Frost 2 julekalender, julekalender med lego, julekalender til børn, julekalender til børn 2021, de bedste julekalender til børn 2022, legetøjs julekalender til børn, legetøjsjulekalender, brandmand sam julekalender, lego julekalender 2021, hama perler julekalender, Minecraft julekalender, paw patrol juleklaender, legetøjsjulekalender til børn, børne legetøjsjulekalender, legetøjsjulekalender til piger, legetøjsjulekalender til drenge, legetøjsjulekalender til små børn, legetøjsjulekalender til toddlers, Brio julekalender, Slim julekalender, Pokemon julekalender, Gurli Gris julekalender

25+ bedste legetøjsjulekalender til børn

Find den bedste legetøjsjulekalender til børn her:

Gider du heller ikke børn, der er sukkerhøje op til jul?

Måske vil du gerne glæde dine børn eller børnebørn med en gave, der vare meget længere end et stykke slik?

Eller måske kan du se værdien i at børnene får en legetøjsjulekalender, som skaber glæde EFTER jul.

En legetøjsjulekalender til børn giver som udgangspunkt barnet et stykke legetøj om dagen. Det stykke legetøj kan enten leges med alene eller måske indgå i en legetøjs samling, som barnet allerede har, f.eks LEGO, Playmobil eller Barbie.

Note: Artiklen om De bedste legetøjsjulekalender til børn er sidst opdateret D. 9/11 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Vi har samlet de 25+ bedste legetøjsjulekalender til børn, så du kan give dine børn en julekalender, som passer perfekt til deres personlighed, eller som hylder deres idoler.

25+ bedste legetøjsjulekalender til børn i 2023

slime julekalender, julekalender med slim, magic slime julekalender, adventskalender med slim, slim adventskalender, legetøjsjulekalender til børn, legetøjsjulekalender til drenge, pige legetøjsjulekalender

Magic Slime Julekalender 2023

Slime er super sjovt – masser er slim er endnu sjovere. Magic Slime julekalenderen fra 2023 indeholder 24 store overraskelser, herunder små pakker med slimede masser i en lang række farver og specialeffekter, perfekt til fantasifuld leg.

Derudover kan det eksklusive indhold bruges til selv at fremstille Magic slime eller til at designe etiketter f.eks med jule sjov.

Se Magic slime julekalenderen 2023 her

slim julekalender, julekalender med magic dough, legetøjsjulekalender, anderledes julekalender til børn, Magic Dough Julekalender 2022, legetøjsjulekalender til børn, julekalender med modellervoks, modellervoks med julekalender

Magic Dough Julekalender 2023

Magic Dough julekalenderen – glitrer, skifter farve, gløder, hopper som en hoppebold – bare magisk.

Hver dag åbner Magic Dough julekalenderen døren til ny leg. Kalenderen indeholder 24 gode overraskelser. Magic Dogh-fansene kan se frem til modellervoks masse med forskellige farver og funktioner.

Køb Magic Dough julekalenderen her

Minecraft 2022, Minecraft julekalender, julekalender med minecraft, julekalender 2022, julekalendere til drenge, julekalender til piger, anderledes julekalendere, legetøjs julekalender til børn,

Minecraft Julekalender (Minecraft Mob Head Julekalender 2023)

Den perfekte kalender til alle de seje Minecraft fans, både online og offline.

Julekalender der indeholder 24 små overraskelser med Minecraft tema. Gemt bag hver låge er der en overraskelse til hver dag i december helt frem til juleaften og vi garantere at denne julekalender vil gør ventetiden til juleaften meget nemmere.

Se Minecraft julekalender her

julekalender lego, lego julekalender, lego Harry Potter julekalender, julekalender med lego Harry Potter, lego adventskalender, Julekalender med LEGO, Adventskalender med Lego, Bedste julekalendere til børn 2023,  julekalender til piger, julekalender med lego Harry Potter, julekalender med lego til drenge, drenge julekalender med lego, adventskalender med lego, 2024 lego adventskalender, adventskalender med lego 2023

LEGO Harry Potter Julekalender 2023

kab en fortryllende optakt til jul for Harry Potter™-entusiaster med 2023 LEGO® Harry Potter Julekalenderen. Denne magiske julegave er skabt til børn i alderen 7 år og opefter. Bag hver låge gemmer der sig LEGO overraskelser, der vil bringe glæde.

Udforsk de 6 helt nye LEGO Harry Potter minifigurer, der er eksklusivt udgivet i september 2023, herunder den allerførste Aberforth Dumbledore minifigur. Derudover venter der 18 mini-byggeprojekter, der fanger magien fra Hogsmeade. Med modeller relateret til The Three Broomsticks™ Inn, The Hog’s Head™ Inn, Zonko’s™ Joke Shop og Honeydukes™ slikbutik vokser legemulighederne, efterhånden som juledagene nærmer sig.

Byg, leg og kombinér! Minifigurerne og de bygbare modeller i denne festlige kalender kan nemt kombineres med andre LEGO Harry Potter sæt, hvilket skaber endnu flere kreative legemuligheder.

Køb LEGO Harry Potter julekalender 2023 her

julekalender lego, lego julekalender, lego Harry Potter julekalender, julekalender med lego Harry Potter, lego adventskalender, julekalender til piger, julekalender med lego Harry Potter, julekalender med lego til drenge, drenge julekalender med lego, adventskalender med lego, 2022 lego adventskalender, adventskalender med lego 2022

LEGO Harry Potter Julekalender

Få året bedste nedtælling til juleaften med Harry Potter™ Lego julekalenderen, som gør hver dag til en magisk begivenhed!

Hver dag kan du åbne en ny låge og finde et overraskende Harry Potter-legetøj bag den. De første 3 stykker legetøj danner en scene fra den første film, de næste 3 dage bliver til en scene fra den anden film og så videre. Kalenderen indeholder 7 berømte minifigurer og oven i købet et spil, som børn kan spille, når alle lågerne er blevet åbnet.

Køb Harry Potter LEGO julekalender her

Lego city julekalender 2023, julekalender med lego city 2023, Julekalender med lego 2023, julekalender til piger, julekalender til drenge, Julekalender med LEGO, Adventskalender med Lego, Bedste julekalendere til børn 2023

LEGO City Julekalender 2023

En festlig gave før jul – Opdag nye oplevelser med denne legetøjsfyldte julekalender. Gør julefejringer ekstra spændende med LEGO City Julekalenderen 2023. Børn kan tælle ned til jul med festlige karakterer, sæsonbetonede mini-bygninger og spændende tilbehør. Fold den hyggelige vinterlandskabs-legetæppe ud for at skabe scenen for uendelige fantasifulde eventyr.

Denne 2023 LEGO City Julekalender er den perfekte gave til børn i alderen 5 år og op. Hver daglig overraskelseslegetøj leveres med nemme trin-for-trin-bygningsinstruktioner, så selv nye LEGO-byggere kan nyde en sjov bygge- og legoplevelse. LEGO City Julekalenderen er fyldt med sjove bygninger og festlige overraskelser til børn, der elsker kreativ leg.

De daglige overraskelser inkluderer minifigurer som Hr. og Fru Claus, en julesanger, en ishockeyspiller, en isskulptør og en TikTok-fan, samt figurer som en snemand, en rensdyr, en hvalp og en killing.

Køb Lego City julekalender 2023 her

julekalender lego, lego julekalender, lego city julekalender, julekalender med legocity, lego adventskalender, julekalender til piger, julekalender med lego, julekalender med lego til piger, pige julekalender med lego, adventskalender med lego, 2022 lego adventskalender, adventskalender med lego 2022

LEGO City Julekalender

Tæl ned til juleaften på den bedste mulige måde med denne LEGO City julekalenderen fra 2022. Bag de 24 låger i LEGO julekalenderen finder du seje minimodeller, fantastiske karakterer fra tv-serien LEGO City Adventures og sejt tilbehør

Fold bagsiden af denne kalenderen ned også har du scenen til festlige eventyr i et snedækket vinterlandskab.

Køb LEGO City julekalender her

LEGO Friends Julekalender 2023

Forkæl de små LEGO Friends piger med denne uforglemmelig LEGO Friends Julekalender 2023.

Denne julekalender hylder de små kæledyrene i Heartlake City. Bag hver låge gemmer sig en lille figur, enten et kæledyr eller en ny dukke, samt juletilbehør, der tilføjer en ekstra glød til julestemningen. Børnene vil få mulighed for at bruge deres fantasi med de forskellige dyr og skabe en festlig kæledyrspark. Kæledyrene kan boltre sig på legepladsen eller tage en fornøjelig tur med juletoget. Børnene kan lade deres kreativitet flyde, når de hjælper Leo og Autumn med at pynte det strålende juletræ.

Kalenderen inkluderer også et legetæppe samt forskellige moduler, der kan sammensættes til en legesætplads, hvor alle kæledyrene kan samles og lege.

Køb Lego Friends Julekalender 2023

Lego friends adventskalender, julekalender til børn, julekalender til børn 2022, de bedste julekalender til børn 2022, legetøjs julekalender til børn, legetøjsjulekalender, Lego Friends julekalender, lego julekalender, julekalender til piger, lego julekalender til piger, Julekalender til piger 2022, bedste julekalendere til piger 2022, Dukke julekalender, legetøjsjulekalender til piger, julekalender til børn,

LEGO Friends Julekalender

Gør nedtællingen til jul endnu mere spændende med LEGO® Friends julekalenderen fra 2022. Gemt bag hver låge er der en ny bygbar LEGO overraskelse fra de sjove piger i Heartlake.

Lego Friends julekalenderen er fyldt med supersøde julefigurer. Historien går på at Olivia tager sin nevø Santiago og hans ven Ava med for at møde julemanden på et marked. Bag hver låge venter en ny karakter, en lækker madbod eller en sjov aktivitet på at blive opdaget. Leg med minimodellerne, eller brug dem til at indrette dit værelse, så du er klar til den store dag!

Køb LEGO friends julekalender her   

LEGO Friends Julekalender

LEGO Friends julekalender, som hver dag i december giver et nyt stykke pynt til dit hus eller juletræ.

Kalenderen har 24 hemmelige rum, som hver indeholder en overraskelse, der kan bygges, bl.a pynt, som repræsenterer hver af de 5 venner fra Heartlake.

Køb LEGO Friends julekalenderen

Pokemon julekalender, Pokemon Deluxe julekalender, julekalender med pokemon, legetøjsjulekalender, julekalender til drenge, drenge julekalender, julekalender 2022

Pokemon Deluxe julekalender

Med denne Pokemon Deluxe julekalender, kan børn tælle ned fra første dag i Decemeber helt frem til juleaften. Kalenderen åbner op til en speciel juleudgave med lys og lyde.

Bag hver låge gemmer der sig 1 ud af 16 inkluderede Pokemon-figurer, som har et flot perlefinish og et juletema. Børn kan finde alle deres favorit pokemons som Pikachu, Bulbasaur, Squirtle, Charmander og mange flere. Alle inkluderede figurer er inspireret af The Pokemon Animated Series. Der medfølger også 1 ud 18 stykker tilbehør i juletema

Kalenderen gør hver dag i december til en spændende overraskelse.

Køb Pokemon Deluxe julekalender her

Pokemon julekalender 2022, Pokemon Deluxe julekalender, julekalender med pokemon, legetøjsjulekalender, legetøjsjulekalender med Pokemon, adventskalender 2022, adventskalender med Pokemon, Anderledes julekalendere, julekalendere 2022, julekalender til drenge, børneværelset, legetøjs julekalendere

Pokemon julekalender 2023

Lad julen blive et vaskeægte Anime eventyr med denne Pokémon julekalender fra 2023.

Med 16 forskellige kampfigurer og otte stykker tilbehør, har denne 24-dages kalender et Pokémon-legetøj med ferietema til hver dag. Alle kampfigurer har en glitrende finish, der er eksklusivt til denne julekalender.

Køb Pokemon julekalender 2023 her

Julekalender med bondegårds dyr, bondegårds dyr julekalender, julekalendere til drenge, 2022 julekalender med legetøj, legetøjs julekalender, julekalender til piger

Schleich Julekalender med bondegårdsdyr

Skøn Schleich julekalender bondegård med masser af overraskelser til juledagene. Tæl ned til jul med bondegårdsdyrene og øv lydene og hvad dyrene spiser.

Julekalender fra schleich FARM WORLD er en spændende Julekalender for drenge og piger, der elsker husdyr! Julekalenderen har 24 døre og bag hver dør finder du en ny spændende overraskelse. Julekalenderen indeholder gaver som fx: husdyr, værktøj og tilbehør. Lad nedtællingen begynde og få en FARM WORLD-overraskelse hver dag frem til jul.

Køb julekalender med bondegårdsdyr her

Julekalender med Disney, Frost julekalender 2021, Frost 2 julekalender 2021, Frozen julekalender, julekalendere til piger, julekalender til børn, julekalender med Frost, Julekalender med Anna og Elsa, Disney Julekalender

Frozen 2 julekalender 2023

Gå julen i møde med Sne dronningen Elsa, Prinsesse Anna og deres venner med denne Frost Julekalender.

Der er 24 låger i julekalenderen og bag hver ag dem gemmer der sig en fortryllende gave til den lille Frozen fan. Kalenderen indeholder gaver som 3D figurer, halskæde, tape,Lineal, Blyant, hår elastikker, armbånd og meget mere!

Køb Frozen 2 julekalender 2023 her!

brio julekalender til børn, brio julekalender, brio julekalender til drenge, Julekalender med Bio, sjove julekalendere til børn, julekalender til de mindste børn

Brio Julekalender 2023

Bag hver af de 24 låger i BRIO julekalenderen gemmer sig en spændende overraskelse i form af et BRIO-legetøj, der er fuldt kompatibelt med BRIO World-togsystemet.

BRIO julekalenderens forside kan foldes ned og skabe en hyggelig julescene som der kan leges på. Det er den perfekte måde at bringe ekstra juleglæde og sjov ind i ventetiden frem mod den store dag. 

Dine børn vil elske at udforske og bygge med de forskellige dele, der gemmer sig bag hver låge, og hver dag vil bringe nye eventyr og legemuligheder.  Kalenderen indeholder 24 forskellige dele, inklusive skinner, dyr, tilbehør og eksklusivt juleindhold. Du kan forvente at finde alt fra julemanden til et unikt juledamptog, der har plads til en BRIO-figur.

Alle dele er fremstillet af kvalitetsplast og europæisk bøgetræ med FSC-mærket, så du kan være sikker på, at de er både holdbare og børnevenlige. 

Køb Brio julekalenderen fra 2023 her

 
brio julekalender til børn, brio julekalender, julekalender med brio 2021, brio julekalender til drenge, legetøjsjulekalender til børn, legetøjsjulekalender til piger, legetøjsjulekalender til drenge, legetøjsjulekalender til små børn, legetøjsjulekalender til toddlers

Brio julekalender

Tæl ned til juleaften med Brio adventskalenderen. Hver dag har hver af de 24 døre et BRIO -legetøj, der er kompatibelt med BRIO World -jernbanesystemet.

Realbaseret jernbanespil hjælper børn med at forstå og lære om deres miljø på en sjov måde, samtidig med at de udvikler finmotorik.

Udført i FSC-certificeret europæisk bøgetræ, plast af høj kvalitet og fine metaldetaljer. Når dit barn vokser, kan deres jernbanespil også vokse, da dette legetøj er kompatibelt med andre BRIO World -jernbanekøretøjer og vogne via magnetforbindelser.

Køb julekalenderen med Brio her

brio julekalender til børn, brio julekalender, brio julekalender til drenge, Julekalender med Bio

Brio Julekalender

Flot kvalitets julekalender fra Brio med 24 spændende legeting baseret i New York.

Indeholder julemand, julegaver, skilte, hegn og et tæppe til hesten, juletræ og tilbehør til en god og fortryllende jul. Perfekt julekalender til de mindste. Alt tilbehør i julekalenderen passer sammen med det øvrige sortiment fra Brio.

Køb Brio julekalenderen her

John Deer julekalender, juleklaender med traktor, anderledes julekalendere til drenge, julekalendere til drenge 2019

John Deer Julekalender

I John Deere Julekalenderen får du en hel traktor med plov pænt adskilt i de forskellige dele. Med brug af skruetrækkeren kan den lille mesterbygger begynde at samle traktoren allerede efter de første dage af december.

Med den medfølgende skruetrækker og de robuste gule skruer er håndværk sjovt selv for de små og træner de fin-motoriske evner.

En sjov og anderleds legetøjsjulekalender til børn.

Køb John Deer julekalenderen her

Harry potter julekalender, julekalender med harry potter, Bog julekalender 2021, Harry Potter julekalender 2021, bog Julekalender til piger 2021, bog julekalender til drenge 2021

Harry Potters Magiske Julekalender

En Fantastisk Harry Potter julekalender, hvor du over 24 dage får mere end 40 overraskelser med officielle Harry Potter-julekalender, fuld med spændende overraskelser.

I denne Harry Potter julekalender bliver du taget med på en spændende rejse til skolen Hogwarts sammen med hovedpersonerne Harry, Ron & Hermione. Du får et unikt smugkik bag scenerne fra filmene om Harry Potter.

Du får dagligt en ny og særlig overraskelse bag dagens låge, f.eks en nøglering, togbillet til Hogwarts express toget, et postkort, Harry Potter Knapper, en malebog, billedramme, nøglering, notesbog og mange, mange flere magiske gaver fra Harry Potters universet.

Denne julekalender er et must for Harry Potter-fans i alle aldre med over 40 sjove og magiske overraskelser. Og juleaften får du ovenikøbet to – du skal nemlig også åbne stjernelågen!

En skøn legetøjsjulekalender til børn – både piger og drenge.

Køb Harry Potter Magisk julekalender her

Dinosaurus julekalender, julekalender med dinosaurus, julekalender til drenge, julekalendere til drenge, legetøjsjulekalendere, legetøjsjulekalendere til drenge, Dinosaur Dinorex julekalender 2022

Dinosaur Dinorex julekalender 2023

Dinosaurer er inspirende og sjove for børn. Med denne dinosaur julekalender åbnes en dør hver dag ind i dino verden og forkorter ventetiden til jul.

I kalenderen finder du 24 store overraskelser som 3D-figurer, fortryllende tilbehør og praktiske redskaber med dinosaurmotiver.

Se Dinosaur julekalenderen her

Byggemand Bob julekalender

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere for de mindste drenge med denne flotte Byggemand Bob julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul.

Julekalenderen indeholder brugbare gaver som f.eks nøglering, blyantspidser, klistermærker og meget meget mere.

Køb Byggemand Bob julekalenderen her

Drenge julekalender, pige julekalender, Julekalender med plus plus, legetøjs julekalender, Anderledes julekalendere til drenge, 2023 julekalender, byg selv julekalender,

Plus-Plus Julekalender 2023

En kreativ julekalender med Plus-Plus-byggeklodser, der vil glæde børnene i juletiden. Denne julekalender er fyldt med små byggeudfordringer, der giver børnene mulighed for at skabe deres egne unikke julefigurer og dekorationer med plus-plus.

Bag hver låge gemmer der sig en ny byggeopgave, der tager børnene med på en sjov og lærerig rejse gennem julen. Denne julekalender er en fantastisk måde at stimulere børnenes kreativitet og motoriske færdigheder, samtidig med at de får en magisk oplevelse i julemåneden.

Køb Plus-Plus julekalender 2023

Barbie julekalender, julekalender med Barbie, Julekalender til piger 2023, Bedste julekalendere til piger 2023, Dukke julekalender, legetøjsjulekalender til piger, julekalender til børn, Adventskalender med barbie dukke, Barbie dukke julekalender

Barbie Cutie Reveal Julekalender 2023

En skøn julekalender med Barbie-tema, der vil bringe glæde til alle Barbie-fans i juletiden for sæson 2023.

Denne julekalender indeholder en række overraskelser og gaver, der er designet med det ikoniske Barbie-brand. Bag hver låge gemmer der sig en ny lille gave, der kan være alt fra tilbehør til Barbie-dukken, små smykker eller andre overraskelser, der vil bidrage til en sjov og spændende december for børnene.

Denne Barbie julekalender 2023 giver en fantastisk mulighed for at udvide den lille Barbie-verden og skabe glæde hver dag frem til juleaften.

Køb Barbie Cutie Reveal Julekalender 2023

Barbie julekalender, julekalender med barbie, Julekalender til piger 2022, bedste julekalendere til piger 2022, Dukke julekalender, legetøjsjulekalender til piger, julekalender til børn

Barbie Dreamtopia Fairy Julekalender 2023

Barbies julekalender indeholder 24 eventyrlige gaver. Dyk, fly og udforsk det skønne Dreamtopia med dette års julekalender, som er spækket med spændende overraskelser. Kalenderen indeholder alt fra én Barbie, til kæledyr og massevis af eventyrlige accessoires som Barbie kan lege med.

Tæl ned til julen med Barbie og hendes daglige overraskelses gaver. Børn åbner Barbie-dukken på første dag, og afslører derefter en ny overraskelse dagligt i de næste 23 dage! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for at blande og matche og fortælle et nyt eventyr!

Køb Barbie julekalenderen 2023 her

Julekalendere til piger, julekalender 2021, baby born julekalender, julekalender med baby born, julekalender til piger, pige julekalender, julekalender med dukke tøj

Baby Born Julekalender til piger

24 små låger – 24 overraskelser – 24 gange sjov med BABY born – Er baby born dit barns “baby”, så er her den perfekte julekalender.

Den vidunderlige julekalender med Baby Born indeholder skønne overraskelser i juletema. Julemanden har pakket 24 gaver ind til din lille Baby Born, indeholdende tøj og tilbehør til Baby Born.

Julekalenderen indeholder forskellige stykker tøj med julemotiv. Julemandshuen og glimmerbukserne er helt essentielle. BABY born har vinger og dekorative, matchende accessories på, mens hun venter på, at sokken bliver fyldt.

Køb Baby Born julekalender her

Rasmus klump PIxi bog julekalender, PIXI bog julekalendere, julekalender med pixi bøger, Rasmus Klump og vennerne bøger, julekalender med Rasmus Klump og vennerne

Rasmus Klump – Pixi bog Julekalender

Gå julen i møde Rasmus Klump og vennerne igennem 24 PIXI bøger!

Denne skønne Rasmus Klump PIXI-julekalenderen indeholder 24 Pixi-bøger , hvilket betyder der er en til hver dag fra 1 december og frem til juleaften. Hver bog er bag en nummeret låge.

Læs historier som det glemte tog og en overraskende tur til Månen, da Rasmus Klump og vennerne skulle ud og fælde juletræ og da Pildskadden drog på eventyr helt alene. Du går også et par H. C. Andersen-eventyr med Rasmus Klump og vennerne i hovedrollerne?

Julekalenderen er også flot som pynt på børneværelset og Pixi®-bøgerne kan naturligvis læses året rundt. Denne adventskalener er passende for børn fra ca. 3 år og op efter

Køb Rasmus Klump PIXI julekalenderen her

Pixi julekalender

Skal dit barn lærer at læse, eller mangler i en god godnat historie? Så kan du købe en PIXI-julekalender.

Julekalenderen er en PIXI-julekalender, der indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen!

Se PIXI julekalenderen her

Julekalender til drenge, 2022, julekalender til drenge i år, julekalender med legetøj 2023, drenge julekalender, adventskalender til drenge, adventskalender 2021, julekalender med legetøj, Among Us Julekalender 2022, julekalender med Among Us adventskalender til drenge, adventskalender med legetøj

Among Us Julekalender 2023

Nedtællingen til juleaften er en spændende tid for børn. Among Us julekalenderen sørger for ekstra spænding, som vil holde børnene kreativt optaget, mens de venter på julemanden.

Børnene skal nemlig skabe deres egen historie med de 24 overraskelser og spillefladen, som er en del af emballagen. De kommer til at bestemme skæbnen for rumskibets crewmates, og hver historie kommer til at ende forskelligt.

Køb Among Us julekalenderen her

Roblox julekalender, julekalendere med Roblox, Julekalender til drenge 2021, anderledes julekalendere til 2021

Roblox julekalender 2023

Se frem til juleaften med en festlig gave hver dag frem til juleaften! Gemt bag hver låge er der Roblox elementer, som gør ventetiden frem til jul endnu sjovere.

Mix og match de enkelte dele for at bygge din egen unikke Roblox-figur og skab fantasifuld leg for store og små.

Køb Roblox julekalenderen her

How To Train Your Dragon Julekalender, Drage julekalender,

Sådan træner du din drage julekalender

Hver dag åbner verden på drageøen op med Sådan træner du din drage/How to Train Your Dragon julekalender og forkorter ventetiden til jul for de små drage tæmmere med 24 store overraskelser. Kalenderen indeholder både 3D figurer, blyant, nøglering, tape, lineal og mange andre spændende ting var dette univers.

Køb årets julekalender her

Frost 2 julekalender, julekalender med frost 2, julekalender til børn, julekalender til børn 2020, de bedste julekalender til børn 2019, legetøjs julekalender til børn, legetøjsjulekalender, brandmand sam julekalender, lego julekalender 2019, hama perler julekalender, my little pony julekalender, paw patrol juleklaender, legetøjsjulekalender til børn, børne legetøjsjulekalender
julekalender til børn, julekalender til børn 2017, de bedste julekalender til børn 2018, legetøjs julekalender til børn, legetøjsjulekalender, brandmand sam julekalender, lego julekalender 2017, hama perler julekalender, my little pony julekalender, minions julekalender 2017

Gem

GemFind flere julekalendere til børn her!

Ge

Gem

Ge

Gem