25+: De bedste legetøjsjulekalender til børn

Frost 2 julekalender, julekalender med frost 2, julekalender til børn, julekalender til børn 2020, de bedste julekalender til børn 2019, legetøjs julekalender til børn, legetøjsjulekalender, brandmand sam julekalender, lego julekalender 2019, hama perler julekalender, my little pony julekalender, paw patrol juleklaender, legetøjsjulekalender til børn, børne legetøjsjulekalender

Find den bedste legetøjsjulekalender til børn her:

Gider du heller ikke børn, der er sukkerhøje op til jul?

Måske vil du gerne glæde dine børn eller børnebørn med en gave, der være længere end et stykke slik?

Eller måske kan du se værdien i at børnene får en julekalender, som skaber glæde EFTER jul.

Note: Artiklen om De bedste legetøjsjulekalender til børn er sidst opdateret D. 19/11 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Vi har samlet de 25+ bedste legetøjsjulekalender til børn, så du kan give dine børn en julekalender, som passer perfekt til deres personlighed, eller som hylder deres idoler.

julekalender lego, lego julekalender, lego star wars julekalender, juleklaender med lego star wars, lego friends julekalender, julekalender til piger, lego friends julekalender 2018, 2018 lego friends julekalender, julekalender med lego, julekalender med lego til piger, pige julekalender med lego, lego friends, friends lego julekalender, adventskalender med lego, lego friends adventskalender, adventskalender med lego friends
LEGO City Julekalender

Bliv jule klar med denne flotte LEGO City Julekalender til både piger og drenge! Der er 24 forskellige gaver, , én for hver dag frem til juleaften.

I julekalenderen finder du bl.a. en rumfærge, en racerbil, en drone, en robot, et juletræ, en monstertruck og meget andet. Dette LEGO City sæt indeholder 5 LEGO minifigurer og en figur af en hund.

Køb LEGO City julekalenderen

julekalender lego, lego Harry potter julekalender, lego Potter julekalender, juleklaender med lego Harry, lego friends julekalender, julekalender til piger, lego julekalender 2020, 2020 lego Harry potter julekalender, julekalender med lego, julekalender med lego til piger, pige julekalender med lego, lego Harry potter, friends lego julekalender, adventskalender med lego, lego Harry potter adventskalender, adventskalender med lego 2020
LEGO Harry Potter Julekalender 2020

Fejre jul i Harry potter magiske verden med en magiske overraskelser i form af et LEGO® Harry Potter™ legetøj hver dag i 24 dage!

Bag hver låge gemmer sig forskellige LEGO Harry Potter julegaver, du kan åbne, bygge og lege med. Hver dag får du en yndlingsfigur, en kendt genstand eller fantastisk tilbehør fra Harry Potter-serien, så du kan lave dine egne juleeventyr på Hogwarts™! Der medfølger 6 minifigurer samt velkendte genstande og fantastisk tilbehør fra Harry Potter-serien.

Mens juleaften nærmer sig, kan børn genskabe sjove julescener fra Harry Potter-filmene, som vil inspirere til fantasifulde lege hele julen og meget længere.

Køb LEGO Harry Potter julekalenderen her

 
lego friends julekalender, julekalender til piger, lego friends julekalender 2020, 2020 lego friends julekalender, julekalender med lego, julekalender med lego til piger, pige julekalender med lego, lego friends, friends lego julekalender, adventskalender med lego, lego friends adventskalender, adventskalender med lego friends

LEGO Friends Julekalender 2020

Gør nedtællingen til jul endnu mere spændende med LEGO® Friends julekalenderen fra 2020. Gemt bag hver låge er der en ny bygbar overraskelse.

I kalenderen finder du LEGO Friends minidukkefigurer af julemandens kone og 2 af julemandens hjælpere. Der er også actionfunktioner, såsom en sjov sneboldkastende katapult og et legetøjsskateboard, der kan rulle.

Lego friends julekalenderen er fyldt med supersøde julefigurer, som alle hører til tre temaer: Emmas værelse, julemandens legetøjsværksted og et vinterlandskab.

Køb LEGO friends julekalenderen her   

LEGO Friends Julekalender

LEGO Friends julekalender, som hver dag i december giver et nyt stykke pynt til dit hus eller juletræ. Kalenderen har 24 hemmelige rum, som hver indeholder en overraskelse, der kan bygges, bl.a pynt, som repræsenterer hver af de 5 venner fra Heartlake.

Køb LEGO Friends julekalenderen

julekalender til børn, julekalender til børn 2017, de bedste julekalender til børn 2018, legetøjs julekalender til børn, legetøjsjulekalender, brandmand sam julekalender, lego julekalender 2017, hama perler julekalender, my little pony julekalender, minions julekalender 2019, Lego Friends julekalender, lego julekalender, julekalender til piger, lego julekalender til piger
LEGO Friends Julekalender

LEGO Friends julekalender, som hver dag i december giver et nyt stykke pynt til dit hus eller juletræ. Hver dag indtil juleaften får du en ny lille model, du kan vise frem på værelset eller hænge på juletræet. Skjult i denne legetøjsjulekalender er festlige overraskelser og genstande, der kan minde dig om din LEGO® Friends yndlingsfigur. 

Kalenderen har 24 hemmelige rum, som hver indeholder en overraskelse, der kan bygges, bl.a pynt, som repræsenterer hver af de 5 venner fra Heartlake. Julekalenderen indeholder blandt andet en minidukkefigur af Mia samt figurer af 2 pingviner, 2 robotter, en hamster og en snemand.

Køb LEGO Friends julekalenderen

hama julekalender, julekalender med hama perler, perler julekalender, advents kalender med hama perler, kreative julekalendere, kreative julekalendere til børn, julekalendere 2018
Hama Midi Julekalender med 24 låger (Hama perler)

Hama perler julekalenderen er en æske, som har alt, hvad du eller dit barn har brug for til at lave de 24 motiver. Indeholder: Ca. 5.000 perler, 5 små stiftplader: Firkantet nr. 220, hjerte nr. 236, stjerne nr. 270, mus nr. 312 og pingvin nr. 325. Julekalender med 24 motiver, vejledning og strygepapir. Det betyder, at du ikke skal tilkøbe noget for at kunne gå i gang med de skønne motiver. Dermed er æsken også et godt startprodukt til barnet, der gerne vil i gang med at lave perler.

Køb Hama perle julekalenderen her

Schleich Julekalender med bondegårdsdyr

Skøn Schleich julekalender med masser af overraskelser til juledagene. Tæl ned til jul med bondegårdsdyrene og øv lydene og hvad dyrene spiser. Lær dem at kende, eller skab fantasifuld leg med denne legetøjsjulekalender til børn, som også er brugbar efter jul.

Køb julekalender med bondegårdsdyr her

 
Frost julekalender 2020, Frost 2 julekalender 2020, Frozen julekalender, julekalendere til piger, julekalender til børn, julekalender med Frost, Julekalender med Frozen

Frozen julekalender – Nyhed 2020

En ny og flot Frozen julekalender fra 2020. Overrask Frost-fanen med denne skønne julekalender som indeholder både 3D figurer, Lineal, Blyant og meget mere!

Køb Frozen julekalender 2020 her!

Frost julekalender 2020, Frost 2 julekalender 2020, Frozen julekalender, julekalendere til piger, julekalender til børn, julekalender med Frost, Julekalender med Frozen
Frozen 2 Julekalender 2020

En fantastisk flot Frost julekalender 2020 med massere af sjove små gaver til at få den lange ventetid i december til at gå!

Julekalenderen indeholder viskelæder, blyanter, nøglering, puslespil og meget mere!

Køb Frozen julekalenderen her!

Helicopter julekalender, legetøjsjulekalender, legetøjsjulekalender til drenge, julekalender til drenge, advents julekalender til drenge, helicopter julekalender

Carrera RC Julekalender 2,4 GHz Hel Carrera RC Flyvemaskiner

Carrera RC Julekalenderen bringer 24 dage med bygge-sjov!

Julekalenderen indeholder en helikopter, aluminiums kropskit og 3-kanals controller og er inklusiv genopladeligt batteri, USB-ladekabel til mobilopladning og batterier til controlleren.

Køb julekalenderen her

Hatchimals julekalender, julekalender til piger, pige julekalender, Hatchimals jul, pige julekalender med Hatchimals, julekalender med Hatchimals

Hatchimals Julekalender

24 dage med Hatchimals sjov! Indeholder eksklusive figurerer, ferie huler, klistermærker, papir accessories og mere til.

Køb Hatchimals Julekalender her

brio julekalender til børn, brio julekalender, brio julekalender til drenge, Julekalender med Bio
Brio Julekalender

Flot kvalitets julekalender fra Brio med 24 spændende legeting baseret i New York.

Indeholder julemand, julegaver, skilte, hegn og et tæppe til hesten, juletræ og tilbehør til en god og fortryllende jul. Perfekt julekalender til de mindste. Alt tilbehør i julekalenderen passer sammen med det øvrige sortiment fra Brio.

Køb Brio julekalenderen her

brio julekalender til børn, brio julekalender, brio julekalender til drenge,
Brio julekalender

Brio Julekalender med 24 spændende tilbehørsdele til at skabe og løfte den traditionelle julestemning.

Fold emballagens forside ned for at afsløre en julescene fuld af sjov. Hver dag har hver dør et BRIO-legetøj, der er kompatibelt med BRIO World-jernbanesystemet.

Kalenderen indeholder 24 legetøjsstykker, inklusive spor, dyr, tilbehør og eksklusivt sæsonindhold som julemanden og et unikt juletog. Fremstillet af FSC-certificeret træ og plast i høj kvalitet.

Køb Brio julekalenderen her

John Deer julekalender, juleklaender med traktor, anderledes julekalendere til drenge, julekalendere til drenge 2019
John Deer Julekalender

I John Deere Julekalenderen får du en hel traktor med plov pænt adskilt i de forskellige dele. Med brug af skruetrækkeren kan den lille mesterbygger begynde at samle traktoren allerede efter de første dage af december.

Med den medfølgende skruetrækker og de robuste gule skruer er håndværk sjovt selv for de små og træner de fin-motoriske evner.

En sjov og anderleds legetøjsjulekalender til børn.

Køb John Deer julekalenderen her

Paw patrol julekalender, julekalender med paw patrol, julekalender til børn, julekalender med hunde, julekalender til de mindste
Paw Patrol Julekalender

Super cool Paw Patrol julekalender med 24 spændende overraskelser, som gør ventetiden til juleaften lidt sjovere.

Paw Patrol Julekalender Indeholder: 1 blyantspidser, 3 viskelæder, 1 kuglepen, 1 mini puslespil, 2 mini gåder, 5 mini frimærker, 1 notesblok, 1 klistermærke, 1 metallisk klistermærke, 1 mini pop-up kridt, 1 mini popup blyant, 1 papirklip, 3 pop-up klistermærker, 1 nøglering, 1 mini klæbebånd med dispenser.

Perfekt julekalender til både piger og drenge!

Køb Paw Patrol julekalenderen her

julekalender 2019, julekalender 2020, til piger, julekalender til piger, 2019 julekalender til piger, julekalender til Paw patrol, Børne julekalender, Paw patrol børn julekalender, legetøjs julekalender, Paw patrol julekalender 2019
Paw Patrol Julekalender

Paw Patrol kommer dig til hundeundsætning og sørger for, at ventetiden til juleaften føles lidt kortere!

I denne seje julekalender venter der 24 overraskelser bag lågerne i form af små figurer af dine yndlingskarakterer og andet tilbehør. Fold låget ned, og så har du et godt underlag til at lege med dine figurer på.

Et sjovt sæt til alle fans af Paw Patrol! (Uegnet for børn under 3 år pga. smådele)

Køb Paw Patrol julekalenderen her

Dinosaurus julekalender, julekalender med dinosaurus, julekalender til drenge, juleklaendere til drenge, legetøjsjulekalendere, legetøjsjulekalendere til drenge
Dinosaurs julekalender

Dinosaurs julekalenderen passer lige præcis til alle dinosaur-fans. Julekalenderen indeholder 24 helt fantastiske overraskelser

Køb Dinosaurs Julekalenderen her

Byggemand Bob julekalender

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere for de mindste drenge med denne flotte Byggemand Bob julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul.

Julekalenderen indeholder brugbare gaver som f.eks nøglering, blyantspidser, klistermærker og meget meget mere.

Køb Byggemand Bob julekalenderen her

Playmobil Julekalender – Top Agents

En flot julekalender fra Playmobil, hvor hver låge gemmer på en lille gave, som langsomt men sikkert samler et top agent sæt. Når D. 24 december rammes, så er hele sættet samlet, og agent 007 eller en leg med Dr. Evil kan begynde.

Køb Playmobil julekalenderen her

Julekalender med unicorn, unicorn julekalender, enhjørning julekalender, julekalendere til børn, julekalendere til piger, piget juleklaendere,
Enhjørning julekalender

Enhjørning julekalenderen er helt perfekt for alle små enhjørningefans. Julekalenderen indeholder 24 fantastiske overraskelser, blandt andet 2 eksklusive enhjørningefigurer, en nøglering, viskelæder og mange flere fede ting.

Til de voksne, kan man bag på kalenderen fjerne et ark, for at se hvad julekalenderen indeholder.

Køb Enhjørning julekalenderen her

baby born julekalender, julekalender med baby born, julekalender til piger, pige julekalender, julekalender med dukke tøj
Baby Born Julekalender til piger

Denne vidunderlige julekalender med baby born indeholder skønne overraskelser i juletema. Julemanden har pakket 24 gaver ind til din lille baby born, indeholdende tøj og tilbehør til Baby born.

Denne søde Baby Born julekalender indeholder: Et tørklæde, en vest, en t-shirt, et par bukser, en nederdel, en sparkedragt, et par sko, et par støvler, en hagesmæk, et par handsker, en hue, fire halskæder, to armbånd, et hårbånd, et rensdyr hårbånd, et par solbriller, en drikkedunk, et glas, en sut, en skuldertaske, en taske, et vedhæng/kæde

Køb Baby Born julekalender her

gurli gris julekalender, julekalender med gurli gris, julekalender til piger, julekalender til piger med gurli gris

Gurli Gris Julekalender

Vores alle sammen skønne lille gris og hendes familie har deres egen julekalender.

Gurli Gris julekalender som indeholder 8 figurer med 16 forskellige accessories. Perfekt til alle Gurli gris fans!

Køb Gurli Gris julekalender her

LOL Julekalender 2020,  LOL Julekalender, julekalender med LOL, julekalender til piger, julekalender til børn, legetøjsjulekalender,

LOL Julekalender 2020

L.O.L. Surprise Outfit of the Day til julen 2020. Med mere end 24 overraskelser er der en L.O.L. overraskelse til alle L.O.L. fans hver dag i julen. OOTD indeholder 24 låger med eksklusivt tilbehør til L.O.L. dukkerne + en eksklusiv L.O.L. dukke.

Køb LOL julekalenderen 2020 her

slim julekalender, julekalender med slim, adventskalender til børn, legetøjsjulekalender til børn, legetøjsjuleklaender

Magic Slime Julekalender

Slime bobler, smelter og er slasket. Børn er fascineret af denne formbare, tyktflydende masse. Hver dag åbnes døren til en ny låge med Magic Slime julekalender. Magic Slime kan se frem til 24 store overraskelser, herunder små pakker med slimede masser i en lang række farver og specialeffekter. Derudover kan det eksklusive indhold bruges til selv at fremstille MAGIC SLIME eller til at designe etiketter.

Køb slim legetøjsjulekalenderen til børn her

fabelab-julekalender-in-the-snow-2016-fit-800x800x100
In the SNOWs FABELAB julekalender

Produkt beskrivelse af In the SNOWs FABELAB julekalender: Indeholder: 24 poser á ca. 10×15 cm, 24 træklemmer og 4 m bomuldssnor. Farve: Grå yderside med tal fra 1-24 / farverig inderside med en fin figur. Materiale: 100% GOTS certificeret økologisk bomuld

Køb SNOWs FABELAB julekalender

Pixi julekalender

Skal dit barn lærer at læse, eller mangler i en god godnat historie? Så kan du købe en PIXI-julekalender.

Julekalenderen er en PIXI-julekalender, der indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen!

Se PIXI julekalenderen her

julekalender til børn, julekalender til børn 2017, de bedste julekalender til børn 2018, legetøjs julekalender til børn, legetøjsjulekalender, brandmand sam julekalender, lego julekalender 2017, hama perler julekalender, my little pony julekalender, minions julekalender 2017

Gem

GemFind flere julekalendere til børn her!

Ge

Gem

Gem

Gem

You may also like...