25+: Find den bedste legetøjs julekalender til børn

julekalender til børn, julekalender til børn 2017, de bedste julekalender til børn 2018, legetøjs julekalender til børn, legetøjsjulekalender, brandmand sam julekalender, lego julekalender 2017, hama perler julekalender, my little pony julekalender, minions julekalender 2017

Find den bedste legetøjs julekalender til børn her:

Gider du heller ikke børn der er sukkerhøje gennem hele december? Måske vil du gerne glæde dine børn eller børnebørn med en gave der være længere end et stykke slik? Eller måske kan du se værdien i at børnene får en julekalender, som skaber glæde EFTER jul.

Vi har samlet de 25 bedste julekalendere til børn i 2017, så du kan give dine børn en julekalender, som passer perfekt til deres personlighed, eller som hylder deres idoler.

 

Minions julekalender 2017

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere med denne flotte Minions julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul. Julekalenderen 2017 indeholde gaver som f.eks blyantsspidser, nøgleringe, viskelæder, og mange andre brugbare ting, som barnet kan bruge i skolen eller derhjemme. På forsiden af julekalenderen ses 3 sjove minions samt teksten Merry Christmas (glædelig jul på engelsk)

Køb Minions julekalender her

 

Minions – Grusomme Mig Julekalender

Tæl ned til juleaften med en sjov advents kalender fra Minions – Grusomme mig. Kom i julehumør med de søde Minions og deres jule-tilbehør. Hver dag kan du åbne en låge og bygge en lille ting hver dag.

Køb Minions julekalender her

 

Ramasjang Julekalender 2017 Sofus Bamse

Ramasjang er rigtige mange børns favorit tv-kanal, og igennem årene er et fantastisk univers blevet skabt i Ramasjang. Ramasjang pakkekalender inklusiv 24 små folieposer med forskelligt legetøjs indhold. Der vil være masser af sjov ballade og overraskelser mens du tæller dagene indtil juleaften. Samtidig får du Ramasjangs fantastiske rejse bamse Sofus med som en ekstra dejlig overraskelse til f.eks. juleaftens morgen eller måske som en ekstra adventsgave.

Køn Ramasjang julekalenderen her

 

LEGO City julekalender 2017

Udbyg dine eksisterende sæt, eller start på nye med de forskellige overraskelser, der venter dig i LEGO City julekalenderen! Er det et transportmiddel eller måske en helt ny minifigur? Måske endda julemanden? Den eneste måde at finde ud af det på er ved at åbne lågerne, én dag ad gangen!

Julekalenderen indeholder: 6 minifigurer: barn på snowboard, bedstemor, to kystvagtansatte, jungleeventyrer og julemanden. 24 forskellige modeller, bl.a. bygninger, transportmidler, juleting og minifigurer. Åbn hver låge for at se dagens overraskelse. Saml alle minifigurerne, og tilføj dem til din samling eller dine sæt. Antal elementer 248. En sej LEGO julekalender 2017 til piger og drenge!

Køb LEGO city julekalenderen her

 

LEGO Star Wars julekalender 2017

Gør dig klar til julesjov med LEGO Star Wars julekalenderen. Bag lågerne ligger en galakse fyldt med Star Wars minifigurer, rumskibe, fartøjer og meget mere og venter på dig! Når du har samlet alle gaverne, kan du folde legemåtten ud og udspille dine egne episke eventyr på ørkenplaneten Jakku, Starkiller Base og i det ydre rum.

Med denne kalender bliver det jul, før du kan nå at sige Unkars bølle! Åbn en låge hver dag, og se de 24 forskellige gaver fra LEGO Star Wars temaet. Julekalenderen indeholder: 7 minifigurer og en sjov figur med juletema. Fartøjer: The Ghost, The Phantom, stormtrooper-transporter, Reys speeder, Millennium Falcon, snowspeeder, Kylo Rens Command Shuttle, Y-wing, TIE Striker, hovertank, AT-ST, blasterkanon, sneslynge og kælk med boostere! Våben: 3 blasterpistoler og 2 blastere. Tilbehør: skruenøgle og brækjern. Udfoldelig legemåtte med motiver fra Jakku, Starkiller Base og detydre rum. Antal elementer 309. En sej LEGO julekalender 2017 med Star Wars tema!

Køb LEGO Star Wars julekalender her

 

Lego Friends julekalelender, julekalender med lego, lego julekalender

LEGO Friends julekalender 2017

Tæl ned til jul med årets LEGO Friends julekalender, hvor en ny låge åbnes hver dag fra 1. december til jul! Byg en julefest til LEGO Friends vennernes kæledyr – der er et nyt element at bygge hver dag. Find først Stephanie og hendes snescooter i julekalenderen, og se så, hvilke andre juleoverraskelser hun kan samle undervejs! Antal elementer i julekalenderen: 217. En skøn LEGO julekalender 2017 til piger!

Køb 2017 LEGO Friends julekalenderen

 

 

play doh julekalender, Play-doh julekalender, julekalender til børn, julekalender med play doh, julekalender med modelleer, playdoh julekalender, play doh pakkekalender, pakkekalender med play doh

Play Doh Julekalender

Er dit barn stor fan af Play-doh i hverdagen, hvorfor så ikke give hende eller ham en PlayDoh julekalender i år. En Play-Doh julekalender giver mulighed for at slippe fantasien løs og lade kreativiteten få frit spil igennem december. Julekalenderen indeholder 24 forskellige farvestrålende Play-Doh overraskelser, som kan være med til at gøre julen i år meget sjovere! Åbn en ny låge i kalenderen hver dag frem til juleaften og se, hvad dagens overraskelse er! Julekalenderen indeholder blandt PLAY-DOH, støbeform, modelleer, og udstikkere som kan skabe fantasifulde kreationer!

Køb Play-Doh julekalender her

 

Rasmus Klump Julekalender 2017

Rasmus Klump pakkekalender inklusiv 24 små folieposer med forskelligt legetøjs og børne- indhold. Masser af sjov, ballade og overraskelser mens du og barnet tæller dagene frem til juleaften.

Køb Rasmus Klum Julekalender her

 

Schleich Julekalender med bondegårdsdyr

Skøn Schleich julekalender med masser af overraskelser til juledagene. Tæl ned til jul med bondegårdsdyrene og øv lydene og hvad dyrene spiser. Lær dem at kende, eller skab fantasifuld leg med denne julekalender, som også er brugbar efter jul.

Køb julekalender med bondegårdsdyr her

 

Julekalender Vilde dyr

Fantastisk Schleich julekalender med masser af overraskelser til juledagene. Tæl ned til jul med de vilde dyr. Lær dem at kende, eller skab fantasifuld leg med denne julekalender, som også er brugbar efter jul.

Køb julekalenderen her

 

Trolls julekalender 2017

Flot julekalender med 24 gaver som gør ventetiden til juleaften lidt sjovere. Julekalenderen indeholder blandt andet forskellige ting til penalhuset som slap bands, blyant spidsere, armbånd, nøgleringe, barrettes, knapper, 3D figure og meget andet. Julekalenderen fungere samtidigt også som et brætspil med de ting som gemmer sig bag lågerne.

Køb Trolls julekalenderen her

 

My Little Pony julekalender 2017

Flot My Little Pony pakkekalender til piger! Julekalenderen indeholde 24 små og sjove overraskelser til piger mellem 2-5 år! Med denne My Little Pony julekalender kan du tælle dagene ned til juleaften. Bag ved hver låge er forskellige smykker og tilbehør.

Køb My Little Pony julekalenderen her

 

Brandmand Sam julekalender 2017

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere med denne super deje Brandmand Sam julekalender fra 2017 som er fyldt med sjove små gaver hver dag op til jul. Som en ekstra ting får du et gratis tre på stribe spil på bagsiden af julekalenderen med Brandman Sam på.

Køb Brandman Sam julekalenderen her

 

Spider-Man julekalender 2017

En flot julekalender som kun er en ægte superhelte fan værdi. Julekalenderen indeholder 24 gaver, som f.eks armbånd, snørebånd til skoene, spidermanfigure, tape, nøglering, armbånd, og meget meget mere. .  Julekalenderen fungere samtidigt også som et brætspil med de ting som gemmer sig bag lågerne.

Køb Spiderman julekalender her

 

Brio Julekalender 2017

Flot kvalitets julekalender fra Brio med 24 spændende legeting baseret i New York.
Indeholder julemand, julegaver, skilte, hegn og et tæppe til hesten, juletræ og tilbehør til en god og fortryllende jul. Perfekt julekalender til de mindste. Alt tilbehør i julekalenderen passer sammen med det øvrige sortiment fra Brio.

Køb Brio julekalenderen her

 

Brio-julekalender-drenge

Brio julekalender

Julekalenderen fra Brio er velegnet til børn over 3 år. Brio Julekalenderen er designet som en togstation, hvor vinduer og døre en en nummeret låge. Julekalenderen kan foldes ud og åbnes til så det ligner en station, og hvad dag i ugerne op til jul vil togstationen blive sat sammen stykke for stykke og til jul vil det danne en helhed med tog, spor, figurer og eksklusivt juleindhold. Alle 24 gaver er lavet eller har detaljer i træ.

Køb Brio Julekalender her

 

Paw Patrol Julekalender

Super cool Paw Patrol julekalender med 24 spændende overraskelser, som gør ventetiden til juleaften lidt sjovere. Julekalderen indeholder 17 figurer, samt 7 stk. andet tilbehør og er perfekt som julekalender til både piger og drenge!

Køb julekalenderen her

Hama Midi Julekalender med 24 låger (Hama perler)

Hama perler julekalenderen er en æske, som har alt, hvad du eller dit barn har brug for til at lave de 24 motiver. Der er perler, stiftplade, motivark, vejledning og strygepapir. Det betyder, at du ikke skal tilkøbe noget for at kunne gå i gang med de skønne motiver. Dermed er æsken også et godt startprodukt til barnet, der gerne vil i gang med at lave perler. På bagsiden af lågen er der et mønster på et nyt julemotiv, som du kan bruge dagen på at lave. På selve julekalenderen er der også et billede af motivet, så stuen også kan blive pyntet op til jul med perleplader.

Køb Hama perle julekalenderen her

 

Byggemand Bob julekalender 2017

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere for de mindste drenge med denne flotte Byggemand Bob julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul. Julekalenderen indeholder brugbare gaver som f.eks nøglering, blyantspidser, klistermærker og meget meget mere.

Køb Byggemand Bob julekalenderen her

 

julekalender-politiaktion-juveltyv-playmobil-christmas-box-p

Playmobil Julekalender – Politiaktion juveltyv

Tyven er brudt ind i en juvelerbutik Han forsøger at knække pengeskabet, der er fuldt af smykker og guld (der også kan bruges som sparegris). Vil politimanden på motorcyklen være hurtig nok til at pågribe tyveknægten? Politiaktion juveltyv er en sej julekalender med aktion og spænding.

Køb Playmobil julekalenderen her

 

Playmobil Julekalender – Top Agents

En flot julekalender fra Playmobil, hvor hver låge gemmer på en lille gave, som langsomt men sikkert samler et top agent sæt. Når D. 24 december rammes, så er hele sættet samlet, og agent 007 eller en leg med Dr. Evil kan begynde.

Køb Playmobil julekalenderen her

 

Playmobil Julekalender – Julemandens værksted

En stor og flot julekalender fra Playmobil. Med denne Playmobil kalender får du en lille gave fra playmobil hver dag indtil juleaften.Denne julekalender er helt perfekt til en rigtig Playmobil fan, som langt fra ville have et problem med at få nogle ekstra Playmobil gaver i december.

På kalenderen kan man se julemandens elever, som har travl med at få alle gaverne klar til juleaften.

Køb Playmobil julekalender her

playmobil-9008-playmobil-julekalender-royalt-skoejteloeb-1-p

Playmobil julekalender – Royalt skøjteløb

På en solrig vinterdag beslutter den kongelige familie at løbe på skøjter i parken bag slottet. Alle parkens dyr kommer nysgerrigt hen for at kigge. Familien nyder det i fulde drag! Royalt Skøjteløb er en royal julekalender fra Playmobil, som kan skabe mange fantasifulde eventyr med. 

Køb Playmobil julekalenderen her

 

find-dory-julekalender

Find Dory julekalender

Julekalenderen består af 24 små skuffer, og hver dag frem til juleaften kan barnet åbne en ny skuffe med dagens overraskelse indeni. Nogle skuffer i julekalenderen er større end andre, så der er hele tiden noget nyt at se frem til. Julekalenderen er velegnet til både piger og drenge, og til forskel fra mange andre traditionelle julekalendere, så er Find Dory julekalenderen både sjov og anderledes.

Julekalenderen kan købes for 99,95 kr (UDSOLGT) 

 

Skal dit barn lærer at læse, eller mangler i en god godnat historie, så husk også at tjekke disse julekalendere:

Bog & ide – Pixi julekalender

På Bog & ides hjemmeside kan du købe en PIXI-julekalender. Årets julekalender er en PIXI-julekalender, der indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen!

Se PIXI julekalenderen her

Har du givet en pixi kalender, hvorfor så ikke give en pixi bogs hylde i julegave? Se den her!

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

You may also like...