør i julekalenderen passer sammen med det øvrige sortiment fra Brio.

Køb Brio julekalenderen her

brio julekalender til børn, brio julekalender, brio julekalender til drenge, julekalender med brio 2021

Brio julekalender

Brio Julekalender med 24 spændende tilbehørsdele til at skabe og løfte den traditionelle julestemning.

Fold emballagens forside ned for at afsløre en julescene fuld af sjov. Hver dag har hver dør et BRIO-legetøj, der er kompatibelt med BRIO World-jernbanesystemet.

Kalenderen indeholder 24 legetøjsstykker, inklusive spor, dyr, tilbehør og eksklusivt sæsonindhold som julemanden og et unikt juletog. Fremstillet af FSC-certificeret træ og plast i høj kvalitet.

Køb Brio julekalenderen her

John Deer julekalender, juleklaender med traktor, anderledes julekalendere til drenge, julekalendere til drenge 2019

John Deer Julekalender

I John Deere Julekalenderen får du en hel traktor med plov pænt adskilt i de forskellige dele. Med brug af skruetrækkeren kan den lille mesterbygger begynde at samle traktoren allerede efter de første dage af december.

Med den medfølgende skruetrækker og de robuste gule skruer er håndværk sjovt selv for de små og træner de fin-motoriske evner.

En sjov og anderleds legetøjsjulekalender til børn.

Køb John Deer julekalenderen her

Lego Harry potter julekalender, julekalender med lego harry potter, LEGO julekalender 2021, Harry Potter julekalender 2021, Julekalender til piger 2021, julekalender til drenge 2021

Harry Potter LEGO julekalender 2021

Harry Potter gør julen magisk i 2021 med denne flotte Lego Harry Potter julekalender.

Bag de 24 låger gemmer der sig blandt andet 6 populære minifigurer fra serien: Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger, Draco Malfoy, Dudley Dursley og Griphook. Derudover får du sjov LEGO tilbehør, som er direkte forbundet med Harry Potter filmene, blandt andet breve fra Hogwards, et bord fra spisesalen og et flot juletræ.

Udspil filmscener som et besøg i boksen i Gringotts, brev fra Hogwarts og juleaften på skolen.

LEGO Harry Potter julekalenderen er til både piger og drenge.

Køb Harry Potter LEGO julekalender her

Harry potter julekalender, julekalender med harry potter, Bog julekalender 2021, Harry Potter julekalender 2021, bog Julekalender til piger 2021, bog julekalender til drenge 2021

Harry Potters Magiske Julekalender

En Fantastisk Harry Potter julekalender, hvor du over 24 dage får mere end 40 overraskelser med officielle Harry Potter-julekalender, fuld med spændende overraskelser.

I denne Harry Potter julekalender bliver du tagetmed på en spændende rejse til skolen Hogwarts sammen med hovedpersonerne Harry, Ron & Hermione. Du får et unikt smugkik bag scenerne fra filmene om Harry Potter.

Du får dagligt en ny og særlig overraskelse bag dagens låge, f.eks en nøglering, togbillet til Hogwarts express toget, et postkort, Harry Potter Knapper, en malebog, billedramme, nøglering, notesbog og mange, mange flere magiske gaver fra Harry Potters universet.

Denne julekalender er et must for Harry Potter-fans i alle aldre med over 40 sjove og magiske overraskelser. Og juleaften får du ovenikøbet to – du skal nemlig også åbne stjernelågen!

En skøn legetøjsjulekalender til børn – både piger og drenge.

Køb Harry Potter Magisk julekalender her

julekalender 2021, Legetøjsjulekalender til drenge, julekalender 2022, til piger, julekalender til piger, 2021 julekalender til piger, julekalender til Paw patrol, Børne julekalender, Paw patrol børn julekalender, legetøjs julekalender, Paw patrol julekalender 2021
Paw Patrol julekalender 2021

Paw Patrol julekalender med 24 hvalpe-fantastiske overraskelser! Bag hver låge venter gave fra Paw Patrol universitet!

Når de 24 låger er blevet åbnet, kan delene bruges til at genskabe scener fra serien eller skabe helt nye eventyr med dine Paw Patrol helte.

Se Paw Patrol julekalenderen 2021 her

julekalender 2019, julekalender 2020, til piger, julekalender til piger, 2019 julekalender til piger, julekalender til Paw patrol, Børne julekalender, Paw patrol børn julekalender, legetøjs julekalender, Paw patrol julekalender 2019

Paw Patrol Julekalender

Paw Patrol kommer dig til hundeundsætning og sørger for, at ventetiden til juleaften føles lidt kortere!

I denne seje julekalender venter der 24 overraskelser bag lågerne i form af små figurer af dine yndlingskarakterer og andet tilbehør. Fold låget ned, og så har du et godt underlag til at lege med dine figurer på.

Et sjovt sæt til alle fans af Paw Patrol! (Uegnet for børn under 3 år pga. smådele)

Køb Paw Patrol julekalenderen her

Dinosaur Dinorex julekalender 2021, julekalender med Dinosaur, legetøjsjulekalendere til drenge, 2021 julekalender, Dinosaur Dinorex adventskalender, adventskalender til drenge, adventskalender med dinosaur
Dinosaur Dinorex julekalender 2021

Dinosaurer inspirerer mange børn. Hvad er der bag alle disse låger? Med denne dino julekalender åbnes en dør hver dag ind i dinosaurernes verden og forkorter ventetiden til jul. De små dinosaurfans kan se frem til 24 store overraskelser som 3D-figurer, fortryllende tilbehør og praktiske redskaber med dinosaurmotiver. En sej og sjov julekalender til drenge.

Se Dinosaur Dinorex julekalenderen her

Dinosaurus julekalender, julekalender med dinosaurus, julekalender til drenge, juleklaendere til drenge, legetøjsjulekalendere, legetøjsjulekalendere til drenge

Dinosaurs julekalender

Dinosaurs julekalenderen passer lige præcis til alle dinosaur-fans. Julekalenderen indeholder 24 helt fantastiske overraskelser, en til hver dag fra 1 december og helt frem til juleaften.

Køb Dinosaurs Julekalenderen her

Byggemand Bob julekalender

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere for de mindste drenge med denne flotte Byggemand Bob julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul.

Julekalenderen indeholder brugbare gaver som f.eks nøglering, blyantspidser, klistermærker og meget meget mere.

Køb Byggemand Bob julekalenderen her

Enhjørning julekalender, julekalender med enhjørning, julekalender til piger, pige julekalener, sjove julekalender til piger, unicorn julekalender,

Enhjørning julekalender 2021

Julekalender med Enhjørning tema. Denne pakkekalender med 24 små overraskelser er perfekt til små fans af enhjørninger.

Enhjørning julekalenderen indeholder en overraskelse til hver dag i december frem til juleaften, som er gemt bag en låge der kan åbnes hver morgen. Blandt overraskelserne er der viskelæder, figur og meget andet.

Køb Enhjørning julekalender 2021 her

Julekalender med unicorn, unicorn julekalender, enhjørning julekalender, julekalendere til børn, julekalendere til piger, piget juleklaendere,

Enhjørning julekalender

Enhjørning julekalenderen er helt perfekt for alle små enhjørningefans. Julekalenderen indeholder 24 fantastiske overraskelser, blandt andet 2 eksklusive enhjørningefigurer, en nøglering, viskelæder og mange flere fede ting.

Til de voksne, kan man bag på kalenderen fjerne et ark, for at se hvad julekalenderen indeholder.

Køb Enhjørning julekalenderen her

Julekalendere til piger, julekalender 2021, baby born julekalender, julekalender med baby born, julekalender til piger, pige julekalender, julekalender med dukke tøj

Baby Born Julekalender til piger

24 små låger – 24 overraskelser – 24 gange sjov med BABY born – Er baby born dit barns “baby”, så er her den perfekte julekalender.

Den vidunderlige julekalender med Baby Born indeholder skønne overraskelser i juletema. Julemanden har pakket 24 gaver ind til din lille Baby Born, indeholdende tøj og tilbehør til Baby Born.

Julekalenderen indeholder forskellige stykker tøj med julemotiv. Julemandshuen og glimmerbukserne er helt essentielle. BABY born har vinger og dekorative, matchende accessories på, mens hun venter på, at sokken bliver fyldt.

Køb Baby Born julekalender her

Gurli gris julekalender 2021, 2021 julekalender til piger, julekalener med Gurli Gris, legetøjsjulekalender 2021 til piger

Gurli Gris julekalender 2021

Denne skønne Gurli Gris julekalender fra 2021, er fyldt med spændende små gaver, som vil gøre tiden op til jul meget nemmere for de små Gurli Gris fans. I julekalenderen er der blandt andet puslespil, viskelædre, papirklips, postkort og meget meget mere.

Køb Gurli Gris julekalender 2021 her

gurli gris julekalender, julekalender med gurli gris, julekalender til piger, julekalender til piger med gurli gris

Gurli Gris Julekalender

Vores alle sammen skønne lille gris og hendes familie har deres egen julekalender.

Gurli Gris julekalender som indeholder 8 figurer med 16 forskellige accessories. Perfekt til alle Gurli gris fans!

Køb Gurli Gris julekalender her

LOL Julekalender 2021,  LOL Julekalender, julekalender med LOL, julekalender til piger, julekalender til børn, legetøjsjulekalender, Julekalender til piger 2021

LOL Julekalender 2021

L.O.L. Surprise julekalender 2021. Med mere end 24 overraskelser er der en L.O.L. overraskelse til alle L.O.L. fans hver dag i julen. Bag julekalenderens låget finder du blandt andet blyanter, viskelæder, billeder, tape og et puslespil.

Køb LOL julekalenderen 2021 her

slime julekalender, julekalender med slim, magic slime julekalender, adventskalender med slim, slim adventskalender, legetøjsjulekalender til børn, legetøjsjulekalender til drenge, pige legetøjsjulekalender

Magic Slime Julekalender 2021

Slime er super sjovt – masser er slim er endnu sjovere. Magic Slime julekalenderen fra 2021 indeholder 24 store overraskelser, herunder små pakker med slimede masser i en lang række farver og specialeffekter, perfekt til fantasifuld leg.

Derudover kan det eksklusive indhold bruges til selv at fremstille Magic slime eller til at designe etiketter f.eks med jule sjov.

Se Magic slime julekalenderen 2021 her

slim julekalender, julekalender med slim, adventskalender til børn, legetøjsjulekalender til børn, legetøjsjuleklaender

Magic Slime Julekalender

Slime bobler, smelter og er slasket. Børn er fascineret af denne formbare, tyktflydende masse. Hver dag åbnes døren til en ny låge med Magic Slime julekalender.

Magic Slime kan se frem til 24 store overraskelser, herunder små pakker med slimede masser i en lang række farver og specialeffekter.

Derudover kan det eksklusive indhold bruges til selv at fremstille MAGIC SLIME eller til at designe etiketter.

Køb slim legetøjsjulekalenderen til børn her

Rasmus klump PIxi bog julekalender, PIXI bog julekalendere, julekalender med pixi bøger, Rasmus Klump og vennerne bøger, julekalender med Rasmus Klump og vennerne

Rasmus Klump – Pixi bog Julekalender

Gå julen i møde Rasmus Klump og vennerne igennem 24 PIXI bøger!

Denne skønne Rasmus Klumo PIXI-julekalenderen indeholder 24 Pixi-bøger , hvilket betyder der er en til hver dag fra 1 december og frem til juleaften. Hver bog er bag en nummeret låge.

Læs historier som det glemte tog og en overraskende tur til Månen, da Rasmus Klump og vennerne skulle ud og fælde juletræ og da Pildskadden drog på eventyr helt alene. Du går også et par H. C. Andersen-eventyr med Rasmus Klump og vennerne i hovedrollerne?

Julekalenderen er også flot som pynt på børneværelset og Pixi®-bøgerne kan naturligvis læses året rundt. Denne adventskalener er passende for børn fra ca. 3 år og op efter

Køb Rasmus Klump PIXI julekalenderen her

Pixi julekalender

Skal dit barn lærer at læse, eller mangler i en god godnat historie? Så kan du købe en PIXI-julekalender.

Julekalenderen er en PIXI-julekalender, der indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen!

Se PIXI julekalenderen her

Frost 2 julekalender, julekalender med frost 2, julekalender til børn, julekalender til børn 2020, de bedste julekalender til børn 2019, legetøjs julekalender til børn, legetøjsjulekalender, brandmand sam julekalender, lego julekalender 2019, hama perler julekalender, my little pony julekalender, paw patrol juleklaender, legetøjsjulekalender til børn, børne legetøjsjulekalender
julekalender til børn, julekalender til børn 2017, de bedste julekalender til børn 2018, legetøjs julekalender til børn, legetøjsjulekalender, brandmand sam julekalender, lego julekalender 2017, hama perler julekalender, my little pony julekalender, minions julekalender 2017

Gem

GemFind flere julekalendere til børn her!

Ge

Gem

Gem

Gem